PRK Hulu Selangor : Dari Sungai Buaya lagi...

Kedatangan Tok Guru di Kaumpang siang tadi dinantikan oleh ramai yang merindui untuk menatap wajahnya dan mendengar kata-kata nasehat darinya, Ramai yang sanggup menanti di bawah terik mentari.

Ketika saya menulis ini kami berada di dalam kesesakan setelah selesai ceramah terakhir tepat jam 12tghmalam di Stadium Kuala Kubu Baru. Seluruh stadium diepnuhi oleh rakyat dari seluruh pelusuk negara. Dianggarkan hampir 50,000 orang yang hadir.

Kehadiran Tok Guru disambut dengan penuh semangat juga...semangat rakyat yang inginkan perubahan begitu tinggi dan memuncak.

Seperti yang kita dimaklumkan Tok Guru baru sahaja pulang dari Umrah, pulang sebentar ke Kelantan dan terus datang ke Hulu Selangor.

Kita mendapat maklumat dari beberapa pihak PR sedang mendahului...namun sudah pasti pihak BN akan cuba sedaya upaya memenanginya dengan pelbagai taktik kotor mereka.

Seperti yang kita dimaklumkan Tok Guru baru sahaja pulang dari Umrah, pulang sebentar ke Kelantan dan terus datang ke Hulu Selangor.

Hayatilah wajah-wajah dan suasana, sebelum terbit mentari hari penentuan esok dan sevelum peristiwa ini ditenggelami oleh isu-isu lain yang lebih panas....
0 comments:

 
© Grunge Theme Copyright by ustazazhargroup.blogspot.com | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks