Round 7 of 10: PDRM admits that Malaysia’s security has been compromised by Israeli agents
Two police reports were made in November and December 2008. In December 2008, the police sent a letter to the MACC asking them to investigate the allegation of wrongdoing involving the police computerisation contract. The police admit in that letter that the Special Branch has confirmed the penetration of two Israeli agents through the company owned by Othman Talib, a PFC Commissioner. All this is well documented, and in great detail. Yet, today, the government calls Anwar Ibrahim a liar.


Raja Petra Kamarudin

Read Full...

perjanjian iblis malaysia

Tidak disangka-sangka, manusia yang disangka pejuang negara, rupa-rupanya seekor syaitan di dalam selimut. Sungguh menghairankan, setelah pendedahan mengenai surat Mahathir kepada PM Israel berleluasa, kini giliran Najib pula. Apa pula alasan Najib. Kalau dulu, Mahathir beri alasan yang surat itu 'fake' , namun begitu Mahathir masih gagal untuk memberi bukti kepada umum yang surat itu adalah 'fake'. Alasan photoshop hanya suatu alasan budak kecil yang kena marah dengan ibunya. Photoshop bukan alasan professional. Mahathir perlu dedahkan secara professional tentang isi kandungan surat iblis tersebut.


Sekarang giliran Najib pula. Apa pula alasan yang Najib cuba hujahkan. Adakah Najib masih mahu ikut jejak langkah Mahathir dengan memberi alasan photoshop. Alasan photoshop hanya boleh diberi kepada budak-budak hingusan sahaja. Untuk alam professional, Najib perlu huraikan dengan lebih detail lagi.Sila taubat di hadapan umum. Setakat pergi ke Mekah buat Umrah, masih belum cukup lagi. Kalau anggota Al-Maunah dan Pemimpin Al-Arqam diminta untuk bertaubat di hadapan umum, kenapa Najib pula tidak perlu untuk bertaubat di hadapan umum.
Di bawah ini saya lampirkan surat-surat Perjanjian Iblis di antara Kerajaan (pejuang Islam UMNO) Malaysia dengan wakil Iblis APCO :

Di bawah ini pula adalah surat Perjanjian Iblis di antara pejuang Islam OIC dan juga pejuang ultra Melayu UMNO, Tun Dr Mahathir dengan PM Israel , Ehud Barak, wakil dari organisasi Iblis sedunia.


Kereta Raja Johor pakai nombor Iblis. Sedangkan beliau merupakan ketua Agama Islam di dalam negeri Johor. Apakah makna semuanya ini.

Wajah sebenar pemimpin UMNO . Pakai songkok , tapi sembah iblis.
_________________________________________________________________Jadi bagi mereka yang tidak mengetahui tentang perjalanan cerita perangkap kasanova Najib-Khairi ini, maka di bawah ini saya bentangkan kisah teori Najib-Altantuya yang masih belum ada penamat lagi. Secara amnya, Najib yang bersalah. Namun saya ingin menyelami lebih dalam daripada kisah biasa. Sila teliti investigation saya yang ini :Friday, September 4, 2009

Kes Altantuya - Benarkah PM yang bersalah???Bila dibuka saje cerita Altantuya, maka 100% rakyat Malaysia cakap Najib yang bersalah. Benarkah Najib yang bersalah ???

Tahukah saudara-saudari Najib pernah terlibat dengan kegiatan playboy dan rasuah sebelum ini, namun beliau belum pernah membunuh sesiapa. Ketika kes ZZ , Rosmah tidak pula tergamak ingin membunuh ZZ di PD.

Tahukah saudara-saudari bahawa Najib pernah bayar RM2juta kepada Altantuya supaya berpisah dengan beliau. Setelah berpisah, Altantuya berkawan dengan Abd Razak Baginda pula.

Tahukah saudara-saudari atas sebab apa Altantuya dibunuh. Adakah kerana duit dan cinta.


Tidak Sama Sekali !!!!!!!!!!!!!!!!!


Ayah kepada Altantuya iaitu Dr Shaariibuu Seteev adalah merupakan seorang bekas ejen KGB. Isu ini semua merupakan permainan politik kotor si bapa kepada Aminah Altantuya. Beliau yang merancang supaya Altantuya bertemu dengan Najib. Setelah Altantuya berpisah dengan Najib, Altantuya menggunakan kelebihan bahasa Rusia dan Perancis yang ada pada beliau untuk melobi menjadi ejen membeli barangan senjata canggih.


Peluang terhidang bilamana kerajaan Malaysia bersetuju untuk membeli kapal selam canggih Scorpene dari Perancis.


Jadi apakah sebenarnya tujuan sebenar si bapa Altantuya ini. Tujuan beliau adalah untuk mendapat duit secara serampang 2 mata.

Pertama Altantuya diminta untuk mengambil duit komisen daripada Abdul Razak Baginda.

Kedua Altantuya diminta untuk mencuri teknologi Scorpene. Teknologi ini diperlukan untuk dijual kepada pihak KGB.


Jadi Altantuya dibunuh kerana kegiatan subversif Altantuya yang cuba untuk mencuri rahsia negara.Jadi Najib bukanlah Sikitol dan Mandaliar yang sanggup menggadaikan rahsia-rahsia negara. Altantuya dibunuh kerana beliau cuba untuk mendapatkan rahsia teknologi Scorpene. Jadi bersalahkah Najib dalam kes ini.Tidak Sama Sekali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Orang yang menjadi pengkhianat dalam kes ini adalah Dr Shaariibuu Seteev iaitu bapa kepada Aminah Altantuya.
Dr Shaariibuu Seteev. Bekas ejen KGB yang menjadi perancang bagi kegiatan subversif Altantuya.Hero dalam kes ini adalah Sirul Azhar Umar dan Azilah Hadri kerana mereka sanggup menyerahkan nyawa demi untuk menjaga rahsia negara daripada terkeluar ke tempat asing.Dulu polis sanggup menggadai nyawa untuk melawan pengganas komunis.

Sekarang polis sekali lagi menyerahkan nyawa demi untuk menjaga rahsia negara.
Hidup UTK !!!Teori nombor 2 :


Saya ingin mohon maaf kepada pembaca budiman kerana ada tambahan sedikit dalam cerita saya. Ada kekurangan sedikit kepada jalan cerita saya di atas kerana saya ada satu soalan yang tidak dapat dijawab.


Soalan saya kenapa KGB mengekori Altantuya di Paris ???


Ini menunjukkan KGB tidak terlibat secara langsung dalam kes ini. Gambar yang diambil oleh KGB telah diberikan kepada Ezam PKR. Tambahan pula bapa Altantuya sudah lama berhenti dalam perkhidmatan KGB di St Petersburg. Dan KGB beritahu Ezam yang tujuan mereka mengekori Altantuya ialah sebab mereka ingin tahu tentang Altantuya. Untuk intelligence mana Altantuya bekerja. Dan bagaimana Altantuya boleh mengenali Najib. Tambahan pula Cold War sudah lama tamat, dan Malaysia tidak terlibat lagi dengan mana-mana rancangan strategik US.


Teori saya yang kedua ialah ini semua adalah permainan CIA, Bush dan Khairi. Baru saya teringat ketika Khairi sedang naik , beliau seolah-olah mahu jadi PM. Ketika waktu ini juga harga minyak sudah naik sehingga melebihi USD120 satu tong. Sedangkan Malaysia bukan anggota OPEC dan mampu menjual murah minyak kepada US. Dan hanya Mahathir yang mempelopori isu Spratly, dan Pak Lah nampak tidak ada keputusan.

Jadi ada kemungkinan US ada buat offer kepada Najib, iaitu US akan naikkan Najib (melalui peranan CIA Khairi dan CIA Mahathir), tetapi dengan syarat minyak mesti dijual kepada US dengan harga yang murah. US akan meletakkan kapal tentera di Telok Sepanggar Sabah bagi menjaga kedaulatan Spratly yang akan diberikan hakmilik kepada Malaysia.

Jadi Altantuya mungkin adalah CIA kerana sesiapa sahaja yang bekerja di St Petersburg merupakan dalam perhatian CIA pada setiap masa. Jadi bila bapa Altantuya berpindah balik ke Mongolia, CIA terus sahaja cekup anak bekas KGB dan memberi wang yang banyak bagi menjalankan operasi rahsia CIA seperti merisik rahsia pihak Rusia dan sebagainya.

Jadi buat permulaan Altantuya diberi kepada Khairi bagi menjalankan projek pertama Altantuya. Jadi Khairi mengetahui secara detail perjalanan kerja DPM. Kesempatan ini Khairi gunakan untuk mengumpan Najib dengan model baru CIA iaitu Altantuya.


Masalah tercetus bila wang saguhati Scorpene disimpan dalam akaun Altantuya . Kerajaan France memasukkan terus ke dalam akaun Altantuya. Jadi di sini Altantuya disuruh oleh Khairi untuk mengugut Najib untuk mengikut telunjuk Khairi , CIA dan US. Ugutan tersebut berupa skandal sex , rasuah dan rahsia negara.

(Yang menghairankan saya bagaimana RPK mengetahui begitu banyak cerita tentang kes Altantuya dan ceritanya berat sebelah pula. Jadi ada kemungkinan RPK merupakan sekutu kuat CIA juga. )

Pada asalnya Altantuya cakap wang tersebut disimpan dalam Swiss Bank. Namun setelah diperiksa oleh Najib, rupa-rupanya wang tersebut disimpan dalam akaun dummy CIA.

Jadi disebabkan Altantuya ini bersifat subversif dan berbahaya kepada Najib dan negara, maka beliau dibunuh.

Jadi untuk teori kedua ini, bersalahkah Najib ???

Bagi pendapat saya yang bersalah adalah Khairi dan Altantuya. Mungkin Najib bersalah dari segi peribadi beliau, tetapi Khairi dan Altantuya bersalah dari segi tatanegara. Mana yang lebih jahat Portugis atau Sikitol dan Mandaliar??? (Raja juga bersalah tetapi itu isu dalaman Melaka).


Jadi apa pandangan saudara-saudari._____________________________________________________


Bolehkah saudara-saudari nampak secara samar-samar tentang penglibatan Khairi di dalam ejen perisikan yahudi. Jadi tidak hairanlah KJ mempunyai sebuah kereta Ferrari yang disimpan secara rahsia di Sungai Petani.

Jadi cerita ini juga bukan cerita permulaan. Ianya merupakan sebuah cerita penyambung kepada cerita-cerita yang lain. Cuba lihat cerita ini pula dari blog saya juga :Wednesday, August 26, 2009

Pembetulan kepada Sejarah Malaysia

Mengikut Andaian Kumanddie
BERSATU MERDEKA
BERSAMA KUMANDDIE

31 Ogos 2009Ramai orang mudah terkeliru antara fakta sejarah negara dengan apa sebenarnya yang berlaku. Walaupun soal Syurga dan Neraka itu adalah hak ALLAH semata-mata, namun kita sebagai warga Malaysia perlu tahu tentang cerita-cerita di belakang tabir tentang negara kita.


Pernahkah saudara-saudari membuat kajian tentang hubungan antarabangsa kita. Pernahkah saudara-saudari tanya kepada diri sendiri soalan-soalan yang di luar minda fakta sejarah negara. Contohnya :

1. Kenapa bendera kita macam bendera Amerika Syarikat.
2. Kenapa kita berdagang menggunakan US dolar. Sedangkan emas kita terpaksa ditebus di US Federal Reserve bagi mendapatkan Ringgit. Emas kita punye, Ringgit kita punye, namun orang lain yang control kita punya harta. Emas kita boleh lupus sekiranya kita gagal penuhi syarat-syarat mereka. Ringgit kita boleh dijatuhkan pada bila-bila masa sebab kita tidak control nilai matawang kita.
3. Kenapa Melayu berpecah pada setiap masa.
4. Kenapa Melayu-Cina berprasangka buruk pada setiap masa.
5. Kenapa Syariat Islam sangat susah hendak dijadikan Undang-Undang.


Kenapa dan Mengapa wahai saudara dan saudari .........Dengan Takdir ALLAH, sebahagian cerita sudah pecah. Saya minta semua pembaca budiman bersama-sama saya untuk memecah semua rahsia-rahsia alam misteri tajaan yahudi keparat berwajah ceplos. Bersempena dengan 31 Ogos 2009 ini, saya minta semua pembaca budiman paparkan rahsia-rahsia yahudi di negara kita bersama-sama saya.


----------------------------------

Di bawah adalah artikel yang ditulis asal oleh Wak Reformasi :

Kronologi hubungan Dr. Mahathir dengan Yahudi


1964 : Mahathir dilatih oleh CIA selama beberapa bulan di Harvard, Amerika Syarikat dalam seminar anjuran Asia Foundation oleh Dr. Henry Kissinger, Setiausaha Negara Amerika dan pakar strategi Yahudi. Hubungan Mahathir sangat akrab dengan Kissinger lebih-lebih lagi sejak beliau berjaya dilantik sebagai Perdana Menteri/Presiden UMNO (pada 16 Julai 1981) sehingga sekarang.


Mac 1976 : Bahkan perlantikan 'luar biasa' Dr. Mahathir ke jawatan TPM oleh Dato' Hussein Onn pada Mac 1976 juga menimbulkan pelbagai tandatanya. Sebelum itu, ketika berkrisis dengan Tunku Abdul Rahman dahulu dan kerana takut ditangkap, Mahathir melarikan diri ke Thailand dan kemudiannya mendapat perlindungan 'asing' di Australia. Dr. Mahathir bekerja di sana di samping menulis dalam akhbar luar negeri mengecam Tunku. Mahathir hanya kembali setelah Tun Razak jadi PM. Dengan strategi licik pihak-pihak tertentu (termasuk mereka yang dikaitkan dengan agen perisikan asing) akhirnya Tun Razak terpedaya untuk menerima semula Mahathir dan memberikan tempat kepadanya dalam Kerajaan walaupun sudah diingatkan oleh orang-orang yang mengetahui identiti sebenar Mahathir. Ajal telah menghalang Tun Razak dari bertindak terhadap Mahathir setelah beliau menyedari kesilapannya kerana terpedaya dengan perancangan licik Mahathir untuk menguasai UMNO dan Kerajaan.


10 September 1982: Mahathir bercakap panjang lebar menafikan beliau dan Setiausaha Politiknya adalah ahli dan penyokong gerakan sulit Yahudi iaitu Freemason. Ini juga merupakan ucapan dasar sulung Mahathir di Perhimpunan Agung UMNO ke-33 selaku Presiden. Dikatakan bahawa ahli Freemason telah menjadi pekerja sukarela pilihanraya UMNO sejak 1974 lagi. Pertubuhan Freemason di Malaysia adalah didaftar di bawah Akta Pertubuhan 1966.


1977 : Pada tahun 1977 ia (freemason) mempunyai 55 perkumpulan (lodges) dan 2,984 ahli. Malah ketika menjawab soalan Tuan Guru Nik Abdul Aziz (PAS-Pengkalan Chepa) di parlimen pada 25 Oktober 1978, Datuk Husein Onn berkata Kerajaan hingga kini tidak bercadang untuk mengharamkan pertubuhan (Freemason) itu walaupun mengakui ianya bercanggah dengan aqidah Islam dan ramai golongan elit dan berpengaruh dari kalangan umat Islam negara ini yang menyertainya.


1986: Mahathir/UMNO membayar berjuta-juta ringgit kepada sebuah Syarikat Yahudi, Satchi & Satchi untuk membantu Mahathir/UMNO merangka strategi pilihanraya umum 1986. Sebelum itu, syarikat terbabit telah membantu kempen pilihanraya Margaret Thatcher di Britain dan Ronald Reagan di Amerika Syarikat. (Dr. Kissinger, orang besar Yahudi dan rakan karib Mahathir juga merupakan penasihat belakang tabir Presiden Reagan). Pada tahun ini, Mahathir mengambil sikap membisu di atas keputusan Singapura mengundang ketua negara Israel Chaim Herzog sambil membiarkan pesawat Israel itu melintasi ruang udara Malaysia untuk ke Singapura. Segala tentangan umat Islam di Malaysia tidak diendahkan oleh Mahathir.


1986: Mahathir mengadakan pertemuan sulit dengan Dr. Kissinger di New York. Ini disahkan sendiri oleh Ketua Pengarah ISIS yang juga merupakan 'anak didik Kissinger'.


6 Mac 1987: Dr. Henry Kissinger mengadakan perbincangan tertutup sehari di pejabat Perdana Menteri. Perbincangan ini dikendalikan oleh ISIS dan dikenali sebagai "Perbincangan Meja Bulat Kuala Lumpur". Menurut Ketua Pengarah ISIS, Dr. Noordin Sophie, Dr. Mahathir dan Kissinger merasa perlu bagi para 'intelek' Amerika yang terkemuka dan ulung memahami dengan lebih mendalam masalah yang dihadapi oleh negara-negara Asean.


Mei 1994: Parlimen telah meluluskan Akta Larangan Import (pindaan bil.7) yang menarik balik sekatan import terhadap barangan Israel dan Afrika Selatan.


6-9 Julai 1994 : Mahathir mengadakan pertemuan sulit dengan PM Israel, Yithzak Rabin dan Menteri Luarnya, Shimon Peres yang sama-sama menginap di Hotel De Crillion, Perancis. Pertemuan ini dilaporkan oleh TV Israel dan dipetik oleh AFP. Bila berita ini sampai ke Malaysia, Mahathir seperti biasa segera menafikannya dengan alasan beliau ke sana semata-mata kerana lawatan rasmi ke Perancis, lagipun katanya beliau tinggal di tingkat 3 manakala Rabin berada di tingkat 2. Akhirnya Mahathir mengakui bahawa beliau ada juga berhubung dengan Rabin, tetapi hanya melalui surat!.


16 Julai 1994: Pengerusi Kumpulan Melewar Corporation Bhd. dan MBf, Tunku Abdullah Tuanku Abdul Rahman yang juga proksi perniagaan terpenting UMNO dan rakan karib Mahathir telah membuat pengakuan bahawa beliau telah berkunjung ke Israel pada bulan Jun 1994. Sebenarnya Malaysia di bawah Kerajaan Perikatan/BN telah lama mempunyai hubungan dagang dengan negara haram Israel. Dalam tahun 1967, import Israel dari Malaysia meningkat lebih sekali ganda dari 272 ribu dolar Amerika dalam tahun 1966 kepada 565 ribu dolar Amerika dalam tahun 1967. Dalam waktu yang sama eksport Israel ke Malaysia bertambah hampir-hampir dari 1.1 juta dolar Amerika kepada hampir 1.7 juta dolar Amerika.


17 Julai 1994: Berita Harian melaporkan Tunku Abdullah sebagai berkata :"Ketika di sana, saya dijemput menemui Rabin dan Peres". ..."Kita juga mengenalpasti potensi pelancongan terutama bagi rakyat Malaysia mengunjungi Masjid al-Aqsa".


13 Oktober 1994: Far Eastern Economic Review melaporkan: "Perdana Menteri Malaysia telah memberitahu bahawa pengiktirafan (Israel) tersebut adalah bergantung kepada sejauh mana rakyat Palestine dan negara-negara Arab telah berpuas hati terhadap perlaksanaan perjanjian damai dengan Tel Aviv. Israel telah pun menghantar pemerhati khas ke Kuala Lumpur sejak awal tahun ini dalam rangka menjalinkan perhubungan diplomatik."


Disember 1996 : Mahathir menyeru supaya Negara-negara Arab tidak berperang dengan Israel bagi menyelesaikan masalah di Timur Tengah. Kenyataan Mahathir ini cuba meminta Umat Islam seluruh dunia supaya ditutup seruan jihad dari kamus umat Islam dan ia juga dipercayai ada hubungkaitnya dengan ura-ura Kerajaan Malaysia mahu mengiktiraf Israel melalui proses damai anjuran Amerika.


Januari 1997: Mahathir menghadiri satu majlis yang dianjurkan oleh Mayor (Datuk Bandar) berbangsa Yahudi, Tom Levyn dan turut dihadiri oleh 'masyarakat Yahudi' yang terdiri daripada tokoh hiburan dan karyawan filem di Beverly Hills, Los Angeles. Dalam pertemuan tersebut Mahathir meminta supaya diwujudkan taman hiburan/perkampungan industri perfileman ala Hollywood yang dimonopoli oleh Yahudi di Amerika itu di tapak MSC, Sepang. Penubuhan MSC di Malaysia juga sebenarnya telah dicadangkan dan diilhamkan oleh pihak asing kepada Mahathir. Perancangan Mahathir/Yahudi/kuasa asing ini akhirnya berjaya direalisasikan apabila Mahathir pada 9 Julai 1999 setelah mengadakan perbincangan dengan Panel Penasihat Antarabangsa (IAP) untuk projek MSC, bahawa Perkampungan 'Hollywood' akan diwujudkan di Cyberjaya.


21 Mac 1997: Mahathir membenarkan pasukan kriket Israel datang ke Malaysia untuk menyertai kejohanan kriket antarabangsa (ICC). Umat Islam yang membantah kehadiran pasukan Israel di bumi Malaysia ini diganyang, ditangkap dan didakwa di mahkamah oleh regim Mahathir. Mahathir berkata tujuan beliau membenarkan pasukan Israel datang ke Malaysia adalah untuk menunjukkan bahawa umat Islam di Malaysia bersikap 'terbuka'.


Tahun 1997 juga digemparkan dengan pengakuan terbuka Mahathir, bahawa beliaulah yang membenarkan rombongan pelajar-pelajar Israel untuk melawat negara kita dan bertukar-tukar fikiran dengan pelajar-pelajar di beberapa buah sekolah di ibunegara. Sebelum ini, lawatan pelajar Israel yang diaturkan secara sulit oleh Kementerian Pendidikan ini, telah didedahkan sehingga memaksa Mahathir untuk membuat pengakuan dan mengatakan bahawa ianya bertujuan untuk 'menginsafkan' pelajar Israel betapa baiknya umat Islam (terutama di Malaysia) yang boleh hidup dengan harmoni dengan rakyat berbilang kaum dan agama.


1998: Mahathir mengambil syarikat dan spekulator matawang Yahudi, Solomon Smith & Barney sebagai penasihat kewangan negara dan bon Malaysia dijual kepada pelabur Yahudi di Amerika / Eropah.


September 1999 : Menteri Luar Malaysia iaitu Datuk Syed Hamid Albar, telah mengadakan pertemuan dengan Menteri Luar negara haram Israel iaitu David Levy di New York. Di dalam pertemuan tersebut juga, Mahathir telah mengucapkan tahniah kepada Perdana Menteri Israel iaitu Ehud Barak kerana kejayaannya menjadi Perdana Menteri baru Israel.
OLEH : Penulis Siber
( Penulisan asal oleh Wak Reformasi - terdapat se
dikit pengubahsuaian)


---------------------------------
Peranan Dr Henry Kissinger

Dr Henry Kissinger merupakan seorang Yahudi Amerika yang telah menjadi Setiausaha Amerika Syarikat.

Pada 6 Mac 1987 , pengerusi ISIS , Dr Noordin Sophie telah mengatur pertemuan antara Dr Mahathir dengan Dr Henry Kissinger dalam Perbincangan Meja Bulat Kuala Lumpur.Kerjasama ekonomi Malaysia-Israel


Pada Mei 1994 , Parlimen Malaysia meluluskan Akta Larangan Import (pindaan bil.7) yang menarik balik sekatan import terhadap barangan Israel dan Afrika Selatan.

Tahun 1967, import Israel dari Malaysia meningkat lebih sekali ganda dari 272,000 dolar US dalam tahun 1966 kepada 565,000 dolar US tahun 1967. Dalam waktu yang sama eksport Israel ke Malaysia bertambah dari 1.1 juta dolar US kepada 1.7 juta dolar US.

Pada 7 April 1994, Malaysia mengharamkan filem Schindler's List , hasil arahan __ . Filem panjang ini menceritakan nasib malang Yahudi Jerman yang disiksa oleh tentera Nazi Jerman.

Pada Ogos 1984 ,persembahan New York Philharmonic yang sepatutnya diadakan di Kuala Lumpur telah dibatalkan. Komposernya ialah Ernst Bloch, seorang Yahudi.[8]Pertemuan pemimpin Malaysia-Israel

Pada 6-9 Julai 1994 Dr Mahathir mengadakan pertemuan sulit dengan Perdana Menteri Israel, Yithzak Rabin dan Menteri Luarnya, Shimon Peres yang sama-sama menginap di Hotel De Crillion, Perancis. Laporan berita oleh TV Israel dan AFP dinafikan oleh Dr Mahathir dengan alasan beliau ke sana semata-mata kerana lawatan rasmi ke Perancis, lagipun katanya beliau tinggal di tingkat 3 manakala Rabin berada di tingkat 2. Akhirnya Mahathir mengakui bahawa beliau ada juga berhubung dengan Rabin, tetapi hanya melalui surat.

Pada 26 September , Menteri Luar Malaysia , Syed Hamid Albar bersalam dan berbincang dengan rakan sejawatan dari Israel , Devid Levy di New York. David Levy baru dilantik oleh Perdana Menteri Israel , Ehud Barak. David Levy merupakan Yahudi kelahiran Maghribi. Mereka berbincang berhubung perdamaian Arab/Palestin - Israel ketika sesi Perhimpunan Agung PBB. Ketua Pemuda PAS, Mahfuz Omar melalui surat khabar Harakah mengecam pertemuan ini. PAS melabelkan Israel sebagai negara pengganas.Sokongan kerajaan Malaysia kepada perjuangan Palestin adalah "empty pledge" .

Pada 16 Ogos 1999, Dr Mahathir selaku Perdana Menteri Malaysia telah mengutus surat tahniah kepada Ehud Barak yang baru dilantik sebagai Perdana Menteri Israel. Bagaimanapun surat ini tidak dapat disahkan.

Anwar Ibrahim dihantar ke negara-negara Islam untuk berceramah topik Islam dan demokrasi. Peranan ini diberikan oleh Council of Foreign Relations, New York. Semasa menjadi Menteri Kewangan Malaysia, Anwar Ibrahim telah hubungan dengan Wolfowitz , seorang Yahudi Amerika.

Yahudi menguasai dunia


Pada 17 Oktober 2003, Dr Mahathir selaku Perdana Menteri Malaysia menggesa umat Islam bersatu menentang Yahudi. Seruan itu dibuat semasa Persidangan OIC ke-57 di Kuala Lumpur. Turut hadir ialah Presiden Russia, Vladimir Putin. Remaja Islam hendaklah menghindari serangan barani mati . Tafsiran semula al Quran hendaklah diusahakan supaya selaras dengan perkembangan sains dan teknologi.

Pada 21 Oktober 2003 dalam temubual dengan The Bangkok Post , Dr Mahathir menjelaskan beliau bukan anti-Semetic. Israel sebuah negara yang kecil dan tidak ramai Yahudi di dunia ini. Tetapi mereka mengawal dunia.. Beliau menegaskan Malaysia telah menjemput pasukan kriket dan pelajar sekolah Israel datang ke Malaysia. Ini menunjukkan bahawa mereka selamat di sebuah negara Muslim dan tidak akan dibunuh. Banyak media cetak dan elektronik dikuasai oleh Yahudi. Orang Islam digambarkan sebagai pengganas .Umat Islam kuat kerana berjumlah 1.3 bilion dan tidak mudah dimusnahkan.Sebaliknya Eropah lah yang membunuh 6 juta Yahudi semasa Holocaust dan kini bermati-matian mempertahankan Israel. Sebenarnya orang Eropah yang anti-Yahudi dan anti-Semitic. Yahudi yang berjumlah 12 juta telah memerintah dunia melalui proksi. Jonathan Peled selaku jurucakap Menteri Luar Israel kesal dengan ucapan Perdana Menteri Malaysia itu dan retorik Mahathir seperti itu bukanlah baru.

Ketika Krisis Kewangan Asia 1998, Dr Mahathir menyalahkan konspirasi Yahudi Amerika bernama George Soros. George Soros dikatakan telah melancarkan pembelian saham dan jualan singkat sehingga menyebabkan bursa saham Malaysia jatuh merudum.Dr Mahathir tidak menyalahkan Yahudi tetapi realitinya Yahudi / Soros berada di belakang masalah ini. Tetapi pada 2006, Dr Mahathir telah bertemu dengan George Soros di Kuala Lumpur.Anaknya Marina Mahathir juga telah menemui Soros dalam pertemuan itu.

Pada 21 Februari 2006, The Los Angeles Times melaporkan pada pelobi Yahudi, Jack Abramoff telah menerima $1.2 juta dari kerajaan Malaysia kerana mengatur pertemuan antara Dr Mahathir dengan George W.Bush pada Mei 2002 di pejabat Oval . Dr Mahathir mengesahkan laporan tersebut tetapi wang tersebut bukan wang kerajaan Malaysia. Abramoff telah menghubungi Karl Rove , iaitu penasihat Presiden Amerika Syarikat.


---------------------------


Published on Tuesday, February 21, 2006 by the Associated Press

Ex-Malaysia PM: Abramoff Was Paid $1.2M
by Pauline Jasudason
Former Prime Minister Mahathir Mohamad said disgraced U.S. lobbyist Jack Abramoff was paid $1.2 million to organize a meeting between him and President Bush in 2002, but denied the money came from the Malaysian government.


Mahathir told reporters late Monday he was aware the payment was made to Abramoff, but he didn't know who made it.

Former Malaysian Prime Minister Mahathir Mohamad speaks during a news conference in Putrajaya outside Kuala Lumpur in this June 17, 2005 file photo. Mahathir said lobbyists may have paid to arrange his 2002 meeting with President George W Bush, but denied any money came from his government, Bernama news agency reported. REUTERS/Bazuki Muhammad/File
"I understood some people paid a sum of money to lobbyists in America but I do not know who these people were and it was not the Malaysian government," Mahathir said.

Mahathir said that at the time he had been persuaded by the Heritage Foundation in Washington to meet with Bush because the conservative think tank believed he could help "influence (Bush) in some way regarding U.S. policies."

In a report last week, The Los Angeles Times said that Abramoff received $1.2 million from the Malaysian government for his lobbying services in 2001 and 2002.

According to the Times, which cited an unnamed former Abramoff associate who attended meetings with the Malaysian ambassador and the lobbyist, Abramoff allegedly contacted presidential adviser Karl Rove at least four times to help arrange a meeting between Mahathir and Bush, which took place in May 2002 in the Oval Office.

Mahathir visited the White House at a tim
e when Malaysia had emerged as a key U.S. ally in the war on terror, following Mahathir's crackdown on suspected Islamic militants. However, Mahathir had been consistently critical of Bush's foreign policies, and chastised by the West for his anti-Semitic comments and human rights record.

Abramoff, once among Washington's top lobbyists, pleaded guilty last month to charges that he and a former partner concocted a fake wire transfer to make it appear they were putting a sizable stake of their own money into a 2000 purchase of casinos.

Abramoff also has pleaded guilty to charges stemming from an investigation into his ties to members of Congress and to the Bush administration.


According to documents released by U.S. Senate investigators, the Malaysian government had paid $300,000 to a company connected to Abramoff as part of a broad lobbying strategy that included arranging two confessional trips to Malaysia in January 2002 and a trip by then-House Majority Leader Tom DeLay and his wife in October 2001.

It is unclear if the $300,000 is included in the alleged $1.2 million payment to Abramoff.
Copyright © 2006 The Associated Press------------------------------------------------


Mahathir - BushMahathir - Soros

Saya ingin pohon maaf kepada semua penyokong UMNO. Saya terpaksa dedahkan segala perancangan yahudi demi kebaikan Umat Islam sejagat. Kisah Mahathir ini saya telah ketahui sejak lebih 20 tahun yang lalu. Dan saya yakin ramai orang-orang UMNO dan ejen-ejen negara tahu tentang latarbelakang Mahathir serta apa yang beliau telah lakukan selama ini.


Saya tidak nafikan ramai lagi yang terlibat termasuklah Anwar Ibrahim. Namun bagi saya ketua yahudi di Asia Tenggara adalah Mahathir. Anwar Ibrahim juga telah dipermainkan oleh Mahathir kerana Mahathir adalah perencana kekacauan di Asia Tenggara. Lee Kuan Yew juga tunduk kepada arahan Mahathir.

Baru-baru ini ada isu Chin Peng. Semua orang salahkan Anwar Ibrahim sebagai pengkhianat. Namun isu ini sebenarnya dimainkan oleh yahudi di atas kendalian Mahathir. Chin Peng dan Mahathir adalah kawan rapat. Tujuan isu ini dibangkitkan ialah untuk mewujudkan huru-hara di dalam negara ini. Kenapa dan mengapa ianya terjadi........... Insya ALLAH saya akan jawab. Dan ada beberapa lagi isu penting saya akan khabarkan.-----------------------------------------


Di Bawah Ini Adalah Andaian Kumanddie Tentang Isu Chin Peng. Anda Tidak Perlu Percaya . Ianya Hanya Suatu Hipotesis Mengenai Agenda Yahudi Di Dalam Negara Kita.Chin PengPercayakah tuan-puan bahawa PKM atau Parti Komunis Malaya ditubuhkan oleh yahudi Amerika. Percayakah tuan-puan bahawa PKM tidak ada kena-mengena dengan komunis di Rusia dan komunis di China.

Percayakah tuan-puan bahawa Mao Tse Tung adalah agen yahudi Amerika. Dan beliau tidak ada kena-mengena dengan komunis di Rusia.

Percayakah tuan-puan Jepun ditubuhkan dan dijaga oleh yahudi Amerika.

Percayakah tuan-puan Korea Selatan ditubuhkan dan dijaga oleh yahudi Amerika.

Percayakah tuan-puan PAS juga ditubuhkan oleh yahudi Amerika. Seperti mana Anwar Ibrahim menggunakan yahudi Amerika untuk menaikkan karier politik beliau, iaitu melalui PKR. Begitu juga Dr Burhanuddin Al-Helmi menggunakan platform yahudi Amerika untuk mengembangkan politik Islam dalam PAS.

Percayakah tuan-puan peristiwa 13 Mei 1969 dirancang oleh Mahathir dan Lee Kuan Yew bersama.


Saya yakin ramai yang berada di hadapan komputer sekarang ini sedang terbeliak biji mata. Sebab apa tuan-puan terkejut.... Ini cuma suatu hipotesis sahaja. Tidak ada kebenarannya. Hehehehehehehe...........


Tuan-puan mahu saya cerita dengan panjang lebar lagi ke. Atau mungkin tuan-puan mahu mencarut saya dalam blog ini. Silakan.... Saya bagi masa 1 minggu untuk tuan-puan mencarut saya dalam blog ini.


Kahkahkahkah......... Lepas ini mereka yang sayang Mahathir tidak perlu baca lagi ye. Dikhuatiri akan terkena serangan stroke jantung.

------------------------------------Dari blog Malaysia Today. Sila baca dulu sebelum saya komen tentang isu ini.
Syed Husin: UMNO Guna Chin Peng Untuk Bakar Sentimen Perkauman PDF Print


Posted by admin


Tuesday, 16 June 2009 12:32

(TV Antara) - Timbalan Presiden PKR Syed Husin Ali bimbang isu Chin Peng digunakan oleh UMNO untuk meniup api perkauman bagi meraih sokongan di kalangan pengundi Melayu.
Rayuan Chin Peng untuk pulang ke negara ini juga diperbesarkan oleh BN untuk mengalihkan pandangan rakyat daripada isu-isu utama seperti kemelut di Perak dan kemelesetan ekonomi, kata Syed Husin.
Berikut pandangan beliau bersabit beberapa persoalan utama mengenai isu Chin Peng.
SOALAN 1: Haruskah Chin Peng diberi peluang pulang ke Malaysia? Apakah sebabnya?
JAWAB: Sangat aneh soal Chin Peng ini dibesar-besarkan sebelum, semasa dan selepas PM Najib melawat negara China komunis. Lebih aneh lagi kenapa Chin Peng hendak disekat pulang kerana Abdullah C.D., Pengerusi PKM,pernah diraikan oleh Sultan Azlan Perak dan Rashid Maidin, seorang pemimpin PKM terkenal, pernah diterima bertemu dengan bekas PM Mahathir, sebelum mereka berangkat ke Mekah beberapa tahun lalu. Musa Ahmad dan Shamsiah Fakeh diampunkan. Tun Daim dan beberapa pemimpin Umno pula diketahui melawat tempat kediaman sebuah pasukan PKM yang diketuai Rashid Maidin dan menghulurkan derma untuk membina surau mereka. Adakah sekiranya Chin Peng Melayu sikap dan layanan terhadapnya akan berlainan?
Kita tahu Chin Peng sudah berumur 84 tahun. PKM telah menandatangani perjanjian perdamaian dengan kerajaan Malaysia pada 2 Disember 1989 dan meletakkan senjata. Bahkan mereka memusnahkan senjata mereka, berikutan perjanjian itu. Pengaruh komunisme di Malaysia dan di seluruh dunia merosot, jadi saya tidak nampak Chin Peng boleh menimbulkan masalah keselamatan. Mungkin masalah yang ditimbulkan oleh penjenayah-penjenayah sekarang lebih mengancam.
Benar, ada juga keganasan serta kezaliman yang pernah dilakukan oleh sesetengah anasir komunis. Tetapi bukankah penjajah British dan fasis Jepun juga banyak melakukan kezaliman ke atas rakyat negara kita ini? Mengapakah mereka mudah saja dimaafkan bahkan dijadikan teladan? Kenapa tidak ada tindakan terhadap tentera British yang membunuh beramai-ramai rakyat tidak berdosa di Batangkali dulu, misalnya? Kenapa tiada bantahan terhadap tentera fasis Jepun yang menjadikan ramai wanita sebagai hamba sex?
Jikalau kita boleh memaafkan anasir-anasir zalim penjajah dan fasis tersebut, dan meraikan para pemimpin PKM yang lain, kenapa masih dendam kesumat terhadap Chin Peng? Beliau memimpin PKM berperang gerila terhadap penjajah Inggeris. Ramai tentera British beserta tentera Gurkha, Fiji dan Kenya yang berkhidmat dengan British turut terbunuh. Mereka mempertahan kepentingan penjajah British di Malaya ketika itu.
Begitu jugalah ramai tentera dan polis Melayu dan sebilangan kecil bukan Melayu yang terpaksa bekerja dengan British untuk menyara hidup.Secara disedari atau tidak mereka mula-mula mempertahan kepentingan penjajah British. Ada yang terbunuh ataupun tercedera. Begitulah akibat peperangan. Sudah tentu kita bersimpati penuh kepada keluarga mereka yang terbunuh itu. Peranan mereka dalam sejarah pun perlu dinilai.
SOALAN 2: Dari segi sejarah, adakah PKM telah memainkan peranan dalam perjuangan kemerdekaan Negara?
JAWAPAN: Saya bersetuju dengan pendapat yang dikemukakan oleh Tun Ismail, bekas TPM, dalam sebuah ucapan sewaktu menerima ijazah kehormat dari USM pada bulan Jun 1973, jikalu tidak silap. Beliau mengakui setiap golongan telah memberikan sumbangan mereka dalam perjuangan kemerdekaan. Ini termasuk golongan kiri. Pada pendapat saya, perjuangan bersenjata PKM menentang penjajah British telah menolong mempercepatkan proses mencapai kemerdekaan negara.
Saya membaca bahawa semasa perbincangan perjanjian perdamaian, perwakilan PKM minta supaya dirakamkan peranan parti itu dalam perjuangan kemerdekaan. Walaupun semasa rundingan ketua perwakilan Malaysia mengakui peranan PKM, tetapi perwakilan Malaysia tidak bersetuju ini dimasukkan ke dalam teks perjanjian. Akhirnya disetujui oleh pihak perwakilan Malaysia supaya perkara ini diserahkan untuk dibincang dan ditulis oleh ahli-ahli sejarah dan lain-lain. Sepatutnya sekarang ini kita memulakan dan membenarkan proses kajian dan perbincangan akademik yang objektif.
-----------------------------------------------------


Tulisan ini dipetik daripada Blog Isu Semasa Malaysia :Kenyataan Tun Dr. Mahathir kepada wartawan pada 3hb Mac 1994 di Nilam Puri, Kelantan Darul Naim: Hukum rejam kepada penzina adalah primitif

Ucapan Tun Dr. Mahathir pada 30 April 1992 di perjumpaan Ketua2 UMNO bahagian Johor). Saya nak tahu siapakan di antara ahli2 Pas yang sanggup memotong tangan orang jika hudud dilaksanakan di Kelantan. Barangkali Nik Aziz akan melakukannya. Jika benar kita nak tengok apa yang berlaku selepas hukum itu nanti.

(Ucapan Tun Dr. Mahathir pada 14 Ogos 1994 di Pasir Mas Kelantan). Sukar dilaksanakan hukum syarak kerana masyarakat Malaysia bukan seratus peratus Islam.

(Ucapan Tun Dr. Mahathir pada 3 Mac 1994 di Pusat Bahasa Arab, Nilam Puri, Kelantan.) Apakah hukum hudud mesti dilaksanakan juga walau apa pun keadaan sehingga mendatangkan mudarat kepada orang Islam. Apakah dalam keadaan Islam sudah lemah, hukum2 yang boleh melemahkan lagi orang Islam mesti dilaksanakan? - Ucapan Tun Dr. Mahathir pada 3 Mac 1994 di Pusat Bahasa Arab, Nilam Puri, Kelantan

Ucapan Tun Dr. Mahathir pada 3 Mac di Pusat Bahasa Arab, Nilam Puri, Kelantan, Hudud tidak boleh dilaksanakan kerana sukar mendapat saksi yang tidak fasik. -

Tun Dr. Mahathir Mohamad, temubualnya dengan media massa, 14 Julai 1992, “Apabila hukum rejam batu sampai mati kepada penzina dan potong tangan kepada pencuri, nescaya ramailah rakyat Islam yang mati dan kudung tangan.Ini sangat memalukan ummat Islam, kerana orang bukan Islam akan sempurna sifatnya dan boleh meneruskan kerja.”

Tun Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pusat Bahasa Nilam Puri, Kelantan, 3 Mac 1994, “Saya cabar Kelantan laksana hukum hudud di depan orang bukan Islam.”

Tun Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pusat Bahasa Nilam Puri, Kelantan, 3 Mac 1994, Hudud tidak boleh dilaksanakan kerana sukar mendapat saksi yang tidak fasik

Tun Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pasir Mas, 14 Ogos 1994, “Al-Quran perlu ditafsirkan semula untuk disesuaikan dengan keadaan masa kini.”

Tun Dr. Mahathir Mohamad, temubualnya dengan media massa selepas sidang Majlis Tertinggi UMNO, 1994. “Saya akan mempastikan bahawa negeri-negeri yang diperintah oleh Barisan Nasional tidak akan melaksanakan hukum hudud.”

Tun Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pasir Mas, Kelantan, 14 Ogos 1994. “Kerja yang paling sesuai bagi Tok Guru (ulama’) ialah mengajar, bukan mentadbir.”

Tun Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pasir Mas, Kelantan, 14 Ogos 1994. “Sukar dilaksanakan hukum syarak kerana masyarakat Malaysia bukan seratus peratus Islam”.

Tun Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pasir Mas, Kelantan, 14 Ogos 1994. “Kita (Kerajaan Pusat) akan ambil tindakan jika Kelantan meneruskan usaha melaksanakan hudud.”

Tun Dr. Mahathir Mohamad, kenyataannya kepada wartawan, 30 April 1992. “Bukan kerana dengan melaksanakan hukum hudud saja kita boleh menjadi Islam. Kita tengok banyak negara Islam yang tidak melaksanakan hukum hudud,tetapi tidak bermakna mereka tidak Islam.”

Tun Dr. Mahathir Mohamad, temubualnya dengan wartawan, 18 Ogos 1991. “Perlaksanaaan hukum hudud boleh menyebabkan umat Islam menjadi mundur kerana tidak boleh bersaing dengan orang bukan Islam apabila orang Islam dipotong tangannya dan dilakukan hukum hudud yang lain, sedangkan orang bukan Islam tidak dikenakan.”

Tun Dr. Mahathir Mohamad, bercakap kepada wartawan, 24 April 1992 . “Jika mereka hendakkan sangat hukum hudud, mereka kenalah cuba hukum mereka sendiri atau mahkamah mereka sendiri. Mereka seronok nak potong tangan orang, seolah-olah jika tidak potong tangan, tidak Islam. Sekarang kita nak tengoklah mereka boleh buat atau tidak.”

Dr. Tun Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Papar, Sabah, 2 Mei 1992. “Bagaimana kita boleh maju kalau orang Islam sudah tidak ada tangan dan kaki? Bagaimana mereka mahu bersaing dengan bangsa-bangsa lain, kalau sifatnya sudah tidak cukup? Hukum hudud tidak sesuai dilaksanakan di negara ini yang mempunyai rakyat berbilang kaum dan agama.”

Dr. Tun Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pasir Mas, Kelantan, 14 Ogos 1994. “Melaksanakan hukum hudud sehingga melemahkan orang Islam sehingga menjadi masyarakat kucar kacir dan ditindas oleh orang lain tidaklah secucuk dengan ajaran Islam.”

Tun Dr. Mahathir Mohamad 2/5/92, ‘Bagaimana kita boleh maju kalau orang Islam rakyat Islam yang mati dan kudung sudah tiada tangan dan kaki. Bagaimana mereka mahu bersaing dengan bangsa-bangsa lain kalau sifatnya sudah tidak cukup. Hukum Hudud tidak sesuai dilaksanakan di negara ini yang mempunyai rakyat berbilang kaum dan agama’.

MENGHINA HUKUM MENUTUP AURAT DAN MENGHALALKAN RATU CANTIK

Tun Dr. Mahathir Mohamad, Majlis Tertutup Majlis Agama Kebangsaan, 1997. “Apakah kalau kita tidak tutup (aurat) kita tidak Islam? Banyak benda yang disuruh oleh agama Islam yang kita tidak buat, tetapi kita masih Islam”.

Tun Dr. Mahathir Mohamad: 5 September 1997, PWTC, Perhimpunan Agung UMNO. Tujuan menutup aurat ialah kerana di zaman Nabi, Arab Jahiliyyah mempunyai nafsu yang kuat sehingga sering menculik dan merogol wanita daripada kabilah-kabilah lain. Akibatnya ialah peperangan antara mereka yang tidak pernah tamat”.

Tun Dr. Mahathir Mohamad, Utusan Malaysia, 19 Julai 1997, Apabila tiga orang gadis Melayu Islam, Fahyu Hanim Ahmad,18 (Alor Setar), Noni Mohamad, 19 (George Town), dan Sharina Shaari 23, (Alor Setar), menyertai pertandingan Miss Malaysia Petite 1997 yang diadakan di Classic Ballroom, Hotel Holiday Villa Subang Jaya 13 Jun 1997 ditangkap oleh lima pegawai JAIS, Tun Dr. Mahathir yang ketika itu sedang bercuti di Okoyama, Jepun mengulas: “Cara ini meninggalkan kesan buruk sampai ke bila-bila kepada pihak yang terlibat termasuk keluarga mereka. Orang-orang ini tidak faham apa yang dikehendaki oleh agama. Inilah masalahnya apabila kita memberi kuasa kepada orang-orang yang tidak tahu menggunakan kuasa”.
-----------------------------------

Terjemahan dalam Bahasa Melayu Terjemahan Surat Si Pengkhianat Mahathir Mohamad Kepada PM Israel Dalam Bahasa Melayu
Perdana Menteri,
Jabatan Perdana Menteri,
Blok Barat, Aras 3,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62502 Putrajaya,
Malaysia

No Ruj: PM/Pers/AHO/01/121 Jld 1
Tarikh : 16 Ogos 1999
Yang Dihormati Encik Ehud Barak,
Pertama-tamanya bagi pihak UMNO, Barisan Nasional dan Kerajaan Malaysia dan juga bagi seluruh Rakyat Malaysia, Saya ingin menyatakan setinggi-tinggi tahniah dengan pemilihan tuan sebagai Perdana Menteri. Walaupun terlambat sedikit, kami mendoakan kejayaan tuan dalam kerjaya pada masa kini dan pada masa akan datang.
Sepertimana yang tuan sudah maklum, Menteri Luar saya, Encik Syed Abdul Hamid Albar akan menemani saya pada sessi yang seterusnya di Mesyuarat Agung Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu yang akan berlangsung di New York pada bulan September. Saya
dengan tulus ikhlas berharap satu perjumpaan dapat diatur dengan Menteri sejawat dengannya iaitu Encik David Levy untuk membincangkan pengumpulan dana untuk parti saya bagi menghadapi pilihanraya umum di Malaysia. Saya percaya, melalui kecekapan dan kewibawaan pihak tuan, kita boleh berhubung dengan 'Tabung Clinton' untuk tujuan menghancurkan Perjuangan Para Pejuang Islam di Malaysia.

Adalah terlalu awal untuk menyatakan ini tetapi ingin saya menyatakan sekali lagi kesetiaan saya pada perjanjian yang telah ditandatangani dan dipersetujui pada tahun 1985 yakni pihak tentera US boleh menggunakan pengkalan tentera kami pada bila-bila masa sebagai balasan kepada bantuan kewangan ini. Adalah diharap agar pihak tuan dapat menyampaikan mesej ini kepada Yang Dihormati Puan Madeleine Albright.
Adalah menjadi satu harapan saya jika dapat membentuk pendekatan baru dalam menubuhkan perhubungan diplomatik dengan Tel-Aviv walaupun saya terpaksa meyakinkan anggota-anggota kabinet dalam kerajaan dan juga rakyat untuk mengelakkan wujudnya penentangan yang tidak diingini.Dengan ini, saya menghargai kerjasama dan harapan yang diberikan oleh Jabatan Negara Amerika Syarikat.
Sekali lagi saya bagi pihak parti, mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan mendoakan kejayaan tuan.
Yang Ikhlas:

Dr Mahathir Mohamad

---------------------------------------


Petikan dari akhbar Israel

[NEW YORK - Foreign Minister David Levy met yesterday in New York with his Malaysian counterpart, Datuk Hamid - the first official meeting between representatives of the two countries. Israel and Malaysia do not maintain diplomatic relations. The meeting was organized by Americans from outside the Clinton administration. According to an Israeli source , the ministers decided that "Israel and Malaysia should open up to each other." A bilateral committee is to be set up to study ways to draw the countries closer. (Shlomo Shamir. ]

[......Datuk Syed Hamid reportedly told Mr Levy that Malaysian Prime Minister Mahathir Mohamad had sent a message of congratulations to Israeli Prime Minister Ehud Barak after the latter's election victory in May. There has been no previous report of such a message being sent.....]


--------------------------------------------------------


Kenyataan Mahathir kepada wartawan pada 3hb Mac 1994 di Nilam Puri, Kelantan Darul Naim :

"Hukum rejam kepada penzina adalah primitif"Kenyataan Mahathir pada 14 Julai 1992 kepada wartawan :

"Apabila hukum rejam batu sampai mati kepada penzina dan potong tangan kepada pencuri, nescaya ramailah rakyat Islam yang mati dan kudung tangan. Ini sangat memalukan umat Islam kerana orang bukan Islam akan sempurna sifatnya dan boleh meneruskan kerja".

Ucapan Mahathir pada 30 April 1992 di perjumpaan Ketua2 Umno bahagian Johor :

"Saya nak tahu siapakan di antara ahli2 Pas yang sanggup memotong tangan orang jika hudud dilaksanakan di Kelantan. Barangkali Nik Aziz akan melakukannya. Jika benar kita nak tengok apa yang berlaku selepas hukum itu nanti".
Ucapan Mahathir pada 2 Mei 1992 di Papar Sabah :

"Bagaimana kita boleh maju kalau orang Islam sudah tidak ada tangan dan kaki. Bagaimana mereka mahu bersaing dengan bangsa2 lain kalau sifatnya sudah tidak cukup. Hukum Hudud tidak sesuai dilaksanakan di negara ini yang mempunyai rakyat berbilang kaum dan agama".
Kenyataan Mahathir kepada para wartawan pada tahun 19
94 selepas mesyuarat MT Umno :

"Saya ingin memastikan bahawa negeri2 yang diperintah oleh BN tidak akan melaksanakan hukum hudud".
Ucapan Mahathir pada 14 Ogos 1994 di Pasir Mas Kelantan :

"Sukar dilaksanakan hukum syarak kerana masyarakat Malaysia bukan seratus peratus Islam".Ucapan Mahathir pada 3 Mac 1994 di Pusat Bahasa Arab, Nilam Puri, Kelantan :

"Apakah hukum hudud mesti dilaksanakan juga walau apa pun keadaan sehingga mendatangkan mudarat kepada orang Islam. Apakah dalam keadaan Islam sudah lemah, hukum2 yang boleh melemahkan lagi orang Islam mesti dilaksanakan?"


Ucapan Mahathir pada 3 Mac di Pusat Bahasa Arab, Nilam Puri, Kelantan :

"Hudud tidak boleh dilaksanakan kerana sukar mendapat saksi yang tidak fasik".Dr. Mahathir Mohamad, temubualnya dengan media massa, 14 Julai 1992 :

"Apabila hukum rejam batu sampai mati kepada penzina dan potong tangan kepada pencuri, nescaya ramailah rakyat Islam yang mati dan kudung tangan.Ini sangat memalukan ummat Islam, kerana orang bukan Islam akan sempurna sifatnya dan boleh meneruskan kerja."
Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pusat Bahasa Nilam Puri, Kelantan, 3 Mac1994 :

"Saya cabar Kelantan laksana hukum hudud di depan orang bukan Islam."


Dr. Mahathir Mohamad, temubualnya dengan media massa selepas sidang Majlis Tertinggi Umno, 1994 :

"Saya akan mempastikan bahawa negeri-negeri yang diperintah oleh Barisan Nasional tidak akan melaksanakan hukum hudud."
Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pasir Mas, Kelantan, 14 Ogos 1994
:

"Sukar dilaksanakan hukum syarak kerana masyarakat Malaysia bukan seratus peratus Islam".Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pasir Mas, Kelantan, 14 Ogos 1994 :

"Kita (Kerajaan Pusat) akan ambil tindakan jika Kelantan meneruskan usaha melaksanakan hudud."
Dr. Mahathir Mohamad, kenyataannya kepada wartawan, 30 April 1992 :

"Bukan kerana dengan melaksanakan hukum hudud saja kita boleh menjadi Islam. Kita tengok banyak negara Islam yang tidak melaksanakan hukum hudud,tetapi tidak bermakna mereka tidak Islam."

Dr. Mahathir Mohamad, temubualnya dengan wartawan, 18 Ogos 1991 :

"Perlaksanaaan hukum hudud boleh menyebabkan umat Islam menjadi mundur kerana tidak boleh bersaing dengan orang bukan Islam apabila orang
Islam dipotong tangannya dan dilakukan hukum hudud yang lain, sedangkan orang bukan Islam tidak dikenakan."Dr. Mahathir Mohamad, bercakap kepada wartawan, 24 April 1992 :

"Jika mereka hendakkan sangat hukum hudud, mereka kenalah cuba hukum mereka sendiri atau mahkamah mereka sendiri. Mereka seronok nak potong tangan orang, seolah-olah jika tidak potong tangan, tidak Islam. Sekarang kita nak tengoklah mereka boleh buat atau tidak."Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Papar, Sabah, 2 Mei 1992 :

"Bagaimana kita boleh maju kalau orang Islam sudah tidak ada tangan dan kaki? Bagaimana mereka mahu bersaing dengan bangsa-bangsa lain, kalau sifatnya sudah tidak cukup? Hukum hudud tidak sesuai dilaksanakan di negara ini yang mempunyai rakyat berbilang kaum dan agama."

Dr. Mahathir Mohamad, ucapannya di Pasir Mas, Kelantan, 14 Ogos 1994 :

"Melaksanakan hukum hudud sehingga melemahkan orang Islam sehingga menjadi masyarakat kucar kacir dan ditindas oleh orang lain tidaklah secucuk dengan ajaran Islam".
Dato' Seri Dr.Mahathir Mohamad 3/3/94 :

"Hukum rejam kepada penzina adalah primitif" (AKU PERNAH DENGAR SENDIRI DALAM SIARAN LANGSUNG TEMUBUAL WARTAWAN-MAHATHIR DALAM TV3).
Dato' Seri Dr.Mahathir Mohamad 14/7/92 :

"Apabila hukum rejam batu sampai mati kepada penzina dan potong tangan kepada pencuri, nescaya ramailah tangan. Ini sangat memalukan umat Islam kerana orang bukan Islam akan sempurna sifatnya dan boleh meneruskan
kerja".


Dato' Seri Dr.Mahathir Mohamad 2/5/92 :

"Bagaimana kita boleh maju kalau orang Islam rakyat Islam yang mati dan kudung sudah tiada tangan dan kaki. Bagaimana mereka mahu bersaing
dengan bangsa-bangsa lain kalau sifatnya sudah tidak cukup. Hukum Hudud tidak sesuai dilaksanakan di negara ini yang mempunyai rakyat berbilang kaum dan agama".

Dato' Seri Dr.Mahathir Mohamad 1994 :

"Saya akan memastikan bahawa negeri-negeri yang diperintah oleh BN tidak akan melaksanakan hukum hudud'( hukum Islam)".

-------------------------------------------

MENGHINA HUKUM MENUTUP AURAT DAN MENGHALALKAN RATU CANTIK
Dr. Mahathir Mohamad, Majlis Tertutup Majlis Agama Kebangsaan, 1997 :"Apakah kalau kita tidak tutup (aurat) kita tidak Islam? Banyak benda yang disuruh oleh agama Islam yang kita tidak buat, tetapi kita masih Islam".
Dr.Mahathir Mohamad: 5 September 1997, PWTC, Perhimpunan Agung UMNO :"Tujuan menutup aurat ialah kerana di zaman Nabi, Arab Jahiliyyah mempunyai nafsu yang kuat
sehingga sering menculik dan merogol wanita daripada kabilah-kabilah lain. Akibatnya ialah peperangan antara mereka yang tidak pernah tamat".
Mahathir Mohamad, Utusan Malaysia, 19 Julai 1997) Apabila tiga orang gadis Melayu Islam, Fahyu Hanim Ahmad,18 (Alor Setar), Noni Mohamad, 19 (George Town), dan Sharina Shaari
23, (Alor Setar), menyertai pertandingan Miss Malaysia Petite 1997 yang diadakan di Classic Ballroom, Hotel Holiday Villa Subang Jaya 13 Jun 1997 ditangkap oleh lima pegawai JAIS,
Mahathir yang ketika itu sedang bercuti di Okoyama, Jepun mengulas : "Cara ini meninggalkan kesan buruk sampai ke bila-bila kepada pihak yang terlibat termasuk keluarga mereka. Orang-orang ini tidak faham apa yang dikehendaki oleh agama. Inilah masalahnya apabila kita memberi kuasa kepada orang-orang yang tidak tahu menggunakan kuasa".
Allah berfirman: "Katakanlah kepadawanita yang beriman: "Hendaklah mereka menahan
pandangannya, dan memelihara kemaluannya, dan janganlah mereka menampakkan
perhiasannya, kecuali yang (biasa) nampak daripadanya. Dan hendaklah mereka menutup
kan kain tudung ke dadanya, dan janganlah mereka menampakkan perhiasannya kecuali kepada suami mereka, atau ayah mereka".( An-Nuur : 31)
Sesungguhnya termasuk ahli neraka, iaitu perempuan-perempuan yang berpakaian
tetapi telanjang, yang condong kepada maksiat dan menarik orang lain untuk membuat
maksiat.mereka ini tidak akan masuk syurga dan tidak akan mencium buanya (HR Muslim)


MENGHINA DAN MEMECAT ULAMA
'Dr.Mahathir Mohamad, Majlis Tertutup Majlis Agama Kebangsaan, 1997 :"Saya bukan lawan semua dengan mufti, tetapi mufti (Dato' Ishak Baharom) yang semacam ini bukan mufti. Ulama', macam-macam ulama' ada."Takkan satu orang boleh mendakwa diri dia ulama dan kita mesti sembah dia inilah waris nabi, bukan main senang. Masuk persatuan ulama' jadi waris
nabi. Syed-syed pun tak pernah berkata macam itu, yang kata dia keturunan nabi, keturunan sahabat-sahabat nabi - pun dia tak kata macam itu. Ini mana-mana tempat membuat dakwaan bahawa 'ulama' adalah waris nabi'. Mudah nak jadi waris nabi. Tak payah sapa pilih."
Lanjutan dari gesaan Mahathirlah maka Sahibus Samahah Dato' Ishak Baharom ditamatkan perkhidmatan beliau sebagai Mufti Selangor hanya kerana bertegas agar pelaksanaan hukuman Hudud dilaksanakan dan juga kerana menyebabkan tiga orang ratu cantik Melayu-Islam didakwa di Mahkamah Syariah.
---------------------------------------
Berikut adalah 17 pengkhianatan Umno (Mahathir dan sekutu) terhadap orang Melayu

1. Melemahkan institusi raja-raja Melayu yang menjadi simbol ketuanan Melayu.
2. Melemahkan sistem kehakiman negara.
3. Menarik balik royalti rakyat petroleum rakyat Terengganu yang majoriti orang Melayu.
4. Memperkenalkan PPSMI; menghapuskan bahasa Melayu.
5. Menarik peruntukan geran kepada Sekolah Agama Rakyat, tempat belajar agama anak-anak Melayu.
6. Memperkenalkan meritrokrasi; mengurangkan peluang belajar anak-anak Melayu.
7. Memperkenalkan PTPTN dan mengurangkan biasiswa kepada anak-anak Melayu.
8. Persempadanan semula pilihanraya pada 2002; mengurangkan kawasan majoriti orang
Melayu.
9. Menafikan hak royalti rakyat Kelantan yang majoriti Melayu.
10. Memperkenalkan Islam Hadhari yang mengelirukan orang Melayu.
11. Menyenaraiawamkan syarikat TH Plantation yang dahulunya dimiliki 100% oleh Tabung Haji dan dimiliki oleh orang Melayu. Tetapi sekarang orang bukan Melayu boleh memiliki saham TH Plantation.
12. Menggabungkan syarikat-syarikat konglomerat orang Melayu iaitu; Sime Darby,Guthrie dan Golden Hope, dan sekaligus mengurangkan peluang orang Melayu daripada tiga syarikat kepada satu syarikat sahaja.
13. Memetik kenyataan Mufti Perak, Datuk Harussani ? 250 ribu orang Melayu murtad. Semua
ini adalah di bawah pemerintahan kerajaan Umno.
14. Mewujudkan Wilayah Iskandar yang menjadi zon bebas, maka orang-orang Singapura boleh masuk secara bebas ke sana.
15. Krisis Menteri Besar di Perlis dan Terengganu apabila Umno sendiri yang menentang
keputusan Sultan di negeri berkenaan.
16. Membubarkan Kementerian Pembangunan Usahawan yang menjadi sumber bantuan usahawan-usahawan Melayu.
17. Memperkenalkan liberalisasi ekonomi, maka sekaligus menghapuskan Dasar Ekonomi Baru yang tujuannya membantu ekonomi orang-orang Melayu Bumiputra.
/Pemudagombak.com_
Lagi pengkhianatan Mahathir dan sekutu :


-Singapura hilang dari peta negara kita
- Pulau Batu Putih diberi percuma kepada Singapura
- Hasil balak dirompak ikut selera mereka
- Hasil minyak dijoli ikut nafsu mereka
- Anak-anak hilang dipandang enteng
- Pendidikan dan perubatan diperdagangkan oleh kroni mereka
- Rakyat dicukai, wang Rakyat mereka tibai------------------------------------------------------

Andaian Kumanddie Mengenai Chin Peng


Tahukah saudara dan saudari , pada tahun 1930an, Kerajaan Britain telah mengadakan Blok Ekonomi semata-mata untuk menghalang kemaraan ekonomi US yang didalangi oleh yahudi.
Ketika itu telah terdapat persaingan sengit antara US dengan Britain dan France dari segi
jajahan ekonomi.
Maka ketika itu yahudi Amerika yang didalangi oleh Illuminati telah bertungkus lumus untuk
membuat konspirasi huru-hara bagi mendapatkan satu penjajah ekonomi dunia, iaitu US dolar. Perjanjian Bretton Wood telah ditandatangani di US bagi penggunaan satu US dolar pada tahun
1944 untuk seluruh dunia, serta pengwujudan Bank Dunia dan IMF yang dikawal selia oleh
yahudi Amerika. Yang mana Britain tidak menyertainya sama sekali. Namun setelah kedudukan ekonomi Britain yang teruk ketika perang WW2 (dan WW1 sebelumnya), maka Britain terpaksa menandatangani juga dan menerima bantuan sebanyak USD4.4 billion daripada US pada tahun 1945.

Presiden Amerika Abraham Lincoln dibunuh pada tahun 1865 kerana tidak mahu mengiktiraf US Federal Reserve kepunyaan yahudi Rothschild (ketika itu) sebagai Bank Pusat Amerika dan sebagai pengeluar tunggal duit US Dolar.

Jadi saudara-saudari , yahudi Amerika sudah merancang jauh untuk menjajah ekonomi dunia. Peperangan kongsi gelap di Taiping iaitu antara Ghee Hin dan Hai San didalangi oleh yahudi . Kemudian Partai Komunis Malaya ditubuhkan oleh yahudi Amerika bagi mewujudkan semangat anti Britain di Malaya. Chin Peng adalah ejen CIA.
Chin Peng lahir pada tahun 1924 di Dinding Perak. Ketika itu Dinding termasuk dalam jajahan Britain. Dinding dijajah Britain dari tahun 1826 hingga 1930. Ini bermaksud Chin Peng adalah
warga British. Kenapa Chin Peng masih belum lagi menjadi warga Malaysia, sedangkan semua
anggota PKM sudahpun kembali ke Malaysia adalah kerana kesilapan Chin Peng sendiri yang tidak menukarkan surat beranak beliau menjadi warga Malaya, setelah Dinding diserahkan kepada Sultan Perak pada tahun 1930. Ianya tidak ada kena mengena dengan halangan dari kerajaan Malaysia. Perjanjian 1989 antara Kerajaan Malaysia dengan PKM meminta anggota PKM kembali ke Malaysia dan diberi pampasan RM8000 serta wang pencen sebanyak RM300 selama 3 tahun. Hanya Chin Peng tidak kembali kerana beliau gagal menukarkan surat beranak beliau yang berstatus warga Britain kepada status warga Malaya.
Bukan Chin Peng sahaja yang diupah untuk membuat huru-hara oleh yahudi Amerika, malah Dr Burhanuddin Al-Helmi juga diupah untuk meniup semangat anti Britain. Jepun juga diupah oleh yahudi Amerika untuk menjajah Malaya dari Britain. Sukarno juga diupah oleh yahudi Amerika untuk mengeluarkan pengaruh Britain dalam Malaysia.
[ Info : Percayakah saudara-saudari pengasas bersama UMNO adalah seorang yahudi sama macam keluarga Saud di Arab Saudi (yang berpunca daripada Kamal Attartuk dari Turki).
Beliau adalah Sheikh Abdullah Fahim. Jepun ketika WW2 dan sebelumnya diperintah oleh
Rothschild. Kini Jepun diperintah oleh Rockefeller. Tahukah saudara-saudari apa maksudnya
perkataan Cemerlang, Gemilang dan Terbilang. Gemilang itu sebenarnya bermaksud Illuminati
. Islam Hadhari - apakah maksudnya??? Bab perenggan ini saya akan cerita dengan lebih lanjut di bawah, insya ALLAH. ]

Chin Peng dibayar oleh Rockefeller untuk mengeluarkan pengaruh Britain daripada Malaya. Ini berkait rapat dengan tujuan asal Rockefeller iaitu untuk menjadikan US dollar sebagai matawang tunggal dunia.
Setelah Chin Peng menerima habuan daripada Rockefeller, beliau telah membunuh bos beliau iaitu Lai Tek di Thailand. Sejurus itu, beliau memimpin PKM untuk mengganyang Britain.
British melihat Chin Peng sebagai lupa daratan dengan berpaling tadah walapun satu ketika
beliau pernah bersama-sama Britain menentang Jepun dalam MPAJA . Chin Peng mendapat 2 anugerah Order of British Empire kerana sumbangan beliau menentang penjajahan Jepun.

Namun itu tidak menjadi penghalang bagi Chin Peng untuk menjadi sekutu Rockefeller dari US
untuk membuat keganasan bagi menghalau Britain daripada Malaya.
Yang membuatkan Chin Peng menjadi semakin bertenaga ialah bilamana pejuang nasionalis negara bernama Dr Burhanuddin Al-Helmi mengambil tempat utama. Beliaujuga telah diupah oleh Rockefeller dari US untuk menghalau Britain daripada Malaya. Dr Burhanuddin Al-Helmi telah menubuhkan Partai Kebangsaan Melayu Malaya (PKMM). Dari situ beliau menubuhkan Angkatan Pemuda Insaf (API) yang dipimpin oleh Ahmad Boestamam. Dr Burhanuddin juga menubuhkan Angkatan Wanita Sedar (AWAS) yang dipimpin oleh Shamsiah Fakeh. Dr Burhanuddin juga menubuhkan Hizbul Muslimin yang dipimpin oleh Ustaz Abu Bakar Baqir. Kesemuanya merupakan sayap PKMM. PUTERA, MATA dan BATAS juga ditubuhkan oleh Dr
Burhanuddin Al-Helmi.

Setelah itu ketika terjadi perjanjian Malayan Union, Dr Burhanuddin Al-Helmi menubuhkan
UMNO bersama-sama Datuk Onn Jaafar dan Sheikh Abdullah Fahim. Dr Burhanuddin melantik Datuk Onn Jaafar sebagai Presiden pertama. Daripada UMNO maka wujudlah PAS yang
dibentuk dan dipimpin oleh Dr Burhanuddin Al-Helmi. PAS keluar dari UMNO pada tahun 1954 kerana mempunyai dasar yang berbeza. Ketika itu Dr Burhanuddin Al-Helmi masih bertegas
dengan 2 agenda beliau iaitu anti Britain dan penubuhan syariat Islam. Sedangkan UMNO
mempunyai hubungan yang intim dengan Britain. Tambahan pula, Britain hanya memanggil
Tunku Abdul Rahman untuk membincangkan perlembagaan alternatif bagi menggantikan Malayan Union. Dr Burhanuddin Al-Helmi tidak dipanggil oleh Britain.

Ketika penubuhan Malayan Union, pada asalnya, Dr Burhanuddin Al-Helmi bersetuju kerana Malayan Union menghilangkan kuasa Raja-raja (ini bersesuaian dengan arahan illuminati kpd Britain dan ejen bersekutu) . Namun ini telah dibantah hebat oleh Ahmad Boestamam, orang
kanan beliau. Akhirnya Dr Burhanuddin akur dengan Ahmad Boestamam dan UMNO ditubuhkan oleh Dr Burhanuddin.

PKMM , PKI dan PKM merupakan sekutu untuk menghalau Britain daripada Malaya. Daripada situ Pak Sako mengambil tempat dalam sejarah tanah air. Dr Burhanuddin Al-Helmi terpaksa bersahabat dengan Pak Sako untuk mewujudkan Indonesia Raya bagi menghalau Britain. Namun ketika penjajahan Jepun, Pak Sako dan Ahmad Boestamam bersama-sama MPAJA bagi mengekang kemaraan Jepun. Ketika itu Dr Burhanuddin Al-Helmi terpaksa bersama-sama
MPAJA dalam pakatan PKMM-MPAJA. Ketika dalam MPAJA, Dr Burhanuddin Al-Helmi mengenali Chin Peng dengan lebih dekat lagi.
Fakta-fakta di atas bukanlah fakta yang tepat. Namun yang jelas ketika itu adalah, CIA berjaya mengupah Chin Peng dan Dr Burhanuddin Al-Helmi bagi menghalau Britain daripada Malaya. Tujuannya ialah supaya negara ini berkiblatkan US dan menggunakan US Dolar sebagai matawang antarabangsa. Setelah itu Lee Kuan Yew dan Mahathir pula diupah oleh CIA bagi mewujudkan huru-hara dan ketegangan di antara kaum. Tujuannya ialah supaya Britain keluar sama-sekali daripada mempengaruhi urusan dalaman Malaysia dan Singapura. Sekarang ini CIA mengupah pula Mukhriz Mahathir dan Khairi Jamaludin bagi menjalankan dasar-dasar
subversif mereka.


13 Mei
Lagi orang mencarut saya untuk protect Mahathir, lagi saya dapat cerita-cerita tentang
Mahathir. Saya sudah bertemu dengan ahli UMNO yang terlibat dengan 13 Mei. Ianya disahkan sebagai suatu konspirasi. Dan di bawah ini adalah cerita rasmi daripada Tunku Abdul Rahman
mengenai Mahathir ketika kejadian 13 Mei. Mahathir digambarkan sebagai pemimpin alaf baru yang ingin menukarkan suasana negara ini kepada permusuhan dan kebencian. Yang menghairankan walaupun Mahathir digelar sebagai Ultra Melayu, namun beliau ada mempunyai saham dalam Syarikat Construction bangsa Cina (ada wujud conspiracy connection di sini). Tambahan pula Mahathir mahu menukarkan negara kita yang berteraskan kepada Raja Berperlembagaan kepada Republik (seperti dinyatakan Mahathir kpd Tunku). Seolah-olah
Peristiwa 13 Mei ingin diperpanjangkan oleh Mahathir sehingga melibatkan kematian kepada
Raja-Raja Melayu (pada pendapat saya yang hina dina ini). Ini sesuai dengan arahan illuminati
supaya semua Raja-Raja mesti dibunuh seperti dilakukan oleh Sukarno kepada Raja-Raja
Sumatera.

Sila baca surat Tunku di bawah (semoga ALLAH memberi pahala kepada Almarhum Tunku
kerana kebenaran beliau ):Page 1

Page 2


Page 3Page 4
Page 5
Page 6


Page 7
Page 8


Page 9Page 10


Page 11Page 12

Page 13

Page 14
Page 15Page 16

Page 17Pada tahun 70an, ketika Tun Hussein Onn menjadi PM, setiausaha sulit Mahathir pernah ditangkap polis atas tuduhan menjadi ejen KGB.
Ketika Mahathir menjadi PM pula, perkara yang pertama Mahathir lakukan ialah dengan melepaskan Dato' Haron (bekas MB Selangor yg berkonspirasi , atas arahan Mahathir, untuk melakukan peristiwa 13 Mei) daripada 16 tuduhan rasuah.
Pernahkah saudara-saudari lihat dengan siapa Mahathir berkawan. Setiap kali beliau menunggang kuda atau menaiki perahu layar, maka 3 orang sentiasa berada di sisi. Mereka ialah Azman Hashim (anggota yahudi Trilateral Commission), Vincent Tan dan Francis Yeoh. Ketika Mahathir menjadi PM, maka ketiga-tiga mereka mendapat manfaat yang banyak hasil daripada projek-projek kerajaan.
Francis Yeoh adalah anak sulong kepada Yeoh Tiong Lai (YTL). YTL inilah yang membuat Bintang Walk di KL. Manakala Presiden Gerakan ketika kejadian 13 Mei bernama Yeoh Tech Chye. Yeoh Tech Chye menang besar di Bukit Bintang ketika pilihanraya umum tahun 1969. Dan ketika kejadian 13 Mei, mereka yang mengangkat sepanduk anti Melayu dan penyapu besar adalah pemimpin-pemimpin Parti Gerakan. Begitu juga baru-baru ini , pemimpin Gerakan Pulau Pinang yang meminta Chin Peng memasuki Malaysia (mungkin untuk mewujudkan 13 Mei sekali lagi). Saudara-saudari nampak tak hubungan Mahathir dengan peristiwa 13 Mei.
Mahathir dihantar ke US oleh CIA pada tahun 1964 ialah bagi mempelajari ilmu syaitan yang diajar oleh Dr Henry Kissinger. Seteleh itu, di Singapura (ketika itu dalam Malaysia) telah berlaku rusuhan kaum ketika menyambut Maulid Rasul . Yang peliknya ialah, orang-orang UMNO di Singapura tidak pernah menyambut Maulid Rasul sebelum 1964. Tetapi pada tahun itu, UMNO Singapura menganjurkan perarakan besar-besaran Maulid Rasul. Tiba-tiba terdapat pula kongsi gelap Cina yang seolah-olah sudah disuruh untuk menunggu di tepi jalan. Maka berlakulah provokasi dan pergaduhan kaum pada tahun 1964 di Singapura. Disebabkan perkara ini maka Singapura dikeluarkan dari Malaysia. Ada kemungkinan TAR sudah mengetahui bahawa LKY adalah ejen yahudi US. Jadi bagi menyelamatkan Malaysia daripada ancaman illuminati maka Singapura dikeluarkan daripada Malaysia.
PKM sudah mengangkat senjata pada tahun 1963. Kerajaan Malaysia memberi seekar tanah kepada setiap seorang anggota PKM bagi tujuan ganjaran kerana meletakkan senjata pada tahun 1963. Setelah Mahathir balik dari US mempelajari ilmu sesat yahudi tahun 1964, pada tahun 1969 pula PKM bermesyuarat dengan TAR bagi membenarkan mereka memasuki politik. Setelah TAR tidak mengizinkan, maka PKM telah kembali mengangkat senjata sekali lagi pada tahun 1969.
Saudara-saudari nampak tak hubungan Mahathir kerana belajar ilmu sesat pada tahun 1964 di US dengan peristiwa huru-hara di Singapura pada tahun 1964, huru-hara 13 Mei dan PKM angkat senjata tahun 1969. LKY juga terlibat dengan setiap perancangan yahudi di Singapura khususnya.
Saya ingin mengesahkan di sini bahawa kedua-dua Chin Peng dan Mahathir adalah ejen CIA. Ini adalah 100% betul dan bukan prejudis kepada mana-mana golongan dan parti. Mereka berdua berkawan rapat.
Setelah mengambil kira penglibatan kepada organisasi CIA, pembelajaran kursus ajaran sesat di US yang dianjur oleh yahudi Dr Henry Kissinger pada tahun 1964 (tahun 1964 juga merupakan permulaan tahun rusuhan kaum di Malaysia), melepaskan Dato' Harun daripada 16 tuduhan rasuah dan bersahabat dengan YTL (dengan memberi banyak kontrak kerajaan semasa pemerintahan); maka boleh lah kita membuat rumusan awal bahawa 13 Mei merupakan suatu konspirasi yang dirancang oleh satu orang iaitu Tun Dr Mahathir.

Bolehkah kita memeriksa fakta ini ???

Jawapannya boleh. Mengikut pandangan seorang bekas pemimpin UMNO di KL yang merupakan bekas orang kuat Dato' Harun sendiri mengatakan bahawa 13 Mei adalah suatu konspirasi . Perempuan dan kanak-kanak kecil sudah awal-awal pagi lagi telah disembunyikan di Masjid Kampung Baru KL dan di Balai Polis Brickfields. Pada awal pagi lagi, orang-orang Melayu dan orang-orang Cina sudah membunuh mereka yang tidak terlibat dengan konspirasi ini. Konspirater Melayu membunuh Cina yang innocent dan konspirater Cina membunuh Melayu yang innocent. Peristiwa ini berlaku bukan disebabkan oleh provokasi pilihanraya dan provokasi sepanduk jalanan. Pembunuhan berlaku sebelum penyapu besar Gerakan ditayang kepada orang-orang Melayu Kampung Baru KL.

Jadi adakah saudara-saudari percaya bahawa 13 Mei ini adalah suatu konspirasi yahudi. Mari berbincang .......
Seperti yang saya tegaskan bahawa yahudi sudah lama merancang bahawa US dan UN mesti menjadi satu kuasa unggul yang diterajui oleh yahudi bagi mengawal urusan dunia. Konspirasi telah bermula sejak zaman presiden pertama US lagi iaitu George Washington. Dan pembunuhan presiden US yang paling terkenal iaitu Abraham Lincoln adalah kerana urusan matawang US dolar dengan US Federal Reserve. Yahudi telah membuat pelbagai konspirasi jahat bagi menjayakan konsep satu kuasa dunia melalui UN dan US.
Bagi 13 Mei pula, sekiranya mengikut kata-kata bekas pemimpin UMNO yang pernah terlibat secara langsung dengan kejadian ini. Beliau berkata bahawa 13 Mei adalah suatu konspirasi untuk menggulingkan Tunku Abdul Rahman. Satu-satunya cara untuk menggulingkan PM dan Parlimen ialah dengan cara mengadakan Undang-Undang Darurat. Melayu dan Cina sudahpun mula membunuh sebelum provokasi bermula. Perempuan dan kanak-kanak sudahpun disembunyikan di Masjid Kampung Baru KL dan di Balai Polis Brickfields sebelum kejadian provokasi lagi (ketika itu Menteri Dalam Negeri adalah Dr Mahathir). Tun Abdul Razak sudahpun ditentukan sebagai Pengarah Operasi Mageran oleh sekumpulan pemimpin UMNO sejak sebelum 13 Mei lagi. Dan Chin Peng telah disuruh untuk kembali mengangkat senjata pada tahun yang sama dan ketika sebelum kejadian 13 Mei.

13 Mei - Pemimpin-pemimpin Gerakan mengangkat penyapu besar melalui konspirasi YTL-Mahathir

Penguasa bagi US Federal Reserve adalah Rockefeller. Jadi ini bermakna Mahathir mungkin dibayar oleh keluarga Rockefeller yang merupakan ketua operasi bagi organisasi illuminati.


Hint P Ramlee tentang konspirasi UMNO
http://www.youtube.com/watch?v=cnnCoszOUwc&feature=player_embedded
p/s: Teringat cerita Pendekar Bujang Lapok "Alif..mim..nun..wau...Alif tendang wau = SARKIS!!"


Berikut adalah sejarah tentang peristiwa 13 Mei yang terjadi di seluruh dunia :
Lambang haikal Sulaiman pada baju Pak Lah (rupa-rupanya Pak Lah ini adalah keturunan yahudi Saud pemerintah di Arab Saudi).
Cemerlang , Gemilang dan Terbilang . Gemilang bermaksud Illuminati.

Islam Hadhari - dalam bahasa Arab ianya bermaksud Islam Progresif atau Islam orang-orang bandar. Namun di dalam bahasa Ibrani mabok , ianya bermaksud Islam Gemilang atau Islam Illuminati.


- Hadhari dalam bahasa yahudi bermaksud Illuminati (atau Gemilang).


Jalur gemilang - jalur illuminati

Illuminati adalah bahasa Jerman yang merujuk kepada sebuah organisasi induk jahat yahudi yang telah merencana dan menjalankan kejahatan secara subversif di seluruh dunia sejak tahun 1776 lagi._______________________________________________________


Jadi sebenarnya kisah-kisah ini sudah dirancang begitu lama oleh yahudi di dalam blueprint mereka. Kita sebenarnya sudah tertipu bulat-bulat oleh konspirasi tajaan yahudi. Tujuan mereka ialah untuk menyesatkan seluruh umat manusia. Dan sekarang ini mereka mengawal sepenuhnya perjalanan UN dan kerajaan-kerajaan di seluruh dunia. Sila baca cerita ini pula yang pernah saya paparkan sebelum ini :


Tuesday, February 9, 2010

Blueprint Illuminati Untuk Malaysia Versi Kumanddie

Bagi mereka yang sudah mengikuti blog saya dari awal sehingga kini, sekarang saya ingin menghuraikan serba sedikit tentang blueprint yahudi illuminati bagi Umat Islam di negara kita. Bagi mereka yang tidak mengikuti dari awal, bolehlah bertanya soalan-soalan sensitif kepada saya secara terbuka. Mungkin anda akan terkejut dengan beberapa fakta saya yang di luar pemahaman orang biasa.

Jadi seperti yang saya sudah jangka, Anwar sudah memalukan dirinya sendiri di dalam mahkamah di atas arahan yahudi sesat di US. Sebenarnya kes ini tidak dilakukan oleh Anwar. Sebaliknya Anwar telah mengupah Setiausaha Sulit beliau sendiri untuk berlakon secara konspirasi seolah-olah Anwar ini benar-benar berperilaku seperti Kaum Nabi Lut a.s. . Anwar sebenarnya tertekan di atas desakan yahudi keparat di US.

Yahudi keparat ini sebenarnya ingin menjalankan serampang dua mata. Atau Omputeh cakap : Killing two birds with one stone. Atau bunuh 2 ekor burung dengan menggunakan satu batu sahaja. Setelah yahudi mengetahui tentang kaitan Melayu dengan Lost Tribe, maka kelam kabut si yahudi keparat ini bermesyuarat dengan Oracle di Israel (atau khalifah iblis illluminati) tentang bagaimana untuk menjatuhkan Tentera Imam Mahdi (atau Tentera Armageddon) di negara kita.

Si yahudi-yahudi keparat seperti Rockefeller tidak sanggup untuk memulakan peperangan kerana bagi mereka sudah terbukti sejak sekian lama nasrani dan yahudi tidak mampu untuk menembusi Tanah Melayu secara ketenteraan. Begitu juga dengan pengeboman di kawasan orang ramai. Di negara ini, penjenayah sangat mudah untuk dikesan. Mungkin kerana PDRM dan Regimen Risik sangat cekap untuk menjejaki penjenayah militancy.

Jadi satu-satunya cara yang berkesan untuk menghancurkan Umat Islam di sini ialah dengan mengulangi kisah hitam 13 Mei. Dan ini diikuti pula dengan perpecahan Melayu dan penyatuan Cina (India pula masuk parti Cina). Cina sudahpun mengawal ekonomi Malaysia. Mereka hanya perlu politik sahaja untuk menjalankan pemerintahan ala Illuminati. Dan seterusnya menghancurkan Tentera Imam Mahdi dan Umat Islam di negara kita.
Apakah Cara Tersebut ???

Hahahahaha.......

Pernahkah anda ingat tentang kisah Chin Peng yang mahu untuk memasuki negara kita. Apakah kisah sebenar tentang Chin Peng ini ???
Chin Peng merupakan ejen CIA sejak zaman komunis lagi. Beliau merupakan pengikut freemason yang dibiayai sepenuhnya oleh CIA (melalui dana Rockefeller). Dan Chin Peng mempunyai bos beliau di sini. Bos beliau bukan pemimpin komunis di China. Semua pemimpin di China tidak pernah mengenali si Chin Peng ini. Dan bekas-bekas pemimpin komunis China juga tidak pernah membiayai segala kegiatan subversif dan militancy PKM ini. Jadi siapakah yang menjadi bos kepada Chin Peng di sini ???


Hehehehehe.....


Siapa boleh jawab ? Saya rasa saya mahu jawab minggu hadapan. Namun kerana saya sudah kesuntukan masa untuk memadamkan blog dan forum saya. Jadi saya percepatkan kisah ini.

Bos si Chin Peng ini adalah Tun Dr Mahathir Mohamed . Ya....... Siapa melopong boleh tutup mulut sekarang. Takut nanti lalat masuk pula.

Jadi TDM ini pernah membuat satu konspirasi yang telah digagalkan oleh mahkamah negara ini. Iaitu cubaan untuk memasuki Chin Peng ke negara kita supaya terdapat rusuhan kaum ala 13 Mei sekali lagi. TDM adalah ejen CIA yg bertanggungjawab untuk melakukan konspirasi 13 Mei. Baru-baru ini TDM juga yang bertanggungjawab untuk melakukan konspirasi rusuhan dengan membawa masuk Chin Peng. Cerita asalnya begini. TDM perlu mengarahkan anggota freemason (sebab TDM adalah bos besar freemason Malaysia) untuk menyuarakan pendapat tentang Chin Peng. Maka Ketua Gerakan PP telah dgn beraninya meminta kerajaan Malaysia supaya membenarkan kemasukan Chin Peng. Seterusnya perkara ini di bawa ke mahkamah Malaysia oleh keluarga Chin Peng. Kemudian wakil ejen CIA akan memberi wang kpd hakim bagi memenangkan Chin Peng. Setelah itu wakil ejen CIA perlu meminta (atau merasuah) pegawai KDN untuk mencari fail lama Chin Peng.

Sepatutnya bila Chin Peng berjaya memasuki Malaysia, beliau perlu dibunuh oleh ejen CIA sendiri. Dan media massa seperti TV3 dan NTV7 perlu secara besar-besaran menyalahkan orang Melayu di atas kesalahan membunuh Chin Peng. Walhal yang membunuh Chin Peng sepatutnya ialah CIA. Maka di sini KJ dan freemason Cina perlu main peranan. Iaitu dengan mencetuskan pergaduhan kaum ala 13 Mei. Dan perkara ini perlu dibuat pd hari 13hb juga.

Namun ALLAH Maha Perancang. Fail lama Chin Peng pula tidak dijumpai.

Maka mahkamah dgn malunya tidak dapat langsung menyebelahi arahan TDM.

Maka plot rancangan digubal. Yahudi keparat terpaksa mengubah plot cerita konspirasi kerana konspirasi terdahulu telah gagal.
Maka suatu konspirasi berlainan pula dijalankan. Kali ini pula ialah tentang Kalimah ALLAH. Maka seperti biasa, TDM telah mengarahkan freemason untuk memasuki mahkamah bagi meminta kebenaran untuk menggunakan Kalimah ALLAH. Seperti biasa, hakim yg ada perlu memberi hak kepada golongan nasrani . Mungkin anda tidak bersetuju tentang status hakim. Bagi TDM , untuk mengawal hakim hanya perlu 2 cara shj. Pertama sekiranya hakim tersebut adalah anggota freemason, maka TDM hanya perlu mengarahkna shj. Sebaliknya jika bukan anggota freemason, maka hakim perlu dirasuah (secara sopan atau ganas).

Sebaik sahaja nasrani berjaya pendapat hak Kalimah ALLAH, maka KJ pula mengambil peranan. Beliau telah mengupah pemuda-pemuda UMNO bebal untuk membaling molotov cocktail ke arah gereja-gereja. Media massa pula seperti TV3, NTV7 dan akhbar perlu mengapi-apikan kejahatan Melayu secara provokasi. Namun itu pun tidak berjaya kerana RTM telah berjaya menenangkan keadaan . Ini kerana Rais Yatim tidak lagi menjadi sekutu TDM ketika ini. Rais Yatim sudah bermufarakah daripada menjadi tali barut TDM. RTM secara solo telah memainkan peranan utk menidakkan kemarahan warga Malaysia.

Maka gagal lagi illuminati.

Maka plot konspirasi dimesyuarat sekali lagi . Kali ini, si yahudi keparat membuat feasiblity study secara mendalam bagaimana hendak mengubah PM menjadi kaum Cina. Maka blueprint baru ditulis.

Kali ini CIA perlu membuat 3 plot cerita .

Pertama rusuhan kaum di antara India dgn Melayu . Kedua perpecahan Melayu dgn memenjarakan Anwar Ibrahim. Ketiga penyatuan bangsa Cina dalam DAP dgn mengapi-apikan kisah Ketuanan Melayu.

Plot pertama sangat mudah untuk dilakukan. Freemason sekarang ini sedang cuba utk membina cerita gaduh di antara Melayu dgn India. KJ memainkan peranan utama dlm kisah ini. Walaupun PDRM bakal menjadi hero dlm kes ini nanti, namun di kaca-kaca TV dunia, PDRM digambarkan sebagai seekor monster kelaparan. Akhirnya pergaduhan terpaksa dibiarkan berleluasa akibat tekanan melalui penipuan dlm media massa antarabangsa dan tempatan (TV3 dan NTV7).

Kedua tentang perpecahan Melayu. Mat Sabu diberi tugas oleh TDM untuk menghasut PAS supaya tidak bersatu dgn UMNO. Dalam masa yg sama juga, DSAI tidak lagi dihormati oleh anggota PAS kerana penglibatan DSAI dlm kes liwat. Sedangkan kes ini dikonspirasikan oleh DSAI sendiri di atas paksaan yahudi keparat. Saiful diupah oleh DSAI sendiri utk menjalankan kes ini. Ini supaya PKR memarahi UMNO. Dan PAS pula tidak percaya di atas kewibawaan DSAI. Yahudi, TDM dan KJ sangat suka kpd perpecahan Melayu dan Islam.
Ketiga pula tentang penyatuan bangsa Cina dlm DAP. Ini juga sangat mudah utk dilakukan. Freemason hanya perlu meniupkan semanagt anti Ketuanan Melayu dlm darah daging kaum Cina. Kepimpinan MCA pula sudah berpecah hasil dari konspirasi freemason. Maka dgn mudahnya semua persatuan politik Cina perlu bergabung dlm DAP. Ketika PRU13 nanti, hanya ada satu pilihan shj utk Cina dan India, iaitu DAP.

Sekiranya ini berlaku, maka PM yg baru mestilah di kalangan bangsa Cina. Maka Perlembagaan Malaysia tentang keistimewaan Melayu dan Islam perlu digubal. Jawatan Raja-raja Melayu perlu dihapuskan sama sekali. Keistimewaan Agama Islam mesti dipadamkan .

Singapura dijadikan contoh utama. Melayu-Melayu bebal dari Sngapura yg menyokong dan menyukai PAP mesti jadikan contoh. Sedangkan di Singpura, Melayu hanya diberi 10% shj dana (sebenarnya tiada dana langsung utk Melayu dan Islam, hanya kerana Cina sudah menikmati sepenuhnya dana kerajaan Singapura, dan saki baki atau sisa tulang ikan shj diberi kpd Melayu dan Islam di Singapura). Tetapi itu pun Melayu Singapura sgt bersyukur kpd PAP dan kerajaan Singapura. Mereka seolah-olah pendatang asing Rohingya di negara kita.

Polis dan askar Melayu bakal dilucutkan pekerjaan dan diganti pula dgn warga China. Setelah itu, satu-satu perkara tentang Islam akan dihapuskan. Umat Islam bakal dihimpit dan dianiayai sehingga ke hujung tebing gaung. Akhirnya semua Umat Islam bakal dibunuh . Ini supaya Tentera Armageddon dlm negara ini dpt dihapuskan sama sekali.


Bagi mereka yang masih sangsi tentang status THH dalam darah daging TDM dan kaitan beliau dengan yahudi keparat, sila baca surat di bawah :
Terjemahan dalam Bahasa Melayu Surat Si Pengkhianat Mahathir Mohamad Kepada PM Israel :
Perdana Menteri,
Jabatan Perdana Menteri,
Blok Barat, Aras 3,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62502 Putrajaya,
Malaysia

No Ruj: PM/Pers/AHO/01/121 Jld 1
Tarikh : 16 Ogos 1999
Yang Dihormati Encik Ehud Barak,
Pertama-tamanya bagi pihak UMNO, Barisan Nasional dan Kerajaan Malaysia dan juga bagi seluruh Rakyat Malaysia, Saya ingin menyatakan setinggi-tinggi tahniah dengan pemilihan tuan sebagai Perdana Menteri. Walaupun terlambat sedikit, kami mendoakan kejayaan tuan dalam kerjaya pada masa kini dan pada masa akan datang.
Sepertimana yang tuan sudah maklum, Menteri Luar saya, Encik Syed Abdul Hamid Albar akan menemani saya pada sessi yang seterusnya di Mesyuarat Agung Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu yang akan berlangsung di New York pada bulan September. Saya
dengan tulus ikhlas berharap satu perjumpaan dapat diatur dengan Menteri sejawat dengannya iaitu Encik David Levy untuk membincangkan pengumpulan dana untuk parti saya bagi menghadapi pilihanraya umum di Malaysia. Saya percaya, melalui kecekapan dan kewibawaan pihak tuan, kita boleh berhubung dengan 'Tabung Clinton' untuk tujuan menghancurkan Perjuangan Para Pejuang Islam di Malaysia.

Adalah terlalu awal untuk menyatakan ini tetapi ingin saya menyatakan sekali lagi kesetiaan saya pada perjanjian yang telah ditandatangani dan dipersetujui pada tahun 1985 yakni pihak tentera US boleh menggunakan pengkalan tentera kami pada bila-bila masa sebagai balasan kepada bantuan kewangan ini. Adalah diharap agar pihak tuan dapat menyampaikan mesej ini kepada Yang Dihormati Puan Madeleine Albright.
Adalah menjadi satu harapan saya jika dapat membentuk pendekatan baru dalam menubuhkan perhubungan diplomatik dengan Tel-Aviv walaupun saya terpaksa meyakinkan anggota-anggota kabinet dalam kerajaan dan juga rakyat untuk mengelakkan wujudnya penentangan yang tidak diingini.Dengan ini, saya menghargai kerjasama dan harapan yang diberikan oleh Jabatan Negara Amerika Syarikat.
Sekali lagi saya bagi pihak parti, mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan mendoakan kejayaan tuan.
Yang Ikhlas:
Mahathir Mohamad

TDM bermaksud Tun Dr Mahathir.
KJ bermaksud Khairi Jamaluddin.


________________________________________________________


Jadi saudara-saudari mungkin bertanya , kenapa benda-benda ini boleh terjadi. Siapakah yang menjadi Mastermind kepada seluruh konspirasi di seluruh dunia??? Jadi ini jawapannya :


Sunday, March 21, 2010

Carta Iblis

Di atas permintaan ramai, saya paparkan carta iblis sedunia bagi menunjukkan kedudukan hierarchy mereka yang bertanggungjawab untuk menyesatkan umat.


Cuba anda lihat gambarajah di atas, secara amnya, illuminati terbahagi kepada 5 jabatan. Cuba anda lihat perkataan di bahagian bawah.

Jabatan pertama ialah Original Bavarian Illuminati . Di sinilah kedudukan ikan-ikan Paus dan anak didik mereka. Pope Benedict berada paling atas dalam hierarchy sesat ini. Namun demikian perlu diingat, kumpulan ini merupakan kumpulan pengasas illuminati ini yang mana mereka bermula ketika Sultan Salahuddin Al-Ayubi berjaya merampas Palestin dari tangan yahudi keparat. Ketika itu yahudi telah lari beramai-rami ke Eropah. Dan ketika itu juga mereka menjumpai golongan yang telah disesatkan oleh iblis untuk menyembah Nabi Isa a.s. sebagai Tuhan. Iaitu golongan nasrani bodoh. Disebabkan kebodohan nasrani ini, maka yahudi telah berjaya menyatukan nasrani di dalam pertubuhan iblis Vatican. Yang mana yahudi telah berlakon sebagai ketua nasrani. Mereka mengaku sebagai pengikut Hawariyin Nabi Isa a.s. . Mereka juga yang bertanggungjawab untuk mengharamkan kitab-kitab Injil asal yang disimpan oleh Barnaba (Ortodox Eropah Timur) dan Matta (Afrika Habsyah).
Namun jabatan ikan Paus ini tidak digunapakai lagi pada waktu ini. Mereka hanya diberitahu sahaja oleh Oracle dan Syura Iblis tentang perjalanan Illuminati waktu ini. Khidmat mereka telah dipinggirkan oleh Oracle dan Syura Iblis. Mereka sekarang hanya bertugas sebagai pemberi nasihat dalam ilmu-ilmu keagamaan seperti Agama Islam. Ini kerana tugas mereka hanyalah menyelidik segala isi kandungan Al-Quran dan Hadis bagi illuminati mengetahui cara terbaik untuk memesongkan manusia amnya dan Umat Islam khususnya.


Jabatan kedua ialan Today's Illuminati......... atau dengan ringkasnya ialah The Witches. Ini merupakan tugas-tugas pelobi, akhbar, media, ejen bawahan, balaci, pencacai, dsb.... termasuklah CNN, FOX, Disney, AFP, dsb..... . Rupert Murdoch merupakan sebahagian daripada mereka ini. Kesemua jabatan ini melapor tugas kepada Rockefeller.

Jabatan ketiga ialah Tapped Candidates Order atau dengan ringkasnya digelar sebagai The Pilgrims atau Pilgrim Society. Mereka merupakan golongan politik , billionaires, bankers, VVIP, kerabat diraja, kelab-kelab mewah, ahli perniagaan, dsb. Keluarga Rothschild berkedudukan di Round Table Groups. Manakala keluarga Rockefeller pula dalam Pilgrim Society. Kesemua mereka melapor tugas kepada David Rockefeller. Namun sekarang David sudah uzur, tugas beliau diambil alih oleh Jay Rockefeller. Dan dibantu oleh Nathan Rockefeller. Rothschild banyak main peranan di dalam jabatan ketiga ini.Jabatan keempat ialah Order of to Ov atau secara ringkasnya ialah OTO. Mereka ini merupakan kumpulan jahat, pembunuh, pengebom, kongsi gelap, ejen atasan, dadah, dsb. Yang paling bawah ialah CIA dan Taliban. Di tengah-tengah ialah Mossad dan kongsi gelap. Dan yang atas ialah Mafia dan Raja Dadah. Mereka ini yang menjalankan kegiatan subversif secara rahsia dan sulit. Rockefeller juga tidak diberitahu tentang kegiatan dan perjalanan sulit mereka. Jabatan ini yang mencetuskan peristiwa hitam 13 Mei di negara kita. Parti Komunis Malaya pernah berada di dalam jabatan ini suatu ketika dahulu. Segala perniagaan dadah didalangi oleh jabatan ini juga . Thaksin Shinawatra mungkin berada di dalam jabatan ini kerana mendalangi bisnes dadah Asia Tenggara.
Jabatan kelima dan terakhir ialah Organized Satanism in Hubs atau secara ringkasnya ialah The Brotherhood. Mereka ini semua merupakan saudara-mara Oracle dan saudara-mara Syura Iblis. Mereka hadir sebagai penonton kepada segala kegiatan jahat illuminati ini. Walaupun begitu, mereka kadangkala ada diberi tugas-tugas khas. Contohnya ialah untuk mencipta ajaran-ajaran sesat, seperti black metal.


Kesemua 5 jabatan-jabatan iblis ini melapor tugas kepada Syura Iblis Sedunia. Jumlah mereka dalam lingkungan 5 hingga 9 orang. Sedangkan kesemua Syura Iblis Sedunia pula melapor tugas kepada Oracle, sebagai khalifah iblis sedunia.

Kedudukan Syura Iblis dan Oracle tidak diberitahu dalam carta iblis ini. Ini bagi menyelamatkan mereka daripada dikesan oleh musuh-musuh mereka. Yang mungkin berada di dalam carta iblis ini secara tidak sedar. Namun orang yang sentiasa menjaga hal ehwal Oracle dalam memberi wang, rumah dan tiket kapalterbang kepada perempuan iblis ini ialah keluarga Rockefeller. Perhubungan keluarga mereka berdua sangat rapat dan intim.

Bagi Freemason pula, ianya ditubuhkan oleh Vatican bagi tujuan untuk menyesatkan Orang Eropah dahulu kala. Namun demikian, sekarang ianya sudah berubah tugas menjadi sebuah pertubuhan yang dijadikan kambing hitam bagi tujuan untuk menghilangkan pergerakan sulit Illuminati.

Akhir sekali ialah, tugas khas Vatican. Selain menjadi gedung ilmu untuk Syura Iblis Dunia, mereka juga diminta untuk menjaga makhluk raksasa Dajjal laknatullah alaihi di Selatan Jepun. Base askar Amerika di Guam, berfungsi sebagai pelindung bagi makhluk Dajjal ini. Mereka semuanya sama ada berdarah Khazar atau beragama Freemason. Manakala di Pulau Dajjal pula, askar Israel bertugas untuk menjaga makan minum Dajjal dan juga menjaga makan minum (serta tempat tinggal) Pope Benedict yang sudah pun tinggal menetap di situ. Pope Benedict bakal memberi arahan kepada askar Israel bila sepatutnya Dajjal dilepaskan. Manakala, bagi peralatan sihir Dajjal pula, sekarang ini , kerajaan Israel sedang dalam proses untuk mencari peralatan sihir Harut-Marut di bawah Masjid Al-Aqsa yang asli. Bila runtuhnya Masjid Al-Aqsa nanti, maka secara automatik kita dapat fahami bahawa peralatan sihir Harut Marut sudah dijumpai oleh Illuminati.


Wallahualam bissawab............... Semoga ALLAH selamatkan kita daripada segala fitnah illuminati dan fitnah dajjal.
_________________________________________________Mungkin saudara-saudari belum berpuas hati dan ingin bukti yang lebih lanjut. Sila lihat bukti di bawah ini yang pernah saya paparkan sebelum ini :

Friday, March 12, 2010

Pope Roman Peter II, Cantus, Benedictine Order

Pope Roman Peter II, Cantus, Benedictine Order: "


Pernahkah anda mendengar tentang The Last Pope, Pope Roman Peter II, Cantus, Benidictine Order? Di sini saya ingin berkongsi cerita daripada seorang pembaca blog rakan seperjuangan. Diharap dengan perkongsian ini sedikit sebanyak dapat membuka mata kita tentang apa yang sebenarnya sedang terjadi pada masa sekarang.

2 mngu lps semasa sy di new york,trjdi stu pristiwa yg telah membrainwash kn sy,cerita nyer cm ni…..
semasa sy n pk cik bersiar2 di kota slps singgah d sebuah kdai,pak cik tlh tercicir brg yg dia bli,sy plk tgu dia kt kte n trsa nk berak plk..x thn gler,nk cri tndas tnye org ad kt stu,balon je la..gereja pun gereja la tumpang berak jer..
rupanyer gereja tu ad wt stu ceremony,ad org pkai jubah n topi segitiga,tgk air muka cm yahudi laknat jer…lantak ar.Ble smp rumah pk cik aku, org yg pkai jubah setan tu jdi jiran plk..selang 2 rumah jer.2 mngu aku dh spy n tegur org ni…xde ap2 pun hidup cm org biase jer..smp la stu topik perbulan tu…
aku: sy ad nmpk pk cik kt greja tu,x nmpk cam smbyg,mcm mjlis konvo plk..ad per?
jiran: oh! yg tu…mmg mjlis konvo utk paderi bru..dorg yg jubah putih tu JESUIT PRIEST
aku: spe tu bunyi cm best jer?good looking…cm educated jer
( jiran aku snyum smp ke pipi,cam nk ktawa tp x ktwa pun)
jiran: hmmm…org islam,1000 org ulama bru brsamaan dgn sorg JESUIT PRIEST.
aku: psl ap plk?
jiran : org yg pandai, hebat yg ad nme nyer di depan mereka professor,doktor dll..dgn kata2 yg hebat pnuh ilmu n fakta n teori yg hebat2 tu ADALAH PERBUALAN HARIAN KAMI 700 THUN DAHULU…kmudian kami membuatkn bgaimne mahu hasilkn org yg spt professor,doktor n mereka semua tu…
KEBIKAJSANAAN MEREKA TIDAK AKAN LARI DARI TUJUAN ILMU ITU KAMI HASILKAN…SELUAS MANE PUN IA BERKEMBANG IA SEBENARNYE DI BAWAH TUJUAN KAMI,CUMA MATA MEREKA MELIHAT IA BERUBAH-RUBAH
…..sye akn smbung lg perbualan ni..sy stop di sni sbb sy nk tnyer spe2 yg arif bleh x tlg jelaskan pd sy kte2 jiran sy tu
(jiran sy tu sbnrye seorg bishop roman katolik yg mmg ad link organisasi ngn gereja vatican kt rome.

Mungkin ada pembaca yang masih belum mengetahui apakah itu Jesuit. Jesuit adalah satu aliran keagamaan di dalam Gereja Roman Katolik ataupun disebut Gereja Rom... Aliran ni pada zahirnya menjalankan misi keagamaan atas nama Jesus dan Kristian tapi sebenarnya mempunyai agenda tertentu yang amat jahat lagi licik lbih lagi Jesuit adalah antara pembantu yang paling penting dan besar peranannya kepada Iblis Laknatullah dan rakan kongsinya Dajjal Laknatullah. Ini kerana Jesuit adalah antara elemen penting dalam membangunkan plan besar New World Order yang termasuk di dalamnya Freemasonry dan Zionis Antarabangsa. Artikel penuh, sila Klik Sini!
sambungan prbualan tu…….
aku; tp kn…bukn ke universiti n gereja tu berasingan,x campur organisasi?…lg pun cm ne plk paderi2 ni bleh transfer ilmu..xde nmpk pun paderi jdi lecturer kt mne2 univrsti kt dunia ni…kt kmpg sy malaysia lg la xde…paderi kt malaysia kjenyer smbyg jer kn…
jiran; masa pra-kemerdekaan wilayah2 jajahan eropah spt kamu….pemimpin2 kamu yg mprjuangkn kemerdekaan tu telah BELAJAR DGN ORG YG KAMI AJARKAN.cuba kamu perhatikan cendekiawan,ahli falsafah,ilmuan yg NAMA MEREKA TERPAHAT DI DINDING2 SEKOLAH TU…apa yang guru2 kamu kte kn pd wktu tu?
aku; ap ek…..yg sy ingt la dorg tu smua org yg geliga kpla otak x ingt dunia,dorg tu pengasas ilmu n dorg tu jadi cm tu sbb wujud perasaan ingin tahu yg sngt mndalam dlm jiwa.
jiran; SY PASTI APA YG AWK CKP TU MSTI TERCETAK DI BUKU2 TEKS SEKOLAH
aku; betul….mne pkcik tau ni?
(peh…dia wt lg kn,ktwa tp cm x ktwa)
jiran; pejuang kmerdekaan lh yg bawa nama mereka supaya di kenalkan kpd kanak2 lg supaya mereka mengagumi ANAK MURID KAMI
aku; knp gereja nk mereka respect ngn cendekiawan2 barat?… cm pak cik kn ahli gereja,knp x bubuh name pak cik jer kn sng..pak cik jgk yg glamour nti…
jiran; kami x nk mereka tau ilmu2 yg dijar dari sekolah hingga univrsti tu adalah ilmu kami..KAMI REKA KEADAAN YG MENAMPAKKAN ILMU ITU MUNCUL SECARA SPONTAN.KAMI MAHU MEREKA RASA ILMU ITU SEOLAH2 BUKAN DATANG DARI KEBIKAKSANAAN AGAMA.
aku; ish…btul gak,mse sy sekolah dlu pun sy rse spt smua org mampu klu ad sifat ingin tahu..cikgu skolah yg ajar.
jiran; sifat ingin tau tu sbnrnye x wujud dln diri cendekiawan barat…KAMI YG RANCANG SUPAYA ANDA BERFIKIR SPT ITU..masakan manusia sedunia yg pelbagai kaum n agama mahu belajar ilmu di universiti jika mereka tahu ia adalah perancangan geraja.
aku; bunyi nyer cm geraja ad kaitan dengan zaman pnjajahan eropah ke ats seluruh dunia cm british,belanda,spanyol,prancis dll…tul ke?
jiran; BETUL….
(maaf..aku trpksa rahsiakn name bishop ni,sbb aku dh janji xkn bgtau spe2 klu dia sudi crta pd aku..utk kslamatn aku jgk….)
korg bleh x tlg aku trjemah ap kte2 jiran aku tur..

Sebenarnya apa yang dicakapkan oleh Bishop itu adalah Protocol Of Zion No. 4 dan Protocol Of Zion No. 9


Protocol Of Zion No. 4
It is for this reason that we must undermine faith, eradicate from the minds of the Gentiles the very principles of God and Soul, and replace these conceptions by mathematical calculations and material desires.
Protocol Of Zion No. 9
We have fooled, bemused and corrupted the youth of the 'Gentiles' by rearing them in principles and theories whick are known to us to be false although it is that it is that they have been inculcated.

Contoh yang paling mudah di sini. Mereka telah memperkenalkan Teori Darwin yang bertentangan dengan agama. Insya Allah saya akan detailkan lagi Protocol Of Zion di masa akan datang.sambungan perbualan….
Aku; pak cik dr td asyk ckp “kami yg rancang….kami yg rancang” Haa….skng ni pak cik ckp la yg semua universti kt dunia ni gereja yg Punyer…ap bukti…stkt ckp smua org boleh…
(sepatutnyer jiran aku ni paling x pun ad ckt rse trcabar…tp raut mke dia ckt pun xde rse trgugat,malah pandang aku dgn perasaan kesian…bengang tul aku)
Jiran; ad pd stu hari tu disebuah dewan,ad rmai org,dari pemimpin,org Kenamaan hinggalah ibu bapa,keluarga dan kawan2 dtg utk ucapkan Tahniah,berkongsi kegembiraan,kesyukuran kerana nendapat Segulung ijazah…mereka bergambar bersama,memegang ijazah dan Bunga di dada sambil melontar topi di awan dgn teriakan puas…
Aku; jadinya kenapa?
Jiran; JUBAH YG MEREKA PAKAI TU ADALAH PAKAIAN KAMI.. seluruh dunia telah mengenakan jubah kami dgn perasaan mereka bgtu syahdu pnuh bangga…MEREKA TELAH JADI WARIS KAMI TANPA KAMI PERLU WUJUD DI DEPAN MEREKA…malah
MEREKA BEREBUT2 MELAYAKKAN DIRI KE MAJLIS ITU.
(jauh di benak aku mmg mengakui kte ni mmg kne bodoh2 kn je ngn yahudi nie…jubah tu mmg sme,Cuma modified ckt jer)
Aku; ah….klu sy graduate nti sy x nk pkai pun jubah tu..
( tp klu x pkai jubah tu pun ttp sme jer…x ubah ap pun,bljar jgk ilmu)
Jiran; klu mampu,silakan….SETIAP SEORG MENENTANG JUBAH NI, AKAN ADA 1000 LAGI YG AKN MENYARUNG JUBAH NI,
…..MEREKA YG MENGIDAMKAN MAJLIS INILAH YG AKN MEMPERTHAHANKANNYA SENDIRI….kami x prlu Buat ap pun..
Aku; gereja jgk yg rugi…org islam semakin banyak yg pandai n boleh Bersaing….
Jiran; SUDAH LAMA KAMI MENANTI ORG ISLAM BERKATA SPT ITU…BUKNYER MUDAH,BRATUS THUN KAMI USAHAKAN…….SEMAKIN RMAI ORG ISLAM MEMAKAI JUBAH KAMI, SEMAKIN BANYAKLAH TERLUCUTNYA JUBAH MUHAMAD.
Aku; pak cik silap ni…..makin banyak isntitusi pengajian islam kt dunia ni,kt kmpung sy malaysia lg la bnyk…
Jiran; awk trtinggal suatu ayat…. DAN ISLAM YANG UMATNYA SEMAKIN HANCUR..dan sy Juga terlupa nk brtnye kpd awk sesuatu…
Aku; ap dier?
Jiran; SEKIRANYA ILMU YANG KAMI LEPASKAN DARI DIRI KAMI ITU SUATU KEBAIKAN,MENGAPA TIDAK KAMI AJARKAN KEPADA KAUM KAMI SAHAJA DAN MEMBIARKAN KAMU MENTADBIR WILAYAH SENDIRI MENGIKUT KESUKAAN KAMU SELEPAS DIBERIKAN KEMERDEKAAN?
(pergh!!..trkedu siot aku…tarik nafas pnjg2..killer punyer soalan…aku diam seribu bhsa…)
Jiran; x prlu jwb….LIDAH KAMU DAN HURUF-HURUFNYA TIDAK LAYAK SEBAGAI JAWABNYA.
( jiran aku ni bleh tepuk bahu n gosok2 bahu aku…suruh aku tng plk)
(klu korg nk tau..bishop ni hidupnya sngt sdrhana,mcm org kmpug…tp pegang bnyk rahsia ….brbza dgn freemason n illuminati yg hdup brkuasa n mewah..adakah penampilan brkuasa n mewah ni sbg cover line supaya org x kn sngka Paderi2 jesuit ni sbnrye boss?and the bishop as the big boss?…x brni aku nk tnye,ngelak kne bunuh jer…tlg aku explain kte2 dier yg slu berkias2 tu ae..)
nti aku smbu lg…..
Jesuit Priest

Jubah Graduasi


Pernahkah kita terfikir tentang semua ini? Atau kita hanya mengikut sahaja yang dilakukan oleh orang lain tanpa sedikitpun menyedarinya. Rasullulah pernah bersabda:

“Man tasyabbaha bi qaumin fahua minhum”.
Bermaksud : Barangsiapa yang menyerupai sesuatu kaum, maka seseorang itu terdiri dari kalangan mereka) (iaitu kaum berkenaan).
Sambungan perbualan……
jiran; sy sngt gembira dengan cara org islam memahami AL-QURAN.mereka membaca dengan suara yg merdu,kemudian MENDAPAT PINGAT…kami tidak memberi pingat kepada pembaca injil.
Aku; btul ke paderi2 jesuit,bishop prnh bca AL-QURAN dan mereka mnghafaznya? Sy prnh dgr yg gereja mgkajinya…..tp sme ke cm org islam mgkaji?…x mgkin sme…btul x?
(jiran hanya senyum dan mengangukn kpla shja n trmenung jauh…)
Jiran; pertama kali kami BERKENALAN DGN AL-QURAN SELEPAS MUHAMAD DIAMBIL TUHANNYA DAN KAMI MEMBACA DGN TELINGA,SELEPAS SALAHUDIN MATI KAMI MEMBACA DENGAN MATA,LIDAH,HIDUNG,TANGAN,KAKI DAN KULIT….
KAMI BUKA HALAMAN PERTAMA,KAMI BACA KEMUDIAN KAMI DATANG KEPADA DUNIA DAN HASILKANNYA..
KEMUDIAN KAMI BUKA HALAMAN KEDUA,KAMI BACA..KEMUDIAN KAMI BERKATA “OH…MCM NI RUPANYA KEHIDUPAN MANUSIA DICIPTAKAN TUHAN……KITA PERLU LAKUKAN SESUATU”..KAMI DATANG KEPADA DUNIA DAN HASILKANYA..
KEMUDIAN KAMI BUKA HALAMAN KETIGA,KAMI BACA…KEMUDIAN KAMI BERKATA “ ALAMAK…TUHAN BUAT BEGINI PULAK!!…KITA X BLEH BIARKAN,KITA MESTI BUAT SESUATU” KAMI DATANG KEPADA DUNIA DAN HASILKANYA..
DAN BEGITULAH SEHINGGA HALAMAN TERAKHIR…..DAN SIAPAKAH KAMU ORG ISLAM PADA HARI INI?
KAMU MELIHAT DUNIA YG KAMI HASILKAN TADI KEMUDIAN
KAMU DATANG KEPADA AL-QURAN,KEMUDIAN KAMU BERKATA “ APA AYAT YG AKU NAK GUNA DAN TAMPAL BILA AKU BERHUJAH DI DEPAN ORG NTI?…AYAT NI BOLEH LA”
KAMU DATANG KEPADA DUNIA KEMUDIAN BERKATA “LIHAT DUNIA TELAH BERLAKU SPT INI….SPT ITU,CUBA RUJUK AYAT INI,,,,AYAT ITU…HADIS INI…..HADIS ITU…..”
KEMUDIAN KAMU DGN BANGGA BERKATA “ INILAH JANJI TUHAN YANG AYAT AL-QURAN DIJAMIN TIDAK AKAN BERUBAH”
PADAHAL KAMI SENGAJA MEMBIARKAN TULISAN TULISAN PADA KERTAS ITU KEKAL,KEMUDIAN KAMI BERPURA-PURA HENDAK MENGUBAH TULISAN DAN BERPURA-PURA GAGAL SUPAYA KAMU BERKATA “INILAH JANJI TUHAN YANG AYAT AL-QURAN DIJAMIN TIDAK AKAN BERUBAH”
SUNGGUH BIJAKSANA ORG ISLAM….JANJI TUHAN DISANGKANYA TULISAN-TULISAN…. MEMBUATKAN RAJA MEREKA BERKUASA KE ATAS AGAMA DAN ADAT SAHAJA TELAH MENYEBABKAN RAKYATNYA BERHARAP PADA DAKWAT DAN PENA…DAN HARI INI MEREKA BERLAGA,DAKWAT SIAPA LAGI PEKAT…..PENA SIAPA LAGI BERKILAT
TER AMAT BESARLAH JASA ZAMAN PENJAJAHAN KEPADA TUANYA..YANG TERAMAT MULIA PAUS…
Aku; sedap je pak cik ckp…..kalau org2 pak cik x ubah tulisan pun,org2 kami al-hafiz n al-hafizah sememangya dah hafaz spenuhya AL-QURAN dan terjemahanya…..yg ni pun bukn janji TUHAN ke?
Jiran; HAFAZAN MEREKA HANYALAH TULISAN2…..apabila kamu bertanya tentang AL-QURAN kepada mereka…..INGATAN MEREKA AKAN KEMBALI MENJADI TULISAN SEMULA….
(jiran hampir ketawa,tp cpt2 dia tutup mulut dgn tangannya,dengusan hidungnya n matanya berlinang hampir gugurkan air mata…seperti merasakan kebodohan umat islam btul2 menggelikan hatinya….dan aku rse malu gler ble dia reaksi dia cm ni….)
Jiran; maafkn saya….tp klu kamu mahu lihat kbenaranya…pg lah uji mereka
Aku ; td pak cik ckp membaca AL-QURAN selepas salahudin mati(wafat)…gaya pak cik ckp “BERKENALAN DGN AL-QURAN selepas MUHAMAD DI AMBIL TUHANNYA” tu…seolah2 org pak cik sngt hampir dengan peristiwa itu..x phm la sy…
Jiran; SANGAT2 LAH SUKAR UNTUK MENGETAHUI RAHSIA AL-QURAN TANPA MUHAMAD,KAMI SEMPAT BELAJAR DENGAN MEMERHATIKAN KAWAN-KAWANYA SAHAJA,MEREKA BGITU SIBUK MENAWAN DUNIA…HAMPIR SUKU BUMI DI BAWAH KAKI ISLAM.
WAKTU ITU KAMI MASIH DI PADANG PASIR,TAPI HAMPIR TIADA TANAH LAGI UNTUK KAMI BERDIRI,KERANA TERLALU SIBUK BERPERANG MEREKA TELAH CUAI…KAMI MEMBAWA DIRI SEHELAI SEPINGGANG MENIGGALKAN TANAH YANG KAMI CINTAI
LALU KAMI MENEMUI SUATU BUMI YANG TIDAK PERNAH KAMI BAYANGKAN SEBELUM INI,BUMI YANG SUBUR DENGAN TUMBUHAN,SUNGAI YG MENGALIR DERAS DAN SANGAT SEJUK DAN ADA BENDA PUTIH TURUN DARI LANGIT (SALJI)
KAMI MENEMUI SUATU KAUM YG SAMA KULIT DAN WAJAHNYA SEAKAN KAMI DAN KAMI SPT PERNAH LIHAT DULU,TAPI KAMI LUPA….DAN ALANGKAH TERKEJUTNYA KAMI KAUM ITU MENYEMBAH ISA!!!…..YA..ISA YG KAMI BUNUH DAHULU!!!
Aku; dh tu ape kene mengena dengan salahudin plk?
Jiran; KAMI TELAH BERKELUARGA DI SANA,DAN KAMI TELAH KEMBALI DUDUK DI GEREJA…..TETAPI DI ANTARA KAMI..TELAH MELAKUKAN KESILAPAN BESAR…KAMI TIDAK TAHU BAGAIMANA KESATRIA ISLAM MENDAPAT TAHU DE MOLAY SBNRYA TIDAK MENYEMBAH ISA!..KALAU BEGINI SALAHUDIN X KN BENARKAN SETITIS PUN AIR MANI KAMI TUMPAH KE ATAS BUMI…HABISLAH TAMAT RIWAYAT KAMI SEMUA!..KAMI BERMATI-MATIAN KE ATAS SALAHUDIN….
Aku; la..cm tu ker,abis tu yg baca AL-QURAN dgn mata,lidah,hidung,tangan,kaki dan kulit tu ap bendanya plk…..
(jiran hanya angukkan kepala dan tersenyum puas..spt ad stu kejayaan besar)
Jiran; YA….YA….PENYEMBAH ISA TELAH KAMI TAWAN,SALAHUDIN TELAH KAMI TEWASKAN….DAN SEKARANG NI KAMI PERLU URUSKAN AL-QURAN PULA..
KAMI TELAH MELAKSANAKAN AL-QURAN SATU PERSATU MENGIKUT GILIRAN IA DIBERI KEPADA MUHAMAD…DARI SATU AYAT KEPADA AYAT,DARI SATU SURAH KEPADA SURAH SEHINGGALAH WAHYU TERAKHIR KEPADA MUHAMAD
HAMPIR 500 TAHUN KAMI BERUSAHA UNTUK SAMPAI KEPADA WAHYU KEDUA TERAKHIR…IA TELAH DILAKSANAKAN DAN YANG TERAMAT SUKAR MENGERAH KUDRAT KAMI SEADANYA ADALAH WAHYU TERAKHIR….
Aku; knp boleh ad yg pertama lah,yg kedua terakhir lah..pstu yg terakhir…psl ap org pak cik x wt semua skli….
Jiran; KEJAYAAN SEMUA WAHYU BERGANTUNG KEPADA KEBERHASILAN WAHYU TERAKHIR…JIKA WAHYU TERAKHIR GAGAL MAKA LAHIRLAH SEORANG LAGI MUHAMAD
Aku; apakah wahyu terakhir itu smp org2 pak cik rse ia seolah2 menentukan
Hidup atau mati gereja?
(saya x fikir jiran akan sanggup mengucap ayat2 suci AL-QURAN dgn lidah sendiri,ia bertentangan dgn status dirinya….tp jangkaan sy meleset,sy amat terkejut)
Jiran; “Hai orang-orang yang beriman, bertakwalah kepada Allah dan tinggalkan sisa riba (yang belum dipungut) jika kamu orang-orang yang beriman…Dan peliharalah dirimu dari (azab yang terjadi pada) hari yang pada waktu itu kamu semua dikembalikan kepada Allah. Kemudian masing-masing diri diberi balasan yang sempurna terhadap apa yang telah dikerjakannya, sedang mereka sedikitpun tidak dianiaya (dirugikan)…..(surah Al-Baqarah: 278-281)
MELAKSANAKAN WAHYU TERAKHIR AKAN MENYEBABKAN GEREJA KELIHATAN SANGAT BERKUASA…SANGAT BAHAYA JIKA DISEDARI ORG….KAMI TELAH MELAHIRKAN SATU KAUM DI DALAM GENGGAMAN KAMI…MESYUARAT ITU DIHADIRI BERIBU- RIBU ORG ANAK MURID KAMI
KETIKA ITU PAUS TELAH MEMUTUSKAN UNTUK MENYERAHKAN AMANAH YG TERAMAT BESAR INI AGAR KAMI BOLEH TIDUR SEHINGGALAH MUHAMAD KEMBALI SEMULA.
DI ANTARA ANAK MURID KAMI TELAH MENYAHUT “SERAHKAN SAJA HAL ITU KEPADA SAYA,DAN SAYA TIDAK PEDULI BAGAIMANA IA AKAN DILAKSANAKAN”…KAMI TELAH TURUNKAN KESEMUA ILMU AL-QURAN KPD MEREKA SEMUA
Aku; sape org yg berani menyahut amanah tu?..ni mst bukan calang2 punyer org…
Jiran; ya…dia telah dididik dgn sempurna,dia bernama…… MAYER ROTHSCHILD…KAMI MENYERAHKAN SURAH AL-BAQARAH : (278-281) KPDNYA UNTUK DILAKSANAKAN…
Aku;Ape status dia,ap lebihnya dia dari anak murid yg lain..
Jiran; BERSAMANYA KAMI MENGARAHKAN JESUIT MEMBERI PEDOMAN…..KAMI GELARKAN DIA “THE GUARDIAN OF THE VATICAN TREASURY”…SUDAH HAMPIR 300 TAHUN,SEDIKIT TAHUN LAGI UNTUK MERASA KEBERHASILANNYA.
Aku; sy nk tnye la…tp soalan ni akn membuatkn pak cik nmpk spt org bodoh…
Jiran; tanyalah…sebab dari awal kte berbual,islam telah kelihatan bodoh..
Aku; KNP PAK CIK BGTU MUDAH MENCERITAKAN KPD SY,KLU PAUS TAHU MCM NE,KLU SY CERITA PD STU DUNIA CM NE….PAK CIK YG SUSAH NTI….
Jiran; SY X PERLU TIPU AWK…UMAT ISLAM DAH X MAMPU BUAT APA2 PUN… LAINLAH KLU AWK KAWAN-KAWAN MUHAMAD, SKRG JGK KAMI BUNUH…
( pergh…ngeri kata2 dia ni…dgr dia sebut nama rothschid jer,aku dh gigil,ngn spe la aku tgh ckp ni…korang nilai kn sndiri la kata2 dia)
…..sambung lg….

Jika dilihat dari perbualan di atas, mereka telah memilih Rotchild untuk melaksanakan Surah Al-Baqarah 278-281 untuk dilaksanakan.


Wahai orang-orang yang beriman! Bertaqwalah kamu kepada Allah dan tinggalkanlah (jangan menuntut lagi) saki baki riba (yang masih ada pada orang yang berhutang) itu, jika benar kamu orang- orang yang beriman.
Oleh itu, kalau kamu tidak juga melakukan (perintah mengenai larangan riba itu), maka ketahuilah kamu: akan adanya peperangan dari Allah dan RasulNya, (akibatnya kamu tidak menemui selamat). Dan jika kamu bertaubat, maka hak kamu (yang sebenarnya) ialah pokok asal harta kamu. (Dengan yang demikian) kamu tidak berlaku zalim kepada sesiapa, dan kamu juga tidak dizalimi oleh sesiapa.

Dan jika orang yang berhutang itu sedang mengalami kesempitan hidup, maka berilah tempoh sehingga ia lapang hidupnya dan (sebaliknya) bahawa kamu sedekahkan hutang itu (kepadanya) adalah lebih baik untuk kamu, kalau kamu mengetahui (pahalanya yang besar yang kamu akan dapati kelak).

Dan peliharalah diri kamu dari huru-hara hari (kiamat) yang padanya kamu akan dikembalikan kepada Allah. Kemudian akan disempurnakan balasan tiap-tiap seorang menurut apa yang telah diusahakannya, sedang mereka tidak dikurangkan balasannya sedikitpun.

Al-Baqarah 278-281Jika kita lihat peranan Mayor Rotchild bertepatan dengan ayat di atas yang menerangkan supaya meninggalkan riba. Sebenarnya ekonomi dunia dikawal oleh 2 keluarga Yahudi iaitu Rotchild dan Rockefeller. Mereka telah menubuhkan The Federal Reserve untuk mengawal ekonomi Amerika Syarikat dan seterusnya ekonomi dunia. Kita tidak terlepas dari riba mata wang! Inilah rancangan maha jahat mereka tanpa kita sedari. Inilah konsep Lending Money On Interest!

“..Dan sesiapa yang mengulangi lagi (perbuatan mengambil riba itu) maka mereka itulah ahli neraka, mereka KEKAL di dalamnya…”Al-Baqarah 275
Lihat video dari Imran Nazar Hosein tentang riba mata wang.
Sambungan perbualan……
(di suatu sudut dinding rumah jiran ada sebuah bendera yang menarik perhatian aku..klu mngikut firasat aku berdasarkan status jiran..sudah pastiya simbol salib atau patung jesus yg mghiasi bendera….tp bendera tu ad topi paus dan 2 kunci bersilang…)
Aku; pak cik…kenapa kunci bgtu penting kt bendera tu…ap ad dgn benda bodoh spt kunci ni….apsl x ltk salib jer mcm biasa kn?..
Jiran; yg itu ye…….. ITU BENDERA VATICAN..ITU KUNCI DUNIA
SEBELUM MUHAMAD DIAMBIL TUHANNYA,DI SUATU PEMBARINGAN….DIA SDG DIUJI DGN SUATU YG AMAT BERAT,TUHANNYA MEMBERI PILIHAN SAMA ADA KEMBALI DISISINYA ATAU DIBERI “KUNCI DUNIA” SERTA HIDUP SEHINGGA SAAT KEROSAKAN UMAT AKHIR ZAMAN..
ALANGKAH BAGUSNYA JIKA MUHAMAD AMBIL “KUNCI DUNIA” ITU…DAN KAMI TIDAK PERLU LAKUKAN APA2 PUN KERANA IA PASTI TERTANGGUNG DI BAHU MUHAMAD,TAPI MUHAMAD PANTAS MENGHIDU KALAU IA MENYEBABKAN UMATNYA MENDAPAT KECELAKAAN.
KAMI RAMPAS “KUNCI DUNIA” ITU DAN MEMBUATKAN GIGINYA MENGIKUT KESUKAAN KAMI SUPAYA APABILA MUHAMAD KEMBALI NANTI,KAMI DAPAT BERKATA…….
“HAI MUHAMAD INIKAH KUNCI DUNIA YANG TUHAN KAMU MAKSUDKAN,IA TELAH MENDATANGKAN KECELAKAAN KEPADA MEREKA”.SELEPAS ITU MEREKA SEMUA MENIGGALKAN MUHAMAD DAN DATANG KEPADA KAMI…
LALU BAGAIMANAKAH MUHAMAD DAPAT MENUDING JARI KE ARAH KAMI?…
TELAH KAMI SEMATKAN KUNCI DUNIA ITU PADA BENDERA KAMI….AKAN KAMI HADIAHKAN KEPADA MUHAMAD NANTI
Aku; ….adakah ini bermaksud “kunci dunia” yg nabi muhamad s.a.w tidak ambil tu..skrng telah berada di tangan Vatican?
Jiran; YA… BUKANNYA JIWA2 KAMU YANG MEMBENTUK PERSEKITARAN…. TETAPI PERSEKITAN DIBINA UNTUK MEMBENTUK JIWA2 KAMU MENGIKUT APA YG KAMI KEHENDAKI…
Aku; Klu “kunci dunia” berada di tangan org2 pak cik,mcm ne plk kunci dunia ni akn merosakkan kami?
MUHAMAD DAN KAWAN2NYA MEMBINA PERSEKITARANNYA SEPERTI “ZARAH-ZARAH YG DISUSUN SEBELAH-MENYEBELAH DAN MENGIKAT KUAT ANTARA SATU SAMA LAIN….
LUCIFER TELAH BERPUTUS ASA TERHADAP PERKARA-PERKARA YG BESAR MAKA MUHAMAD MENGINGATKAN KAWAN-KAWANYA AKAN PERKARA2 YG KECIL(ZARAH)
DAN KEROSAKAN YG SEKECIL ZARAH TELAH BERLAKU KPD ISLAM SEDETIK SELEPAS MUHAMAD DIAMBIL TUHANNYA
KERANA TUHAN KEPADA MUHAMAD MENGHITUNG PAHALA DAN DOSA SEKECIL ZARAH DAN IKATAN ZARAH2 INI BOLEH MENJADI LONGGAR DENGAN DIHENTAM OLEH DAYA SEKECIL ZARAH SECARA BERTERUSAN…
MAKA SEKECIL ZARAH LAH KAMI MEMBINA PERKARA-PERKARA DI DUNIA INI…DAN SELEBIHYA LUCIFER AKAN MENGURUSKANYA
CUBA LIHAT KESENANGAN DI DUNIA INI YG TIADA PADA ZAMAN MUHAMAD DAHULU….APA YG AD DI DUNIA SKRNG INILAH YANG MEMBINA HATI2 DAN JIWA2 KAMU…YG SEDIKIT PUN KAMI TIDAK AMBIL,PADAHAL KAMI YG MEMBINANYA HANYA UNTUK KAMU…..LIHATLAH MANUSIA DISEKELILING KAMU..KEBAHAGIAAN MEREKA BERGANTUNG KPD “BARANGAN BUATAN KAMI”….YA,MEREKA SUDAH TIDAK MENGERTI BAGAIMANA MAHU BAHAGIA DGN “BARANGAN BUATAN TUHAN”…..MEREKA SEMUA AKAN SUJUD DI KAKI KAMI DAN MENIGGALKAN MUHAMAD…
KAMI TIDAK PERLU MEMPERTAHANKAN “BARANGAN BUATAN KAMI” APABILA MUHAMAD INGIN MENGHANCURKANNYA…TETAPI LIHATLAH! MEREKA YANG AKAN MEMPERTAHANKANNYA SENDIRI…MAKA TERCABUTLAH SYAHADAH DARI ROH MEREKA…
…..continue..

Bendera Vatican

Lihatlah manusia zaman sekarang. Apa yang dikejar oleh mereka? Kemewahan dan kesoronokan semata-mata! Saya tertarik dengan kata-kata dari Bishop tersebut:
LUCIFER TELAH BERPUTUS ASA TERHADAP PERKARA-PERKARA YG BESAR MAKA MUHAMAD MENGINGATKAN KAWAN-KAWANYA AKAN PERKARA2 YG KECIL(ZARAH)
DAN KEROSAKAN YG SEKECIL ZARAH TELAH BERLAKU KPD ISLAM SEDETIK SELEPAS MUHAMAD DIAMBIL TUHANNYA
KERANA TUHAN KEPADA MUHAMAD MENGHITUNG PAHALA DAN DOSA SEKECIL ZARAH DAN IKATAN ZARAH2 INI BOLEH MENJADI LONGGAR DENGAN DIHENTAM OLEH DAYA SEKECIL ZARAH SECARA BERTERUSAN…
MAKA SEKECIL ZARAH LAH KAMI MEMBINA PERKARA-PERKARA DI DUNIA INI…DAN SELEBIHYA LUCIFER AKAN MENGURUSKANYA
Kata-katanya ini adalah bertepatan dengan hadis Rasullulah:

'Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar, maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil.'

Antara 'barangan mereka' yang telah dijadikan ikutan oleh kebanyakan dari kita.
1. Kita diajar dalam buku biologi, buku pemakanan (kajian dan terbitan para kafir ni) bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah kita kena makan hati haiwan dan hati ayam. tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman. Nak ikut kafir ke nak ikut nabi kita? Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sbb hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan. so kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam. makanlah kita toksin tersebut serta bengaplah otak kita umat Islam sebab percaya buku sains keluaran kafir ini.
2. Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi kita selain susu dan madu. Cuba tengok Yahudi, mereka minum kopi, Starbuck. Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi dit tangan mereka.
3. Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol, namun kambing juga adalah makanan Nabi kita. Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita. Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.
4. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus, namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.
5. Para kafir ni juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat, contohnya coke dan maggi. Coke tu sangatlah beracun, pastu sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5, ada racun tersembunyi). Dan para Melayu kita juga yang ketagih minum.
6. Untuk pengetahuan, para kafir agen dajjal ni gak mengwar-warkan kebaikan minum soya (sebab USA merupakan pengeluar soya terbesar), namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan. selain itu juga soya dapat meningkatkan risiko kanser payudara, kanser ovari, kanser prostat, serta melemahkan otak dan tulang sbb dalam soya ada hormon estrogen yang sama dgn estrogen kat wanita. pastu soya ada phytic acd yang membuatkan penyerapan kalsium, magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas.
Secara kesimpulannya para kafir agen dajal ni bukan setakat melemahkan kita dari segi lain namun secara pemakanan kita jua.
Firman Allah:
Wahai sekalian manusia! Makanlah dari apa yang ada di bumi yang halal lagi baik dan janganlah kamu ikut jejak langkah Syaitan kerana sesungguhnya Syaitan itu ialah musuh yang terang nyata bagi kamu.
(Al-Baqarah, 168)

Dan makanlah dari rezeki yang telah diberikan Allah kepada kamu, iaitu yang halal lagi baik dan bertakwalah kepada Allah yang kepadaNya sahaja kamu beriman.
(Al-Maidah, 88)

Oleh itu, makanlah (wahai orang-orang yang beriman) dari apa yang telah dikurniakan Allah kepada kamu dari benda-benda yang halal lagi baik dan bersyukurlah akan nikmat Allah, jika benar kamu hanya menyembahNya semata-mata.
(an-Nahlu, 114)Aku; pk cik ni dari tadi asyk crta tntg kehebatan org2 pak cik jer…x kn xde perkara2 yg merisaukan pak cik….org kristian bnyk msuk islam kn…xkn pak cik x risau..xkn gereja wt x tau jer…
Jiran; ALANGKAN UMAT ISLAM SENDIRI HILANG ISLAM YG SEBENAR,INI KN PULAK YG BARU MASUK….
YA,RAJA KAMI (PAUS) PAPA BENEDICT PRNH BG TAU SY BHWA KAMI TIDAK AKAN MENEMUKAN MUHAMAD SEBELUM DIA BERJAYA MENEMUKAN KAMI KEPADA KHALAYAK RAMAI
Aku; tp.. org islam percaya imam mahdi akn dilantik dan kemudian melaksanakan misinya
Jiran; BAGAIMANA JIKA SAYA KATA DIA TIDAK TAHU SIAPA DIRINYA,DIA MENGETAHUI KEBENARAN DAN MELAKSANAKANNYA HANYA KERANA PERASAAN TANGGUNGJAWAB,PERLANTIKANYA SBG MUHAMAD ITU MENANDAKAN USAHANYA TELAH BERHASIL DAN BUKANNYA BARU BERMULA
Aku; tp kn kenapa dia berjuang pd waktu dirinya blm dilantik,selepas dilantik x boleh berjuang ke?
Jiran; INILAH YG MERISAUKAN KAMI,AL-QURAN DAN MUHAMAD YG TERDAHULU
TIDAK AKN MENIPU TETAPI ADA SEDIKIT HELAH YG DISEMBUNYIKAN DARIPADA KAMI,MANA MUNGKIN DGN MUDAH BERKATA DIA MUNCUL DAN DILANTIK…..KLU BEGINI SENANG2 SAJE KAMI MENEMUKANNYA.
PAPA BENEDICT ADA CKP MUHAMAD KALI INI BERBEZA DGN MUHAMAD TERDAHULU,ULAMA2 KAMU DIBIARKN HIDUP SEBAB MUHAMAD SEDIKIT PUN TIDAK MENYERUPAI MEREKA
MUHAMAD AKN KELIHATAN SPT PENJENAYAH,ORANG YG MELAKUKAN KESALAHAN TETAPI SEBENARNYA DIA
MEMBAWA KEBENARAN…..SEDANGKAN KAMI PULA SPT ORG BAIK YG MEMPERJUANGKN NASIB KAMU.
YA..KERANA DIA TIDAK MAHU KEBENARAN TERTNGGUNG DI BAHUNYA,KAMU TIDAK AKN MENEMUI SEBARANG HURUF2, ABJAD2 DAN AYAT2 DLM USAHANYA..
Aku; ….abis tu sape plk yg akn ikut imam mahdi?cm ne nk tau dorg?
Jiran; KLU KAMU MAHU TAHU…..KAMU DATANG KPD SESIAPA SAHAJA DAN KEMUDIAN CERITAKAN KEBENARAN KEPADA MEREKA,SELEPAS KAMU MENDAPAT TEMPAT DI HATI MEREKA…MEREKA AKN MENGATAKAN KAMU ADALAH ORG2 YG BAIK2 DAN KATA2 KAMU ADALAH PALING BENAR…
OLEH ITU KEBENARAN SUDAH TERTANGGUNG DI BAHU KAMU,MEREKA MELIHAT KAMU….NAMA KAMU..
KEMUDIAN KAMU BERSIKAP BURUK LALU KAMU PERHATIKAN SAJA RAGAM MEREKA…..MEREKA AKN MENGATAKAN KAMU ADALAH ORG2 PALING JAHAT…DAN KATA2 KAMU ADALAH PALING DUSTA…
MEREKA ADALAH ORG YG PALING LEMAH KERANA MEMERLUKAN KEBAIKAN KAMU UTK MEMBUAT KEPUTUSAN SAMA ADA CERITA YG KAMU JAJA ITU BENAR ATAU DUSTA.
DAN ORG YG GAGAH ADALAH MEREKA YG TIDAK MEMERLUKAN KEBAIKAN KAMU UNTUK MEMUTUSKAN BAHAWA CERITA KAMU ITU BENAR DAN TIDAK MEMERLUKAN KEJAHATAN KAMU UNTUK MEMUTUSKAN BAHAWA CERITA KAMU ITU DUSTA.MEREKA INI ADALAH ORG2 YG AKAN MENYERTAI MUHAMAD.”PERMATA YG HILANG DARI TANGAN ORG MUKMIN” AKN KEMBALI SEMULA KPD TUANYA KERANA MEREKA ORG YG SUDI MENERIMANYA TIDAK KIRA BAGAIMANA IA AKAN DATANG….DAN MEREKA ADALAH ORG YG BENAR2 YAKIN BAHAWA KEBENARAN ITU MILIK TUHAN DAN MUHAMAD HANYALAH SEBAGAI PENYAMPAI
(so…lps jiran ckp cm ni aku pun ‘test power’ la kebenaran yg aku crta kt korg ni…aku nk tau golongan mne yg jiran maksudkan)
….continue…..

Sehebat mana perancangan mereka, perancangan Allah maha hebat.
Jiran; INILAH YG MERISAUKAN KAMI,AL-QURAN DAN MUHAMAD YG TERDAHULU
TIDAK AKN MENIPU TETAPI ADA SEDIKIT HELAH YG DISEMBUNYIKAN DARIPADA KAMI,MANA MUNGKIN DGN MUDAH BERKATA DIA MUNCUL DAN DILANTIK…..KLU BEGINI SENANG2 SAJE KAMI MENEMUKANNYA.
...mereka menjalankan tipu daya dan Allah menggagalkan tipu daya (mereka), kerana Allah sebaik-baik yang menggagalkan tipu daya.
Al-Anfal 30


Aku; sy tgk kn…… pak cik ngn kawan2 pakcik dan paderi muka lebih kurang sme je..malah muka paus mcm muka pk cik,muka pk cik mcm muka paus…skrng ni susah nk bezakn wajah yahudi dgn org2 amerika,eropah..semua lebih kurang jer…apsl ek?
Jiran ; ORG SPT KAMU BILA MELIHAT WAJAH MANUSIA,ITULAH YG KAMU KATAKAN….TAPI BILA KAMI MELIHAT WAJAH MANUSIA,TEMBUS KE LUBUK HATI MEREKA,APA YG MEREKA LALUI SEHARI-HARIAN,APA YG ADA DI JIWA SEHINGGA MENYEBABKAN WAJAH MEREKA SPT INI DAN SPT ITU..
Aku ; apa kaitan kehidupan seharian dgn jiwa dgn wajah…setakat muka,alat solek pun boleh tukar muka….
Jiran; (PAUS) PAPA BENEDICT PALING ARIF AKAN HAL INI….KAMI GELARKAN DIA SBG “MILLON SOUL MAN”….YA, ADA BERJUTA- JUTA JENIS JIWA MANUSIA DI DUNIA INI,PERBEZAAN JENIS JIWA2 ITU SANGAT2 LAH KECIL UMPAMA TEBAL KERTAS YANG DIBAHAGI 1000.SESEORANG YANG NAMANYA PAUS,MAMPU MENGHITUNG SPT ITU WALAUPUN DI DEPANNYA ADA JUTAAN MANUSIA…DIA MAMPU MENYEBUT MEREKA SATU PERSATU…INI ADALAH KEMAMPUAN MUHAMAD TERDAHULU DAN KAWAN2 NYA YG KINI IA MENJADI MILIK KAMI…
PERASAAN KAMU ITU TERHASIL DARI GERAKBALAS TERHADAP “BARANGAN BUATAN KAMI”.KAMU LAKUKAN IA SETIAP HARI,LAMA-KELAMAAN IA AKAN MENJADI SPT AIR YG MENITIS MEJADI LOPAK,BILA LOPAK ITU KELIHATAN IA TELAH MENJADI JIWA…HURUF2,ABJAD2 DAN AYAT2 TIDAK LAYAK SBG BAHASA,MAKA WAJAH KAMU ADALAH SEBAIK BAHASAYG MAMPU MENERANGKAN APA YG TERKANDUNG DI HATI KAMU…CANTIK ATAU HODOH BUKAN PENENTU TAPI TERANG ATAU MALAP CAHAYA DI WAJAH KAMU
Aku; td pak cik ckp ad berjuta jiwa manusia…bnyk sngt,mcm ne boleh jadi mcm tu..yg saya lihat manusia ni Cuma ada 4 jenis jiwa je….jahat,sederhana,baik dan sangat baik..tapi gereja nmpk ad berjuta-juta jenis plk….pelik dan ajaib….
Jiran ; SEBAB ITU KAMI WUJUDKAN PELBAGAI AKTIVITI KEHIDUPAN MANUSIA YG TIADA PADA ZAMAN MUHAMAD DAHULU..SEHINGGA HARI INI ADA PELBAGAI PERANAN MANUSIA YG PALSU…DARI KECIL KAMU KE SEKOLAH,KE UNIVERSTI,BEKERJA…DI DALAMNYA TERDAPAT BERJUTA2 JUTA PEKERJAAN (KARIER)..MAKA BERJUTA2 AKITIVITI MAKA BERJUTA2 JIWA HASILNYA…
MANUSIA INI SUNGGUH BODOH….MEREKA BGTU MENYAYANGI PEKERJAAN,MALAH KAMI BUATKAN MEREKA TERSEPIT JIKA TIADA KERJAYA…OLEH ITU MEREKA AKN MENYAYANGINYA..MALAH BEREBUT2 MEMILIKINYA….
Aku; untuk ape org2 pak cik mewujudkn berjuta2 jiwa manusia…ap org2 pak cik dh wat… tp btul jgk sbb pak cik ni sndiri x bkerja…sembayang je kuat..
Jiran ; ADA PELBAGAI AGAMA DI DUNIA INI,WAJAH2 MANUSIA BERGANTUNG KEPADA AGAMA YANG MEREKA ANUTI,WAJAH ORG2 ISLAM LAIN,WAJAH ORG2 KRISTIAN LAIN,WAJAH ORG2 YAHUDI LAIN,WAJAH ORG2 HINDU LAIN,WAJAH ORG2 BUDHA LAIN…PERBEZAAN WAJAH MANUSIA PD MSE ITU SANGAT KETARA….SEBAB AKTIVITI SEHARIAN MEREKA BERLAINAN,AKTIVITI SEHARIAN MEREKA ADALAH AGAMA,TIDAK WUJUD PERKARA LAIN…
OLEH SEBAB ITU KAMI BERUSAHA UNTUK MELUCUTKAN WAJAH2 AGAMA DALAM DIRI MEREKA…MAKA KAMI CIPTA AKTIVITI KEHIDUPAN YG KAMU LIHAT PD HARI INI…MAKA WAJAH MEREKA AKAN KELIHATAN SAMA SAJA…DAN JIWA MEREKA PASTI SAMA..
MISALNYA BEGINI…CUBA KAMU LIHAT WAJAH ORANG YG BERUMUR 2O TAHUN PADA HARI INI,DAN KEMUDIAN LIHAT WAJAH ORANG YG MEMPUNYAI UMUR YG SAMA,TETAPI HIDUP PADA 30 TAHUN YG LEPAS….KAMU BANDINGKAN…ADAKAH SAMA?
(ni yg ssh…aku trmenung kjp,akal aku blk Malaysia kjp…mmm..amoi,karu,..)
Aku; btul jgk ek….sbb mcm kt Malaysia,perbezaan generasi mmg ketara…muka org2 muda, melayu dh mcm cina,cina dh mcm melayu..bohsia dh mcm amoi,amoi dh mcm bohsia…kdg2 tgk gmbr kt myspace,friendster..ssh nk cam ap bangsa dorg…(tau plk dier bohsia,amoi,myspace smua tu..hehe)
Jiran; MEREKA YG BERJUTA2 JIWA ITU KAMI GABUNGKAN AKTIVITI KEHIDUPAN MEREKA UNTUK MENGHASILKAN SATU WAJAH MANUSIA BARU,JIWA MANUSIA BARU,JIWA TANPA AGAMA PADANYA, YANG TIDAK TERDAPAT PADA MANA2 ZAMAN SEBELUM INI..
DAN MEREKA ITU ADALAH JIWA PEMILIK WAJAH YG KAMU PANGGIL MEREKA SEBAGAI…..”CUTE”
LIHATLAH! ORANG SPT MEREKA SEMAKIN MEBANJIRI SETIAP PELUSUK DUNIA….SEMAKIN MELIMPAH MEMENUHI BANGSA DAN AGAMA SENDIRI….MAKA TAMATLAH RIWAYAT AGAMA SEDUNIA…
Aku;mereka yg berwajah “cute” ???..mcm org2 sy bangsa melayu..tp mmg sy perasan muka dorg dh x mcm melayu,mcm org agama budha..tp x jgk…ini suatu fenomena ajaib..
Jiran; LIHAT SAJA DI ALAM MAYA (internet)..MEREKA BETUL2 MENYUKAI WAJAH MEREKA MALAH BERASA BANGGA PADAHAL MEREKA TIDAK MENYEDARI KEROSAKAN JIWA DAN MEREKA ORANG2 PALING BERPOTENSI UNTUK DIMURTADKAN,MENYEBAH KAMI SEDIKIT MASA LAGI…
Aku; mcm ne org2 pak cik menghitung potensi mereka untuk diperlakukan begitu?
Jiran ; KAMU DATANG KEPADA MEREKA,KEMUDIAN KAMU SURUH MEREKA MEMBENCI WAJAH MEREKA SENDIRI…LIHATLAH,MEREKA AKAN MEMPERTAHANKAN WAJAH MEREKA DAN MEREKA PULA BERKATA BAHAWA KAMU INI ORG GILA…DAN INGATLAH BAHAWA TUHAN KPD MUHAMAD TELAH MEMBERIKAN KAMI RAMAI PENGIKUT DARI KAUM HAWA…
Aku; klu begitu…golongan ini telah dipersiap2 kn untk dajjal ke?
Jiran ; YA….MEREKA ADALAH GOLONGAN PALING LEMAH,JIWA2 MEREKA BERGANTUNG SEPENUHNYA KEPADA “BARANG BUATAN KAMI”….DAN MEREKA YG LAIN JIKA TIDAK SEMPAT DIDATANGI DAJJAL, AKAN DIURUSKAN OLEH LUCIFER
LUCIFER AKAN DTG APABILA MEREKA DI WAKTU AJAL….LUCIFER MEMBISIKKAN KE TELINGA MEREKA AKAN PERTOLONGAN DARI SAKITNYA MAUT…DAN MEREKA AKN DIHANTAR KE NERAKA SELAMA-LAMANYA….
DAN IA TELAH BERLAKU……
Aku;ini semua mengarut…..ap buktinya?
(aku rsa terkejut…kali ini baru jiran ketawa tp dgn cara yg sopan )
Jiran ;BARU2 INI PENJAGA MAKAM MUHAMAD,DIA MEMBACA AL-QURAN DISISI MAKAM DAN TERTIDUR,KEMUDIAN DIA BERMIMPI BAHAWA MUHAMAD DTG KPDNYA DAN MENGATAKAN BAHAWA DIA TELAH MENGUNJUNGI UMATNYA DAN MENDAPATI BAHAWA DALAM 60,000 ORG ISLAM YG KEMBALI KEPADA TUHANNYA,TIADA SEORANG PUN YG BENAR2 BERIMAN KPD TUHAN.
DAN KAMU TAHU BAHAWA LUCIFER TIDAK DIIZINKAN UNTUK MENYAMAR SEBAGAI MUHAMAD
(pergh……cuak jgk aku dgr,cm ne dorg bleh survey cm ni skli,berdasarkn wajah..dan create suatu kehidupan yg melahirkan bangsa yg korg suke kata bila nmpk je kte….”cute nyer awek ni”)
(aku rse dorg yg muka cm ni dlm pemerhatian gereja….rupa2nya dorg benar2 tahu diri kita lebih dari kita sendiri….”cute” bnyk maksud )


Apabila membaca petikan di atas saya terfikir, Bishop ini tahu juga bahawa Iblis/ Lucifer tidak diizinkan menyerupai Rasullulah. Saya ingatkan hanya umat Islam yang tahu tentang perkara ini.

Jiran ; ADA PELBAGAI AGAMA DI DUNIA INI,WAJAH2 MANUSIA BERGANTUNG KEPADA AGAMA YANG MEREKA ANUTI,WAJAH ORG2 ISLAM LAIN,WAJAH ORG2 KRISTIAN LAIN,WAJAH ORG2 YAHUDI LAIN,WAJAH ORG2 HINDU LAIN,WAJAH ORG2 BUDHA LAIN…PERBEZAAN WAJAH MANUSIA PD MSE ITU SANGAT KETARA….SEBAB AKTIVITI SEHARIAN MEREKA BERLAINAN,AKTIVITI SEHARIAN MEREKA ADALAH AGAMA,TIDAK WUJUD PERKARA LAIN…
Membaca perenggan ini, saya teringat pengalaman seorang sahabat saya. Beliau terpaksa mengikut bosnya untuk masuk ke dalam gereja kerana ada kerja yang perlu diselesaikan. Sebaik sahaja beliau melangkah masuk ke dalam gereja, Paderi di dalam gereja terus menghalau beliau keluar kerana Paderi itu tahu dia ialah seorang Islam. Sedangkan mukanya mirip-mirip Cina dan beliau terus keluar. Bagaimana Paderi itu tahu sahabat saya itu adalah seorang Islam? Mungkin inilah yang dimaksudkan oleh Bishop itu. wajah manusia bergantung kepada agama yang mereka anuti.…sambungan episode aku & bishop…
Jiran ; PERANGAI ORG2 ISLAM SUNGGUH KELAKAR….APAKAH HATI MEREKA SEMUA SUDAH BUTA…ADAKAH KAMI PERLU CEDERAKAN SEBELAH MATA KAMI SENDIRI SUPAYA MEREKA BERKATA “ RUPA-RUPANYA INILAH ORG YG DITUNGGU-TUNGGU”…..PADAHAL KAMI SUDAH SINGGAH DI KUIL SULAIMAN…SEKEJAP LAGI KAMI AKAN KE TENGAH-TENGAH BUMI…
KEBODOHAN ORG2 ISLAM SANGAT MENAKJUBKAN….SEBELUM INI PAUS BENEDICT XVI PERNAH DATANG KE SINI,MENYAMBUT HARIJADINYA YG KE-81..YA..IA DISAMBUT DI ‘GROUND ZERO”RAMAI ORG DATANG,MEREKA SAYANG KPD PAUS….
Aku;….eh, itu kn tempat world trade centre (WTC) runtuh..knp buat kt stu plk…
Jiran; SEBELUM ROMBONGAN VATICAN TERBANG KE SINI….PAUS BERGURAU DGN SEORANG MONSIGNOR..DIA BERKATA “SAKSIKANLAH….ORG2 ISLAM AKAN MELIHAT SAYA BERBAHAGIA DI MANA TEMPAT ITU TELAH MEMBERI IZIN UNTUK PELURU DIHADIAHKAN KEPADA MEREKA”
“SANGAT MERBAHAYA TUAN DATANG KE SANA…MAHU SAYA HANTAR SEMUA ‘CANTUS’ UNTUK LINDUNGI TUAN?”..KATA MONSIGNOR..
PAUS PUN BERKATA “BIARKAN ‘CANTUS’ TIDUR PUAS-PUAS..KEMUDIAN SAJA KITA KEJUTKAN ‘CANTUS’ BILA MUHAMAD DATANG NANTI”…
PAUS PULA BERKATA KPD MONSIGNOR “TIDAK PERLU NAK DIRISAUKAN SELAGI SAYA TIDAK MENCEDERAKAN SEBELAH MATA SAYA…BUKANKAH SAYA MENYAMBUT HARI JADI SAJA?”…
SAYA SUNGGUH HAIRAN, BILA KAMI KATA “PAUS MENYAMBUT HARIJADI”….MAKA ORG2 ISLAM PUN AKAN KATA “DIA CUMA SAMBUT HARI JADI SAJA…BUKAN ADA APA-APA PUN”
RUPA-RUPANYA ORANG ISLAM LEBIH BODOH DARI JANGKAAN KAMI….KEBODOHAN MEREKA MENGATASI USAHA KAMI UNTUK MEMBODOHKAN MEREKA…..MENAKJUBKAN
(ini dh lebih!..dari td sedap je ckp islam bodo..ikut kn ati nak je aku tampar2 laju2 je muka dia…tp sabar je la)
Aku ; td pak cik ad cerita yg monsignor ad ckp tntg CANTUS…ap ke benda nyer ‘CANTUS’ tu….bunyi cm gempak jer..
Jiran ; CANTUS ADALAH WARISAN ‘KNIGHT TEMPLAR’….SUATU AMANAH YG KAMI BERIKAN KEPADA MEREKA KERANA KETAATAN MEREKA KEPADA PADERI,BISHOP,KARDINAL DAN SEMUA PEMIMPIN2 ROMAN KATOLIK..
KAMI BERIKAN SUATU KUASA KEPADA MEREKA,KUASA YG MELIPUTI SEMUA PENJURU DUNIA…MEREKA PERGI KEMANA SAJA TANPA BANYAK TANYA KEPADA PAUS…
SELEPAS PENJAJAHAN EROPAH KE ATAS DUNIA,DENGAN IZIN KAMI…KNIGHT TEMPLAR TELAH MENYERAHKAN WARISAN INI KEPADA KAMU…BUKAN KPD ORG ISLAM SAHAJA,MALAH SEMUA BANGSA DAN AGAMA DI DUNIA INI…
Aku; ni satu lg…mengarut,bila mase plk kami memikul warisan knight templar? Kerajaan sesebuah Negara kn milik rakyat sendiri selepas kemedekaan..
Jiran ; DI TANAH AIR KAMU DAHULU,DATUK2 KAMU TIDAK SEDAR PUN BAHAWA MEREKA TELAH BEKERJA UNTUK KNIGHT TEMPLAR…NYAWA MEREKA TELAH KAMI GUNAKAN UNTUK MEMBUNUH KOMUNIS..BEGITU JUGA DISEBELAH PIHAK KOMUNIS,KNIGHT TEMPLAR TELAH MENGGUNAKAN KOMUNIS UNTUK MEMBUNUH KAMU…..KEDUA2 NYA MATI..KNIGHT TEMPLAR BENAR2 ANAK DIDIKAN KAMI…
DATUK2 KAMU ITU SEBENARNYA MATI SIA2.MEREKA SEMUA AKAN MASUK NERAKA….MATI SYAHID KONON2 NYA.
Aku; yg ni lg kelakar…betul la datuk2 kami memperjuangkan tanah air..bila masa plk datuk2 kami diperalatkan oleh knight templar?…ap buktinya..
Jiran ; SEKARANG INI MEREKA MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB DAN PERANAN DENGAN PERASAAN BANGGA,MALAH RAMAI ORG2 MUDA BERCITA2 UNTUK MENYERTAINYA,MEREKA SUDAH MENGANGGAP IA SEBAGAI ‘KERJAYA’..MEREKA BENAR2 MENYAYANGI KERJAYA ITU..DAN KAMI TELAH MEMBERIKAN PAKAIAN YG INDAH KEPADA MEREKA..MEREKA BENAR2 SUKAKAN PAKAIAN ITU MALAH BEREBUT2 UNTUK MEMAKAINYA…ORANG2 YANG MEREKA LINDUNGI MEMANDANG MEREKA SEBAGAI WIRA…PADAHAL MEREKA SENDIRI TIDAK TAHU APA YANG MEREKA LAKUKAN,DGN SIAPA SEBENARNYA MEREKA BERKHIDMAT..
Aku; pak cik ckp pakaian?….pakaian apa yg mereka pakai sampai dorg x tau untuk sape dorg bekerja??
Jiran; MEREKA ITU MEMAKAI SIMBOL WARISAN KNIGHT TEMPLAR PADA PAKAIAN MEREKA.DI BAHU DAN LENGAN TANGAN MEREKA ADA TERDAPAT PINGAT YANG MENUNJUKKAN MEREKA TELAH DIKITIRAF AKAN MENJALANKAN FUNGSI2 YANG KAMI KEHENDAKI…TAPI MEREKA TIDAK MENYEDARINYA…
PINGAT ITU KELIHATAN SEPERTI HURUF ‘V’….ITULAH SIMBOL “CANTUS”…WARISAN KNIGHT TEMPLAR…
ITU ADALAH PERMULAAN SAHAJA SEBELUM KAMU MENJADI ORANG YG LEBIH BODOH LAGI APABILA MENERIMA PINGAT YG LEBIH BESAR….…
Aku; huruf ‘V’ pada bahu n lengan???…..BUKANKAH TENTERA,POLIS, ANGGOTA KESELAMATAN DAN BADAN2 BERUNIFORM SPT PENGAKAP,KADET DAN SEMUA TU???
Jiran ; YA….MAKA SAKSIKANLAH BAHAWA SEMUA ANGKATAN TENTERA DISELURUH DUNIA ADALAH MILIK GEREJA!..TIDAK KIRA KAMU NEGAPA APA SEKALIPUN!KAMU SEMUA SEDANG BERKHIDMAT UNTUK PAUS!!
Aku; ini mustahil3!!!!……BUKAN KE SETIAP NEGARA DI DUNIA INI MEMILIKI KETENTERAAN MASING2?….HABIS TU SELAMA INI PERANG YANG BERLAKU DI MANA2 SAJA APA ERTINYA?..SEDANGKAN MEREKA ITU SEMUA ADALAH MILIK GEREJA…
Jiran; BUKA MATA KAMU DAN LIHAT DUNIA…..SEMUA TENTERA DI DUNIA INI TIDAK KIRA NEGARA BESAR BRITISH,AMERIKA,PERANCIS,CHINA,INDIA,JEPUN,IRAN…MALAH NEGARA KECIL SPT KAMPUNG KAMU,MALAYSIA….
SEMUA MEREKA MEMAKAI PAKAIAN DAN PINGAT2 YANG SAMA….
…DAN MENGAPA MEREKA SEMUA TIDAK MEMAKAI PAKAIAN MENGIKUT BUDAYA DAN AGAMA MASING2?????
..PAUS BERKUASA UNTUK MENGGUNAKAN SESIAPA SAHAJA DI ANTARA MEREKA UNTUK DIKORBANKAN….
(aku ingat jubah universti je sama ngn paderi…baju tentera pun sama kt mana2 negara,klu ad beza pun ckit sngt)
(terpikir plk aku dorg yg namanya,koperal,lans koperal,sarjan,inspektor,mejar…dorg tau ke x psl ni?)
(tapi yg mcm slu bishop kata…”mereka sendiri akan mempertahankan pakaian mereka,kami x perlu buat ap pun”…..klu bg tau dorg pun kite yg kna tembak mati,x pun.. sumbat I.S.A! I.S.A! I.S.A!)
(PAUS PUN BERKATA “BIARKAN ‘CANTUS’ TIDUR PUAS-PUAS..KEMUDIAN SAJA KITA KEJUTKAN ‘CANTUS’ BILA MUHAMAD DATANG NANTI”……korg rse kn apa maknanya dia kte cm tu????
…..cotinue….

Simbol 'V'? Selepas saya membaca perbualan di atas, barulah saya perasan tentang lambang tersebut yang digunakan oleh tentera di seluruh dunia untuk melambangkan pangkat mereka. Dan simbol 'V' itu juga adalah secret sign Illuminati, sila baca artikel saya berikut, Klik Sini!
Berkenaan Cantus, istilah itu tidak pernah saya dengar sebelum ini, mungkin itu adalah kerahsiaan tahap tinggi yang didedahkan oleh Bishop tersebut.

Berikut adalah gambar-gambar Pope Benedict di Amerika Syarikat untuk meraikan Hari Jadinya sepertimana yang telah diberitahu oleh Bishop tersebut.

( jiran bru saja pulang selepas mendapat undangan dari gereja st.peter basilica,Vatican kerana ada urusan penting dan mesyuarat dgn 2500 orang bishop di suatu tempat yg dia enggan bg tau aku kt ne..)
Aku ; apsl pak cik nmpk sibuk je…slu outstation je,wt per…org islam pg haji.mekah…pak cik pg Vatican plk,Vatican ad wt haji jgk ae ?
(aku rse cm nk ketawa…haha,saje je perli dia)
Jiran; BAGAIMANAKAH KAMU BOLEH KETAWAKAN SAYA PADAHAL SETAHUN DUA INI ADALAH HAJI YG TERAKHIR BAGI UMAT ISLAM…KAMU SUDAH BERKAHWIN?
Aku; belum lg…knp pak cik tanye? (ad ati nk tnya padahal dia dh tua nk mampos tp x kawin2)
Jiran ;…SKRNG INI ADALAH KETURUNAN ISLAM YG TERAKHIR MELANSUNGKAN PERKAHWINAN… JIKA KAMU TIDAK BERUMAH TANGGA DLM MASA SETAHUN DUA INI,KAMU AKN MENYESAL SEUMUR HIDUP…
TIDAK ADA LAGI KESEMPATAN UNTUK BERUMAH TANGGA APABILA PAUS ROMAN PETER II DILEPASKAN DARI RANTAI YG MENGIKATNYA SEJAK SEKIAN LAMA….UMAT ISLAM SENDIRI YG MEMBUATKAN RANTAI ITU TERPUTUS…
Aku ; ni apsl plk yg terakhir haji la,kawin la….sape peter tu..yg terakhir jgk ke….
Jiran ; AKAN SAMPAI MASANYA KAMI AKAN TANGGALKAN PAKAIAN KAMI,KAMI TIDAK LAGI PERLUKAN SEMUA INI…KAMI PULA YG AKAN MENUNTUT SEGALA HUTANG2 BUDI YANG MANUSIA AMBIL DARI KAMI, SEDANGKAN SELAMA 1000 TAHUN KAMI BERSABAR KAMI TIDAK AMBIL SEDIKITPUN NIKMAT KEHIDUPAN DARI KAMU,MALAH HANYA CUKUP-CUKUP SAJA MAKAN MINUM UNTUK JASAD KAMI…..SEKARANG KAMU AKAN MEMBAYAR HARGA “DUNIA” YG KAMI BINAKAN UNTUK KAMU…….
PAUS BENEDICT XVI SUDAH HAMPIR SELESAI PEKERJAANNYA…SEDIKIT LAGI MASA SEBELUM VATICAN MELEPASKAN “PENGHULU SEGALA PAUS”
…YA.. PAUS ROMAN PETER II…
DIA ADALAH PAUS YG PALING HEBAT,PAUS YG PALING AGUNG,PAUS YG TERAKHIR SEBELUM HARI PENGADILAN….DIA AKN MENUNGGU MUHAMAD DATANG….HABISLAH MUHAMAD NANTI…
Aku; sungguh misteri org2 pak cik ni…kami islam percaya yg nabi isa a.s akan berpihak kpd imam mahdi…padahal org2 pak cik adalah pengikut isa bin maryam,siapakah sbnrnya gereja sehingga nabi isa sendiri tidak berpihak kpd kristian….mcm ne ngan paus?.. apa kedudukan dia apabila nabi isa a.s turun kedunia nanti?
(jiran tidak menjawab sepatah haram pun,dia hanya membisu dgn senyuman sinis)

…..Continue……

Ini adalah bahagian yang paling menarik perhatian saya dan banyak pertanyaan saya sebelum ini yang kabur-kabur terjawab. Perhatikan kata-kata Bishop tersebut.

TIDAK ADA LAGI KESEMPATAN UNTUK BERUMAH TANGGA APABILA PAUS ROMAN PETER II DILEPASKAN DARI RANTAI YG MENGIKATNYA SEJAK SEKIAN LAMA….UMAT ISLAM SENDIRI YG MEMBUATKAN RANTAI ITU TERPUTUS…

Rantai yang mengikatnya? Tidakkah anda perasan bahawa ada juga makhluk Allah yang telah dirantai sekian lama. DAJAL! Sabda Rasullulah:

Dajjal itu sudah wujud sejak beberapa lama. Ia dirantai di sebuah pulau dan ditunggu oleh seekor binatang yg bernama “Al-Jassasah”
Sahih Muslim

Adakah mungkin Pope Roman Peter II ini adalah Dajal? Saya pernah mengadakan perbincangan dengan seorang pengkaji, beliau mengatakan umat Kristian percaya bahawa Pope Peter II inilah yang akan menyelamatkan mereka dari Antichrist/ Dajal. Tetapi pada pendapat saya, mungkin Pope Roman Peter II adalah Dajal. Umat Kristian akan terus sesat dan disesatkan oleh Pope Roman Peter II ini. Jika benar Pope Roman Peter II ini adalah Dajal, maka dia akan perintah dunia melalui Jurusalem sepertimana dalam ceramah Maulana Imran N. Hosein. Jika seseorang itu menjadi Pope, sudah pastilah pusat pemerintahannya akan berpusat di Vatican, bukan Jurusalem. Macam mana ini?

Sila tonton video dari siri The Arrival berikut, Imran N. Hosein telah menjelaskan tentang Pemerintahan Dajal akan berpusat di Jurusalem.


Sebelum ini saya ada mendengar desas desus yang mengatakan pemerintahan Vatican akan berpindah ke Jurusalem tidak lama lagi, tetapi masa itu saya tidak tahu apa tujuan pemerintahan Pope dipindahkan ke Jurusalem. Sekarang saya sudah dapat mengetahui kenapa perlu Vatican berpindah ke Jurusalem. Ini kerana masanya sudah hampir dan The Last Pope akan dilantik dan memerintah dari sana! Pope Peter II itu kemungkinan besar adalah Dajal, kerana dia akan memerintah dari Jurusalem dan dirantai sejak sekian lama.
The Bible apparently indicates that very near the end of time, the Pope will actually quit Rome, and move to Jerusalem, in order to exercise control over the glorious holy mountain of God, which is the explicit stated goal of Satan.

Mungkin sesetengah penganut Kristian mengangap Vatican akan menyelamatkan mereka dari Antichrist. Tunggu dulu, perhatikan lambang salib di belakang Pope dalam gambar di bawah. Salib Terbalik yang melambangkan Antichrist itu sendiri!
ini adalah perbualan terakhir buat mse ni antara aku ngn bishop…balik kampong la…
continue…..
Aku; tadi pak cik ckp pekerjaan paus benedict xvi dah nk selesai..ap yg dia dh buat?…knp ad org ganti dia…apsl x terus lead smp kiamat jer?
Jiran; PAUS SUDAH TUA,JASAD MANUSIA ADA USIA TETAPI JIWA TIADA USIA, JIWA BOLEH DISERAHKAN PADA JASAD YG MASIH HIDUP….TIADA MASALAH BAGI MANA2 PAUS,JIKA JASAD MEREKA MATI,JIWA MEREKA AKAN DISAMBUNG OLEH PAUS YG SETERUSNYA
PAUS2 YG TERDAHUL TELAH MELAHIRKAN SEORANG HAMBA “ HAMBA YG TELAH DIBERIKAN OLEH PAUS SUATU KUASA YG AKAN MENEMUI SESIAPA SAHAJA”
SESEORANG HAMBA YG AKAN MENEMUI KAMU TANPA JASAD PAUS DI DEPAN KAMU,HAMBA INI AKAN PERGI KE SETIAP MANUSIA YG BERNYAWA …YA…BEGITU PANTAS IA DATANG APABILA BAYI-BAYI BARU SAJA KELUAR DARI RAHIM IBUNYA,SELEPAS ITU HAMBA INI AKAN MENGIKUT SEHINGGA SEJAUH MANA USIA BAYI2 ITU …DAN HAMBA INI BUTA,IA TIDAK MENPUNYAI RUPA,IA JUGA TIDAK MEMPUNYAI NAMA….
Aku; siapa hamba yg paus pius xii lahirkan tu?…ni pasal org ke ap?
Jiran; PAUS PIUS XII PERNAH BERKATA “SIAPAKAH JASAD TANPA JIWA DAN SIAPAKAH JIWA TANPA JASAD”
PEKERJAAN PARA PAUS TELAH MEMBUATKAN LIDAH2 MANUSIA BERKATA “PECAH DAN PERINTAH”… PECAH DAN PERINTAH TELAH DIAJAR KPD KAMU DENGAN PERBEZAAN WARNA KULIT,PADAHAL KAMI MENGHASILKAN IANYA LEBIH HALUS LAGI……
PECAH PERINTAH KE ATAS WARNA KULIT KAMU SUDAH DILAKUKAN DENGAN MELETAKKAN SUATU KAUM DI SUATU WILAYAH YG KAMU KATA IA “NEGARA”
…SELEPAS ITU PECAH DAN PERINTAH KE ATAS HATI –HATI KAMU PULA…SUNGGUH MENAKJUBKAN SEHINGGA HARI INI KAMU MASIH MEMAHAMI IA SEBAGAI PERBEZAAN WARNA KULIT.
SELAIN KAWAN-KAWAN MUHAMAD,HANYA KAMI SAHAJA YANG MENGERTI APA ITU “DEMI TUHAN YANG JIWA MUHAMAD DI TANGAN-NYA” SEKARANG INI IA TELAH MENJADI “DEMI TUHAN YANG JIWA2 MANUSIA DI TANGAN PAUS”
MUHAMAD SUNGGUH BIJAKSANA..MUHAMAD HANYA MEMBENARKAN WUJUD HUBUNGAN TUHAN DAN MAKHULKNYA,RASUL DAN UMATNYA,RAJA DAN RAKYATNYA,IBUBAPA DAN ANAKNYA…TIDAK WUJUD HUBUNGAN LAIN..
KAMI TELAH MEWUJUDKAN PELBAGAI HUBUNGAN MANUSIA DGN WATAK KEHIDUPAN PALSU CONTOHNYA SEBUAH PERNIAGAAN YANG PERLU ADA ORANG YANG BERNAMA PENGARAH,TIMBALAN,SETIAUSAHA,EKSEKUTIF DAN LAIN-LAIN…PERBEZAAN WATAK INILAH YANG AKAN “PECAH DAN PERINTAH” HATI-HATI KAMU
BODOH BENAR ORG2 ISLAM,TIDAKKAH MEREKA TERFIKIR MENGAPA WATAK2 INI TIDAK WUJUD SEMASA ZAMAN MUHAMAD DAHULU???….
DAN KAMU JUGA DIAJAR SUPAYA MERASA DIRI SBG KAUM YG BODOH SEKIRANYA TIDAK WUJUD SEMUA WATAK2 ITU DALAM KEHIDUPAN KAMU
Aku; nti kjp pak cik….adakah ini yg dikatakan “hamba” paus …xda sebarang symbol pun spt sblm ni….
Jiran; ADA….PARA PAUS TELAH MENAMAKAN “HAMBA” SEBAGAI “BENEDICTINE ORDER”
YA..BENEDICTINE ORDER….IA SANGAT PERSIS UNTUK MENGETAHUI JIWA2 MANUSIA SAMA ADA MEREKA AKAN MENYEMBAH TUHAN MUHAMAD ATAU MENYEMBAH LUCIFER..
Aku; la…ingatkn org tadi…benedictine order…order…adakah ia suatu spt peraturan atau undang2??
Jiran; BENEDICTINE ORDER ADALAH SEGALA PERKARA DI DUNIA INI YANG TERTULIS DI ATAS KERTAS,KEMUDIAN KAMU AKAN MENGATAKAN IA SEBAGAI ILMU,MAKA TERJADILAH DIRI KAMU SEPERTI HARI INI…BUKAN MUDAH NAK MEMBUATKAN KAMU MENERIMA IA SEBAGAI IlMU…
Aku; knp pak cilk perlu buatkn kami menerima ia sbg ilmu?
Jiran; SEBAB ILMU ITU SEBENARNYA ADALAH UNDANG-UNDANG…. ILMU ADALAH UNDANG2 UNTUK JIWA KAMU,DAN UNDANG-UNDANG BERTULIS YG ADA DI DUNIA INI MASIH LG SBG UNDANG2 TETAPI IA UNTUK JASAD KAMU.
CONTOHNYA ILMU “SAINS”..KNP IA DIAJAR KPD KAMU DALAM BENTUK IA SBG ILMU???…DAN BUKAN IA DIAJAR DALAM BENTUK UNDANG2???……SUDAH PASTI KAMU TIDAK MAHU BELAJAR SEBAB KAMU AKAN LIHAT IA SEBAGAI SUATU PAKSAAN..
PARA PAUS TELAH AMANAHKAN “BENEDICTINE ORDER” INI KEPADA UNITED NATION (UN)…
Aku; UNITED NATION (UN)!!!…PERSATUAN BANGSA-BANGSA BERSATU!!!!!…….gila ke ape dunia ni???mengarut lah pak cik PBB kn selalu buat kebajikan,tolong negara miskin n jadi rujukan mana 2 masalah negara2 dunia ni….pak cik jgn ckp sembarangan..
Jiran; “BENEDICTINE ORDER IS SYMBOLIZE BY THE OLIVE WHEAT AND GRAIN”…DAN KAMU LIHAT UN MENGGUNAKAN SIMBOL BENEDICTINE …..DAN PARA PAUS TELAH MEMBINA PERJUANGAN YANG AKAN DISELESAIKAN OLEH PAUS YANG AKAN DATANG…..
(perasan jgk aku yg logo pbb tuh mmg ad symbol Benedictine…planet bumi kt dalam, diluarnya ada symbol mengelilingi bumi tu cm padi,bentuk gandum pun ad,cm daun zaitun pun ad…tapi ada dua,kanan dan kiri)
SAYA TAHU APABILA KAMU MENDENGAR UNITED NATION…DI FIKIRAN KAMU AKAN TERBAYANG SUATU KUASA BESAR…DARI SEBESAR-BESAR UNDANG2 SEHINGGA SEKECIL-KECIL UNDANG2 DILAKSANAKAN,PERTAMA KALI BENEDICTINE ORDER DTG KPD KAMU APABILA KAMU LAHIR SAJA KENA DAFTAR SIJIL LAHIR SEHINGGALAH KAMU MATI KENA DAFTAR SIJIL MATI..MAKA BENEDICTINE ORDER TERPISAH DARI KAMU….
TIDAK KIRALAH…UNDANG2 JENAYAH,UNDANG2 EKONOMI,UNDANG2 JALAN RAYA SEKALIPUN…
APA SAHAJA DI DUNIA INI YANG NAMANYA UNDANG-UNDANG IA ADALAH BENEDICTINE ORDER
Aku; ah….x mungkin la pak cik…bukn ke setiap negara ada peruntukan dan menggubal undang2 sendiri???..mcm ne pak cik kata semua undang2 kt dunia ni milik gereja???
Jiran;SAYA TIDAK MENIPU KAMU….. LIHAT SAJA DI MANA2 NEGARA SEKALIPUN,PADA BENDERA,JATA,MAHKAMAH,PERLEMBAGAAN DAN APA SAJA YG SEUMPAMANYA MEREKA SEMUANYA MEMAKAI SIMBOL BENEDICTINE….
‘CANTUS’ DAN BENEDICTINE MACAM ADIK-BERADIK,MEREKA TIDAK BOLEH DIPISAHKAN…
Aku; undang-undang untuk jiwa???….kalau benedictine order untuk undang2 jasad manusia dh ad symbol pada jata,bendera,perlembagaan smua tu…Benedictine order untuk undang2 jiwa manusia apa pulak???
Jiran ; INI ADALAH YG BERAT SEKALI BAGI KAMU…KATAKAN LAH PADA SAYA YG KAMU TIDAK INGIN MENGETAHUINYA..
Aku; x kisah la hati saya pedih menerimanya..pak cik ckp je la..
Jiran; MUHAMAD DAN KAWAN2NYA TIDAK MEMBENARKAN ILMU, SESUATU YG MEMBERIKAN HARGA KEPADA DIRI SENDIRI…MAKA KAMI HASILKAN PERKARA2 YG BERLAWANAN DGN MUHAMAD DAN KAWAN2NYA
SETIAP PERKARA YG KAMU LALUI SEHARI-HARIAN AKAN MEMBENTUK JIWA2 KAMU…
SEMASA KAMU KANAK2…KAMU DIAJAR MENGGUNAKAN PANCAINDERA…KAMU DIAJAR BAGAIMANA SESUATU ILMU ITU AKAN MERESAP DI OTAK KAMU..KAMU DIAJAR MEMBACA,MENULIS,MENGIRA,MEWARNA,BERMAIN,BERLARI..
SELEPAS ITU KAMU AKAN DITANYA “BILA DAH BESAR NANTI NK JADI APA? APA CITA-CITA KAMU NANTI?”…KAMU DIAJAR SUPAYA MENJAWAB “BILA SAYA DH BESAR SAYA NK JADI DOKTOR,CITA-CITA SAYA MENJADI PEGUAM..DAN SEBAGAINYA”…PERBEZAAN JIWA BELUM WUJUD TETAPI FUNGSI2 WATAK SUDAH KAMU FAHAMI
SELEPAS ITU KAMU AKAN DIAJAR FUNGSI-FUNGSI ILMU,BAGAIMANA SETIAP ILMU AKAN BERTINDAK MENGIKUT MAKNANYA SENDIRI…KAMU MERASA KAGUM DAN PERCAYA ILMU
SELEPAS ITU KAMU AKAN DIPISAHKAN DENGAN ORG LAIN..KAMU DIAJAR UNTUK MENILAI “PELAJAR PANDAI”
DAN “PELAJAR BODOH”….PELAJAR PANDAI MENDAPAT PUJIAN,PELAJAR BODOH DIMARAHI OLEH IBU MEREKA..INI ADALAH ASAS UNTUK MEMECAH BELAHKAN KAMU…TETAPI KAMU DIAJAR “PERPADUAN ANTARA KAUM” SUPAYA KAMU PERCAYA WARNA KULIT MENYEBABKAN PERPECAHAN.. PADAHAL PERBEZAAN ILMU ADALAH SENJATA..
ILMU YANG BERBEZA MAKA PEKEJAAN KAMU BERBEZA…MAKA BERBEZALAH DUIT KAMU,BERBEZALAH RUMAH KAMU,BERBEZALAH PERHIASAN KAMU,BERBEZALAH MARUAH KAMU….SELEPAS ITU KAMU DIAJAR “MISKIN KAYA TIADA BEZA SAMA SAHAJA”…MAKA LUPALAH KAMU BAGAIMANA IA BERMULA
PELBAGAI MASALAH KEHIDUPAN DIREKA,SUPAYA PELBAGAI PENYELESAIAN DAPAT DIREKA,PELBAGAI PENYELESAIAN DIREKA SUPAYA PELBAGAI ILMU DAPAT DIREKA,PELBAGAI ILMU DIREKA SUPAYA PELBAGAI PEKERJAAN DAPAT DIREKA,PELBAGAI PEKERJAAN DIREKA SUPAYA PELBAGAI TARAF KEHIDUPAN DAPAT DIREKA,PELBAGAI TARAF KEHIDUPAN DIREKA SUPAYA PELBAGAI JIWA MANUSIA DAPAT DIREKA,PELBAGAI JIWA MANUSIA DIREKA SUPAYA PELBAGAI MARUAH DAPAT DIREKA,PELBAGAI MARUAH DIREKA SUPAYA PELBAGAI CARA DIRI MEREKA AKAN DIBELI …MARUAH YANG AKAN MENGKAFIRKAN SEMUA ORANG ISLAM,MEREKA YANG KAFIR SEMEMANGNYA TELAH KAFIR..
Aku; peh!!…teliti betul pekerjaan org2 pak cik,tp kn bagaimana ‘maruah’ boleh mengkafirkan org2 islam???.apa buktinya???bukanya kami xde otak nk menilai mcm ne sesuatu keadaan itu utk dinilai sbg kafir…
Jiran ; BENEDICTINE ORDER TELAH BERKUASA TERHADAP SEMUA MANUSIA DI PLANET INI,TIADA SIAPA DAPAT MELARIKAN DIRI…MALAH MANUSIA BEREBUT2 MEMILIKINYA..
MEREKA SANGAT MENYAYANGI DIRI SENDIRI,MALAH MEREKA AKAN MEMPERTAHANKAN MARUAH INI DENGAN APA CARA SEKALIPUN…KAMI X PERLU BUAT APA2 PUN..PERCAYALAH
SEPERTI ‘CANTUS’…KAMI JUGA MEMBERIKAN PAKAIAN YANG INDAH KEPADA MEREKA INI…MEREKA BENAR2 SUKAKANNYA..
MALAH JIKA PAUS BERKATA KPD MEREKA “PAKAIAN INI ADALAH KHIDMAT KAMU KPD KU”…MEREKA AKAN MENAFIKANNYA!!!…BAGAIMANAKAH MUHAMAD DAPAT MENYELAMATKAN MEREKA SEDANGKAN PAUS SENDIRI SUDAH MENGATAKAN KEBENARAN???
Aku; sedangkan paus sendiri mengakui ckp cm tu n dorg x layan…apatah lagi imam mahdi!…dunia betul2 mahu kiamat..apa pakaian yg mereka pakai smp dahsyat cm ni jadinya???
Jiran;….MEREKA ADALAH ORG2 YANG MEMAKAI.. “TIE”
..ITULAH SIMBOL “BENEDICTINE ORDER”..
BUKAN ITU SAJA..APA SAJA “PEKERJAAN MANUSIA YG DIDATANGKAN DENGAN PAKAIANYA” ADALAH BENEDICTINE ORDER!!
..MEREKA ORANG YANG KAMU KATA SBG “GOLONGAN PROFESIONAL”,”KOLAR PUTIH DAN KOLAR BIRU,”PAKAIAN FORMAL DAN PAKAIAN SERAGAM”…SEMUANYA BERKHIDMAT UNTUK BENEDICTINE ORDER
LIHAT SAJA PAKAIAN PELAJAR SEKOLAH,DOKTOR,AHLI PERNIAGAAN..MEREKA SEMUA SAMA SAHAJA..
WALAUPUN PAKAIAN DIANTARA MEREKA BERBEZA TETAPI FUNGSI MEREKA SAMA SAJA…BENEDICTINE ORDER
MEREKA SEMUANYA TIDAK MENYEDARI BAHAWA MEREKA SENDIRI MENJAYAKAN BENEDICTINE ORDER…SEMUA MANUSIA BENAR2 TELAH DIKUASAI GEREJA..
Aku; pelik bin ajaib!!!….apa yg telah berlaku sehingga berbilion2 org telah bekhidmat untuk paus??!!!
Jiran ; DULU DARI KAMPUNG KAMU,MALAYSIA ADA PEMIMPIN KAMU YG TELAH MEMERINTAH SELAMA 2O TAHUN DIUNDANG MENEMUI PAUS JOHN PAUL II,
DAN PEMIMPIN KAMU TELAH DITANYA TENTANG PENCAPAIAN BENEDICTINE ORDER DI SANA
PAUS JOHN PAUL II SANGAT GEMBIRA DENGAN PEMIMPIN KAMU YG SUKAKAN ORG2 JEPUN…”DASAR PANDANG KE TIMUR”…DIA SELALU MENGULANG-ULANG AYAT INI KPD PAUS.
SEBAB ITULAH MENGAPA ORG2 ISLAM SENGAJA DICABAR ILMU INI ILMU ITU,MUNDUR INI DAN MUNDUR ITU,MAJU INI DAN MAJU ITU….ORG2 KAFIR SEGAJA DIMAJUKAN SUPAYA ORG ISLAM TERSEPIT DAN MEMBUATKAN ORG2 ISLAM MERASA “BENEDICTINE ORDER” SUATU KEPERLUAN HIDUP…ORG2 ISLAM TIDAK MENYEDARINYA BAHAWA MEREKA BERSAING UNTUK BENEDICTINE ORDER..
SAYA SEORG BISHOP HARUS TAU KATA2 ORG ISLAM YG TERKENAL SPT “BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT”,”MENJADI SEORG ISLAM YG CEMERLANG”…SEMUA DIRANCANG SUPAYA IA MEYAKINKAN KAMU TANPA KAMI SURUH ANDA BERKATA SPT ITU…
Aku; jadi…benedictine order ni sudah berjaya ke belum???….klu ia sudah berjaya knp org islam skrng ni masih mampu mengucap syahadah???
Jiran ; SEBENARNYA IA TELAH DIRANCANG 1000 TAHUN DAHULU,SEMASA ZAMAN SEORG PADERI YG BERNAMA ST.MALACHY…VATICAN TELAH MERANCANG BAHAWA PAUS YANG KE-111 AKAN MEMIKUL SUATU PEKERJAAN.. MAKA KARDINAL JOSEPH RATZINGER SEMASA DITABALKAN SEBAGAI PAUS YANG KE-111,DIA DIBERI NAMA “PAUS BENDICT XVI”
..PAUS TERAKHIR MENGGUNAKAN NAMA “BENEDICT”….DIA PAUS YG AKAN MERAIKAN KEJAYAAN “BENEDICTINE ORDER” …KEJAYAAN INI DINAMAKAN SEBAGAI “GLORY OF THE OLIVE”
…YA….SIMBOL BENEDICTINE….
APA YG ISLAM SEDANG PERJUANGKAN??……BODOH BENAR ORG2 ISLAM…SUNGGUH MENAKJUBKAN!!!PENGIKUT MUHAMAD SEBODOH INI…..
Aku; kalau mcm ni la keadaanya…org2 kafir lg bodoh sbb diorg lg maju…tapi pasti ada org2 islam yg akan lawan Benedictine order..
Jiran ;MAHUKAH KAMU TAHU MENGAPA MUHAMAD YG BARU AKAN KELIHATAN SPT ORG JAHAT SPT YG SAYA KATAKAN SEBELUM INI????
SEBAB DIA MENENTANG BENEDICTINE ORDER!!!
YA,SETELAH UMAT ISLAM SENDIRI MENGAKUI BAHAWA PEKERJAAN MEREKA MENDATANGKAN KESELESAAN HIDUP DAN MEREKA BERKATA “ILMU2 INI DARI CENDEKIAWAN ISLAM DAHULU,DAN LIHATLAH KAWAN2KU INILAH NIKMAT ISLAM”
SEBAB ITULAH UMAT ISLAM DIUMPAN SUPAYA MEREKA MEMPERTAHANKAN ILMU2 INI BAHAWA IA LAHIR DARI SARJANA2 ISLAM….
PADAHAL KAMI TELAH MENGUBAH SUAI ILMU INI SEBELUM PENJAJAH MENGAJARKANNYA KPD KAMU
APABILA PAUS ROMAN PETER II MUNCUL NANTI,UMAT ISLAM AKAN DITUDUH OLEH ORG2 KAFIR BAHAWA ILMU2 KEPUNYAAN ISLAM LAH YG MEMBAWA KEROSAKAN KPD DIRI MEREKA…..ORANG2 ISLAM AKAN DIBUNUH HABIS-HABISAN OLEH ORG KAFIR..GEREJA X PERLU BUAT APA PUN…
ADAKAH ORANG2 ISLAM YANG DIKATAKAN “UMAT ISLAM CEMERLANG” AKAN MENIGGALKAN SEMUA “KECEMERLANGAN” MEREKA KETIKA MUHAMAD DATANG UNTUK MENCABUT KECEMERLANGAN PALSU MEREKA…SAYA FIKIR TIDAK!!!MEREKA AKAN MEMPERTAHANKAN “BENEDICTINE ORDER”….
SAYA IZINKAN UNTUK KAMU CERITA PERKARA INI KPD ORG2 ISLAM…..KAMU AKAN LIHAT MEREKA AKAN BERKATA KPD KAMU “KAMU DAN CERITA KAMU SEMUANYA TIPU BELAKA”
Aku ;sape yg akan kata mcm tu pd saya???…
Jiran ; MEREKA SEMUANYA….
(cantus dan Benedictine…macam adik beradik,mereka tidak boleh dipisahkan,apsal dia kata x boleh dipisahkan ek..lupa pulak aku nk tnya dier)
(seingat aku satu2 nyer pemimpin kita yg prnh jumpa paus john paul ii adalah mahathir….ya..sebelum dia letak jawatan,dasar pandang ke timur,20 tahun perintah…dia)
(sanggup ke klu korg bakar sijil,diploma and ijazah kehormat korg???..benedictine order smua tu….)
(xde beza pun klu korg x pkai tali leher,sluar sleek n kemeja…keje ttp sama,…x wt kje x dpt gaji,cm nk bg anak bini makan?…perangkap maut!!!)


Bahagian ini juga amat menarik. Sekali lagi Bishop tersebut menyebutkan tentang Pope Roman Peter II yang akan muncul selepas 111th Pope iaitu Pope Benedict sekarang dan tentang Benedictine Order.
APABILA PAUS ROMAN PETER II MUNCUL NANTI,UMAT ISLAM AKAN DITUDUH OLEH ORG2 KAFIR BAHAWA ILMU2 KEPUNYAAN ISLAM LAH YG MEMBAWA KEROSAKAN KPD DIRI MEREKA…..ORANG2 ISLAM AKAN DIBUNUH HABIS-HABISAN OLEH ORG KAFIR..GEREJA X PERLU BUAT APA PUN…

Jiran; “BENEDICTINE ORDER IS SYMBOLIZE BY THE OLIVE WHEAT AND GRAIN”…DAN KAMU LIHAT UN MENGGUNAKAN SIMBOL BENEDICTINE …..DAN PARA PAUS TELAH MEMBINA PERJUANGAN YANG AKAN DISELESAIKAN OLEH PAUS YANG AKAN DATANG…..
Lambang UN itu sendiri adalah Olive Wheat And Grain. Adakah Bishop ini sengaja mereka cerita tentang UN ini? Oh, tidak. UN adalah antara pelan mereka untuk mewujudkan One World Government tidak lama lagi. Sila rujuk artikel saya berikut, Klik Sini!
Jiran ; DULU DARI KAMPUNG KAMU,MALAYSIA ADA PEMIMPIN KAMU YG TELAH MEMERINTAH SELAMA 2O TAHUN DIUNDANG MENEMUI PAUS JOHN PAUL II,
DAN PEMIMPIN KAMU TELAH DITANYA TENTANG PENCAPAIAN BENEDICTINE ORDER DI SANA
PAUS JOHN PAUL II SANGAT GEMBIRA DENGAN PEMIMPIN KAMU YG SUKAKAN ORG2 JEPUN…”DASAR PANDANG KE TIMUR”…DIA SELALU MENGULANG-ULANG AYAT INI KPD PAUS.

Ramai orang menuntut ilmu kerana pangkat dan kedudukan. Ini adalah salah satu tanda kiamat. Keadaan ini bertepatan dengan situasi sekarang, orang menuntut ilmu kerana mahu mengejar pangkat, kedudukan harta! Bertepatan dengan kata-kata Bishop tersebut di bawah.
Jiran ; BENEDICTINE ORDER TELAH BERKUASA TERHADAP SEMUA MANUSIA DI PLANET INI,TIADA SIAPA DAPAT MELARIKAN DIRI…MALAH MANUSIA BEREBUT2 MEMILIKINYA..
MEREKA SANGAT MENYAYANGI DIRI SENDIRI,MALAH MEREKA AKAN MEMPERTAHANKAN MARUAH INI DENGAN APA CARA SEKALIPUN…KAMI X PERLU BUAT APA2 PUN..PERCAYALAH
SEPERTI ‘CANTUS’…KAMI JUGA MEMBERIKAN PAKAIAN YANG INDAH KEPADA MEREKA INI…MEREKA BENAR2 SUKAKANNYA..

Bishop itu juga tidak kisah rahsia sebegini disebarkan kerana dia tahu ramai antara kita tidak percaya dengan semua ini. Ada beberapa faktor yang menyebabkan mereka tidak percaya, antaranya ialah minda mereka terlalu lama terpenjara oleh Dajal.
SAYA IZINKAN UNTUK KAMU CERITA PERKARA INI KPD ORG2 ISLAM…..KAMU AKAN LIHAT MEREKA AKAN BERKATA KPD KAMU “KAMU DAN CERITA KAMU SEMUANYA TIPU BELAKA”


Sila tinggalkan komen anda tentang perkara ini, samada Bishop itu betul bahawa ramai umat Islam tidak akan percaya ataupun ramai yang sudah berjaya membebaskan minda mereka. Mungkin bagi pembaca baru, agak sukar untuk menelan semua ini secara sekaligus kerana apa yang diceritakan oleh Bishop itu mempunyai maksud yang mendalam dan juga memerlukan pemahaman yang agak tinggi.


Komen Asal Ibnu Yaacob

Warfeel Efairy


_______________________________________________________-


Mungkin saudara-saudari ingin tambah bukti lagi. Di bawah ini saya sertakan bukti tambahan :Monday, March 1, 2010

The Hidden Hand

KONSEP MODUS OPERANDI DAN KAEDAH PERLAKSANAAN THH :-

1. PECAH DAN PERINTAH
2. KECOHKAN DAN TENTERAMKAN
3. MISI PEPERANGAN dan MISI KEAMANAN
4. SALAHKAN yang BENAR DAN BENARKAN yang SALAH
5. “PALSU”KAN SEJARAH DAN “SEJARAHKAN” YANG PALSU
6. LAKUKAN KEKELIRUAN DAN BERI PENYELESAIAN

MATLAMAT – ALL SEING EYES
Ungkapan di atas saya ambil dari rakan cyber bernama Mata Dua. Sekiranya anda teliti kejadian huru-hara di seluruh dunia, termasuk di negara kita, maka anda akan dapati semuanya dilakukan secara teliti oleh The Hidden Hand.


Sebagai contohnya ialah Perang Dunia Pertama dan Kedua. Kedua-dua perang ini telah dirancang dengan lebih awal lagi oleh The Hidden Hand. Mereka yang merancang huru-hara, dan mereka yang menjadi pendamai. Natijahnya mereka berjaya mengawal dunia melalui pertukaran pemimpin . Ini semua dinamakan sebagai New World Order.

Dengar baik-baik pesanan daripada John F Kennedy, presiden US yg dibunuh suatu ketika dahulu :


http://www.youtube.com/watch?v=EOLtzLfcsac&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=GR5m1-5ksj0&NR=1

Sekiranya anda ada akal, anda akan ambil nasihat beliau secara serius.
Pergerakan ke arah NWO ini telah berlaku di serata dunia dan melibatkan ramai pemimpin-pemimpin dunia dahulu dan masakini. Ingatkah anda tentang peristiwa perang saudara di antara Ghee Hin dan Hai San di Taiping. Suatu ketika dahulu, pemimpin Larut Matang pernah menolak pelawaan Inggeris untuk menguasai daerah Larut Matang.
Sebaik sahaja beliau menolak pelawaan Inggeris, maka ejen-ejen Inggeris telah membuat konspirasi rusuhan di antara dua puak Cina . Satu di pihak Kesatuan Sekerja dan yang satu lagi di pihak Majikan. Maka disebabkan rusuhan ini, Taiping telah dirampas oleh Inggeris daripada Pemimpin Melayu di situ.

Begitu juga dengan Peristiwa 13 Mei. Tun Dr Mahathir telah mengepalai konspirasi sulit yang dianggotai oleh Tun Abdul Razak, Tun Ghazali Shafie dan Dato' Harun Idris. Tujuannya ialah bagi menukarkan pemerintahan kepada NWO. Surat-surat layang yang berbaur fitnah mengenai Tunku telah diedarkan. Bukan setakat di kalangan UMNO sahaja, malah persatuan mahasiswa yang diketuai oleh Dato' Seri Anwar Ibrahim juga telah terpengaruh dengan dakyah yang dilemparkan oleh syaitan berwajah manusia Tun Dr Mahathir (sila rujuk buku 13 Mei karangan Tunku Abdul Rahman).

Bukan setakat itu sahaja, TDM juga telah menggunakan akhbar asing di Australia yang dibiayai oleh CIA untuk menghentam Melayu dan Tunku Abdul Rahman. Tidak puas dengan itu, buku Malay Dilemma telah diterbitkan bagi menjatuhkan Tunku Abdul Rahman dan Melayu. Ini supaya pemerintahan Malaysia dapat ditukarkan menjadi NWO. Di Singapura, perkara yang sama juga terjadi.

Sekarang puak NWO telah berjaya menguasai sepenuhnya negara ini. Sebagai contohnya, ketika Perhimpunan Agung UMNO tahun 1989, yang mana ianya dimenangi secara tipu oleh TDM menewaskan Tengku Razaleigh dengan kelebihan 42 undi. Setelah perkara ini dibawa ke mahkamah, rupa-rupanya Tengku Razaleigh menang dengan 2 undi. Undi tipu ini telah dilakukan oleh Tun Hanif Omar. Maka disebabkan isu ini, Ketua Hakim Negara telah membatalkan UMNO. Selang beberapa hari, tribunal palsu yang menyatakan Tun Salleh Abas merupakan seorang gila telah dilakukan. Justeru Tun Salleh Abas telah dilucutkan jawatan sebagai Ketua Hakim Negara secara 24 jam.

Ini semua membuktikan bahawa , NWO telah berjaya menguasai sepenuhnya negara kita. Banyak lagi contoh yang boleh diambil , namun saya minta semua pembaca membuka minda terhadap serangan NWO terhadap Umat Islam sejagat.


Roslan Bin Rosdi, empunya kereta sport ini, dipercayai seorang ejen CIA , freemason dan illuminati di negara kita, sama macam KJ dan TDM.Buku nukilan Tun Ghazali Shafie : Malaysia, Asean and the New World Order. 2000. Ghazalie Shafie. Penerbit UKM: Bangi ISBN 967-942-479-0/
Read Full...
 
Powered By Blogger
Powered By Blogger
Powered By Blogger
© Grunge Theme Copyright by ustazazhargroup.blogspot.com | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks