Erez Zion - Negara Kedua Yahudi

Percayakah saudara-saudari bahawa sebelum Yahudi ingin menjadikan Palestin sebagai negara Zion mereka, mereka pernah memilih Madagsacar sebagai negara Zion. Namun mereka batalkan hasrat mereka kerana mereka ingin merampas Masjid Al-Aqsa dahulu daripada Umat Islam. Ini kerana mereka ingin mencari peralatan sihir Harut-Marut untuk diberi kepada si gergasi Dajjal .


Tahukah saudara-saudari kenapa Madagascar pernah dipilih. Ini kerana pada sangkaan awal mereka, orang-orang Madagascar merupakan Lost Tribe (Walaupun sebelum itu mereka menyangka Red Indian merupakan Lost Tribe - namun pendita mereka sendiri telah membuat fatwa sesat terhadap Book of Mormon. Jadi Red Indian tidak disangka Lost Tribe - tetapi Madagascar).

Sebab apa Madagascar.

Sebab Madagascar mempunyai darah keturunan Manasseh. Jadi tempat Lost Tribe dari keturunan Manasseh ini yang merupakan tempat yang mereka percaya akan selamat daripada huru-hara Akhir Zaman sehingga Hari Kiamat. Tempat-tempat lain akan hancur dengan pelbagai sebab. Antaranya ialah perang nuklear, gempa bumi, tsunami, gunung berapi, binatang melata, asap radioaktif, Dajjal, Yakjuj-Makjuj, banjir, tanah runtuh, planet Nibiru, Dabbatul Ardh, dsb.....
Jadi mengikut kitab sesat mereka (macam kitab Maya juga), tempat Lost Tribe merupakan tempat yang akan selamat daripada huru-hara Akhir Zaman sehingga munculnya Sangkakala Israfil.

Jadi dalam 7 tahun yang lalu, Prof dari US bernama Ralph Olssen telah menjumpai secara saintifik tentang maksud di dalam kitab-kitab lama mereka. Maka Tanah Melayu telah dijadikan conclusion bagi tempat yang akan selamat daripada segala huru-hara di Akhir Zaman. Kerana Tanah Melayu merupakan pusat Lost Tribe dan pusat keturunan Manasseh.

Jadi disebabkan penemuan ini, maka rancangan sulit ala 13 Mei telah direncanakan bagi memasukkan segala penduduk yahudi ke dalam negara ini. Mungkin rancangan mereka halus. Kita tidak nampak. Yang pasti, matlamat akhir mereka ialah untuk mengambil Tanah Melayu secara halus .


Pemimpin Erez Zion sedang bersenda gurau. Mereka ini hanya dikudakan sahaja oleh pengidam-pengidam Erez Zion.


Dalam bahasa Yahudi keparat, Tanah Melayu digelar Erez Zion. Erez Zion merupakan idaman yahudi illuminati pada waktu ini.


APCO
Sekarang ramai yang bercerita tentang APCO. Namun apakah misi rahsia APCO ???


Setelah saya siasat, rupa-rupanya APCO merupakan alat MOSSAD untuk mencari senarai identiti Kor Risik Diraja ATM. Sebab apa mereka mahu senarai ini. Ini adalah kerana di dalam ranking rahsia MOSSAD, di kalangan Umat Islam, Kor Risik ATM berkedudukan no 1 dunia dalam menjadi ancaman kepada gerakan subversif yahudi illuminati. Manakala bagi Omputeh pula, PRINCE merupakan ancaman mereka terhebat. Tony Blair dan Barack Obama merupakan anggota rahsia PRINCE .


Pemimpin dan Pegawai yang bertaraf dayus. Musuh depan mata pun boleh diberi tempat.Jadi untuk mengesahkan siasatan saya ini, saya minta anggota ATM pula menyiasat secara rahsia pelancong-pelancong asing yang berkunjung ke MINDEF atau mana-mana tempat strategik ATM (secara sengaja atau tidak sengaja) bermula dari Ogos 2009 sehingga sekarang. Sekiranya ada, percayalah, mereka merupakan ejen MOSSAD.


Dipetik dari blog " Ini Yang Aku Rasa " :


Jika anda ingin tahu siapa gerangan APCO, agensi milik Zionis yang kini menjadi penasihat Najib itu, di bawah ini disertakan beberapa maklumat mengenainya yang saya kutip dari beberapa sumber:


i) APCO beribu pejabat di Amerika. Alamat penuhnya ialah 700, 12th Street, N.W, Suite 800, Washington DC 20005.

ii) Lembaga Pengarah dan Jawatankuasa Eksekutf APCO kebanyakannya adalah mereka berketurunan Yahudi seperti di bawah:


Lembaga Pengarah

Margery 
Kraus
Margery Kraus
chair
founder & chief executive officer
APCO Worldwide


Ron  Boschetto
Ron Boschetto
director
Neal  Cohen
Neal M. Cohen
chief executive officer
Americas
director
worldwide operations
David Greenberg
David Greenberg
independent director
Neil Wiesenberg
Neil Wiesenberg
director


Jawatankuasa EksekutifMargery 
Kraus
Margery Kraus
chair
founder & chief executive officer
APCO Worldwide


Neal Cohen
Neal M. Cohen
chief executive officer
Americas
director
worldwide operations
Larry Snoddon
Larry E. Snoddon
vice chairman
APCO Worldwide
chief executive officer
Asia
Brad Staples
Brad Staples
chief executive officer
EMEA
Robert  Schooling
Robert Schooling
managing director
Washington, D.C.
Kirk Stewart
Kirk Stewart
executive vice president
Philip Fraser
Philip Fraser
chief information officer
Mara  Hedgecoth
Mara Hedgecoth
vice president & director
global marketing & communication
assistant secretary
APCO Worldwide
Stacy Reyan
Stacy Reyan
senior vice president
human resources
Judith S.  Sapir
Judith S. Sapir
senior vice president
general counsel
secretary
APCO Worldwide
Denise Teeling
Denise Teeling
chief financial officer


iii) Manakala penasihat utama APCO ialah pakar-pakar yang pernah berkhidmat dengan rejim Zionis termasuk bekas Ketua Agensi Keselamatan Israel, Doron Bergerbest-Eilon; bekas duta Israel ke Jerman, Shimon Shein dan bekas duta Israel ke Amerika Syarikat, Itamar Rabinovich.

iv) Pengarah Urusan APCO di Malaysia ialah Paul Stadlen, yang juga seorang berketurunan Yahudi, yang sebelum ini bertugas di pejabat APCO di London.

http://www.apcoworldwide.com/Content/Bios/images/Stadlen_Paul_fl.jpg
Paul Stadlen...muka Yahudi pekat


v) APCO mula membuka pejabat di Malaysia pada 1 September 2009. Antara tugasnya di Malaysia termasuk sokongan komunikasi untuk pelbagai inisiatif pembaharuan yang diambil oleh kerajaan Malaysia, terutamanya dalam bidang pekerjaan, promosi pendidikan dan mengukuhkan penyampaian perkhidmatan kepada orang ramai.

vi) Kontrak APCO dengan Malaysia bernilai RM20 juta antaranya bertujuan untuk memulihkan imej Najib yang sering dikaitkan oleh media-media seluruh dunia dengan pembunuhan Altantuya serta misteri di sebalik pembelian kapal selam Scorpene.

vii) APCO mempunyai beberapa pejabat di Eropah, Asia dan Amerika. Di Asia antara pejabat APCO selain dari Kuala Lumpur ialah Jakarta, Singapura, New Delhi, Bangkok, Beijing, Dubai dan Ho Chi Minh City.


viii) Hanya Malaysia, Indonesia dan UAE merupakan negara penduduk majoriti Islam yang membenarkan APCO membuka pejabat di negaranya.

ix) APCO juga memberi perkhidmatan melindungi beberapa diktator dan penjenayah dunia termasuk diktator Nigeria, Sani Abacha dan presiden seumur hidup Kazakhstan, Nursultan Abishuly Nazarbayev serta jutawan Rusia Mikhail Khodorkovsky, yang dikaitkan dengan kegiatan mafia.


x) Ketua Menteri Gujarat, India Narendra Modi yang menjadi penyebab kepada pembunuhan hampir 1,000 orang Islam di Gujarat pada Februari 2002 juga adalah pelanggan APCO.

~ pendikar gunung kriang

dipetik dr:-http://kumanddieaf.blogspot.com/

0 comments:

 
© Grunge Theme Copyright by ustazazhargroup.blogspot.com | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks