Gambar Demo PR vs Demo BN.. Jahanam Israel



Kuala Lumpur dibanjiri hampir 10,000 para peserta demonstrasi membantah Israel yang dilakukan hampir di empat tempat di Masjid Negara yang dipelopori oleh UMNO, Di Masjid Kampung Baru dan Masjid Tabung haji dan kedutaan Amerika yang di pelopori oleh sketeriat Pakatan Rakyat dan badan2 bukan kerajaan dan NGO2 yang terlibat dalam menyalurkan bantuan ke Gaza baru-baru ini.

Suasana pada mulanya agak panas le jugak maklumlah matahari terik kan ha ha.. Malah melihat kesungguhan pasukan Polis mengawal keselamatan kedutaan Amerika seolah-olah ianya berada dalam keadaaan darurat yang memaksa beratus anggota polis Melayu Islam tidak menunaikan solat Jumaat . Hmm kesian bangsa ku semata nak jaga Kedutaan Negara yang bersekongkol dengan Yahudi Zionis tu. Alasan depa mesti macam ni " kami jalankan tugas".. ha ha jawab la korang dalam kubur nanti.


Jadi memendekkan cerita korang tengoklah gambar2 yang dapat Naruto snapkan .. Iyelah dah lama kan Naruto tak menulis di Blog ni.. InsyaAllah Naruto akan sentiasa bersama PR ha ha walaupun agak kurang terserlah kebelakangan ni.


Layannnn..!!!








Semangat beb anak2 muda nih.. PR takkan ketandusan anak muda malah semakin ramai lagi anak muda menyokong.

Tu dia ramai tak. jenuh nak mengambik gambor ni.

Ini baru permulaan.


Sama gak baru nak panas enjin..ha ha

Tengok le topi merah nak gasak serba salah, Tak gasak tugas. Last2 buat tak nampak je lah

Rilek je makcik tu renung Polis. Tu yang gentar skit depa tu ..

Kalau dah manusia marah dan ramai lori hantu pun takleh buat apa2 .


Dah Panas dan sesak ni.

Panas membakar .. Jahanam Israel Apco

Rentung


Eh pekida pun ade ha ha kenapa tak join Masjid Negara .. Dasat siap sewa kren tuh.


Dalam banyak2 bendera palestine ada bendera pekida lah .. ha ha Malu nak join UMNO di Masjid negara lah tu .


Gua memang raspek tul kat diorg ni. Mana2 mesti ada. berdisplin lak tu.

Lepas penat semua serbu gerai air ..ha ha Untung woo depa niaga..!


Aku cakap kat brother ni . Bang banyak untung ke?. dia cakap apa..? Siapa kata demo buat peniaga rugi ..? lagi untung looo susah mau dapat macam ni.. ha ha tak caya tengok bawah lak..

Kosong.. beb

Dalam stesen Minya..!! penuh beb.. Siapa kata demo kasi peniaga rugi kasi tarik telinga itu menteri bodo ha ha ha...


Demo UMNO
Huih ramai beb 200,000 oranglah

an aku dah kata demo dia 200,000 orang tapi yang sebelah kiri tu le ha ha Org UMNO tak nak komen ke ?he he..



Nukilan : Naruto Sensei

0 comments:

 
© Grunge Theme Copyright by ustazazhargroup.blogspot.com | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks